за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
А еве јас ќе сервирам појадок,ѓевречиња со јогурт,може??
12.11.2010, 09:41
Natuska85
3613
Мама26 сама си го испила кафето и нас тука ни пушта некое измрзнато девојче
12.11.2010, 09:44
Martins mom
3342
Лелеее ѓевречињатаааа мммм.... А бре Натушка, ојдов јас до продавница по ѓевреци
12.11.2010, 09:47
mama26
3977
vi prativ kafence i toa so srce
12.11.2010, 10:40
Snowhite RR
5042
Добро утро и од мене, се послужив со кафенце ви благодарам Ете јас го добив утрово долгоочекуваниот повик, за од утре да почнам на работа, најверојатно прва смена ќе бидам, треба да ми се прејави да ми кажи, а за од понеделник се договрив да одам втора само, зошто на сабајле нема кој да го варди Михаил. Инаку тој, вчера пет пати лом ги правеше сите алишта, пролив некој имаше, ама како вода само, а од сабајле денеска пак три пати го преслекувам, ама само памперсот, ко поарен е, изгледа некој вирус е, сега не знам утре како ќе го оставам, ама па од друга страна не можев да одбијам...
12.11.2010, 10:44
arh_diz
7198
Srekno na rabota Snowhite. Za proliv kupi mu aktiven jaglen se dava 1 tableta na 10 kg . Ne e steten
12.11.2010, 10:53
Natuska85
3613
Еј женски и јас тука нешто да ве прашам пошто незнам во кој тема да го ставам прашањево...треба да менувам презиме,па ако можете да ми кажете од искуство што документи треба и шо се треба за почеток да сменам,лична карта,здравствена книшка....друго
12.11.2010, 15:25
Snowhite RR
5042
Најпрво лична карта мораш да смениш, а пред тоа треба и нов извод мислам, појди во внатрешни ќе ти кажат, здравствена книшка не мораш нова, само за првата страна се купува и се пополнува со новите податоци и се лепи над првата страна, а потоа со неа во фондот ќе му кажеш да ти сменат во компјутерот презиме и адреса
12.11.2010, 15:28
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Srekno na rabota Snowhite. Za proliv kupi mu aktiven jaglen se dava 1 tableta na 10 kg . Ne e steten
Фала арх_диз, му се јавив на директорот и утре само неколку сати ќе појдам, му кажав деке ми е болно детево, па од понеделник ќе почнам најверојатно официјално. За проливот му давам линекс Значи која случајност, кога се вработив на ова работно место, почнав на петок 13ти да работам и сега еве пак на 13ти ќе почнам, само што е сабота, а не петок
12.11.2010, 16:33
prettygirl
398
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Еј женски и јас тука нешто да ве прашам пошто незнам во кој тема да го ставам прашањево...треба да менувам презиме,па ако можете да ми кажете од искуство што документи треба и шо се треба за почеток да сменам,лична карта,здравствена книшка....друго
natasha prvo treba da izvadis nov izvod, toj ke ti treba za licnata karta, a drugo za licna karta treba baranje, izvodot nov i fotokopija od licnata karta na soprugot.Jas nekni gi dadov i duri vo januari me zakazaa za slikanje .
12.11.2010, 16:35
prettygirl
398
a i uplatnica zaboraviv da ti kazam
12.11.2010, 17:19
agnes77
1959
поздрав од мене, како сте ... јас секој петок правам пица (многу сакам пица )
едно парче пица за вас
12.11.2010, 17:29
nadica
4381
за мене 2 парчиња молам од пицата
12.11.2010, 17:29
baby mama
679
Jas samo da Ve pozdravam site . Mesecov glava neznam kade mi e, 4 rodendeni a utre sme kumovi na svadba. Se druzime od drugata nedela
12.11.2010, 17:36
nadica
4381
за убаво нека е па ќе чекаме слики и од родендените и од кумството
12.11.2010, 17:47
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
за мене 2 парчиња молам од пицата
може два парчиња
12.11.2010, 19:39
Bogdancanka
5422
остана едно парче за мене?и јас сум за пица
12.11.2010, 20:28
Bitolcanka
2461
Здраво девојки. Како сте? Ме немаше извесно време ... Ми недостигавте ... Што има ново? Да ви се пофалам - ме примија во една комисија во Скопје, па ќе одам 2-3 пати месечно. Најверојатно и утре ќе доаѓам, ако најдам придужник Сега ме поканија
12.11.2010, 22:22
nadica
4381
по четврти пат здраво и од мене можеби утре ќе доаѓам за ск па ме интересира од колку часот има претстави златното славејче? ако знае некој нека ми пише многу ќе ми помогне благодарам
12.11.2010, 22:24
riba79
683
utre jas prasav ima arti za vo 11 i 13 casot..za drugi termini neznam..
12.11.2010, 22:30
nadica
4381
фала многу ако одиме ќе бидеме највероватно од 13ч
12.11.2010, 23:05
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
остана едно парче за мене?и јас сум за пица
да да има едно парче за тебе
Битолчанка, па ти си вери бизи воман
13.11.2010, 00:11
anebebe
348
eeee moi RR da vi se pofalam vcera za prv pat bev vo BITOLA i stvarno mn mi se dopadna ,cel den setavme rucavme i pievme kafe na sirok sokak a koga dojde vreme za odenje mene ne mi se odese mn mi bese ubavo .Sekogaskoga bi imala prilika ne bi ja propustila da otidam vo Bitola
13.11.2010, 00:19
baby mama
679
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
за убаво нека е па ќе чекаме слики и од родендените и од кумството
Blagodaram, pa da se vrakja kumstvoto .
13.11.2010, 08:29
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: anebebe
eeee moi RR da vi se pofalam vcera za prv pat bev vo BITOLA i stvarno mn mi se dopadna ,cel den setavme rucavme i pievme kafe na sirok sokak a koga dojde vreme za odenje mene ne mi se odese mn mi bese ubavo .Sekogaskoga bi imala prilika ne bi ja propustila da otidam vo Bitola
Е браво бе анебебе...не знаеше да кажеш да прошетавме заедно Мило ми е што ти се свиѓа Битола...