за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
zdravo zenski,dodeka pijam kafe da ve citnam sto ste pisuvale dodeka me nemase na rr,vcera koga si dojdov od rabota nemozev da ja otvoram rr,ne mi ja otvarase stranicata
14.11.2010, 09:56
AnnaMolly RR
6409
Комшике, се изгуби ти. Како е на работа? Поздрав и пиши кога ќе бидеш послободна да се видиме.
14.11.2010, 12:37
mama26
3977
zenski kade ste ve nema za muabet
deneska se osekam bezveze nekako
14.11.2010, 13:30
arh_diz
7198
Tuka sme mama26.Koj uspea da te iznervira denes
14.11.2010, 13:31
mama26
3977
mislam treba drug da prasas..obratno e izgleda
14.11.2010, 13:37
mama26
3977
eden rucek da napravam i ne mi se pravi nisto drugo...nekako mi e bezveze denov odkako stanav i mrza sum denes da pravam nesto posebno
14.11.2010, 13:40
arh_diz
7198
Izlezi malku prosetaj pa posle otidete nekade na rucek I ke ti se podobri raspolozenieto.
14.11.2010, 13:43
mama26
3977
zasto arh diz tebe mrza ne te fatilo za nisto? me iznasmea
ke gledam da kupam pica i flmovi ke se iznagledam
da bese mm tuka nego ke go pratev
< Поракaта ја уредил mama26 -- 14.11.2010 13:44:23 >
14.11.2010, 13:50
arh_diz
7198
Mene koga ke me fati mrza.Se trudam da ja izbrkam.Kade e soprugot tvoj?
14.11.2010, 13:55
mama26
3977
mene koga me mrzi me mrzi da ja izbrkam...vo stranstvo e narednava godna si doaga
14.11.2010, 13:57
mama26
3977
a ako ne si dojjde ke si odam jas mu se zakaniv...ili tamu ili vamu a ne vaka
14.11.2010, 14:00
arh_diz
7198
Imas pravo se soglasuvam so tebe
14.11.2010, 14:04
mama26
3977
abe i toa se raspravam so nego jas sakam tamu toj tuka i nikako da se pogodime..epa sega ili tamu ili vamu..nemozam veke detevo go bara i 3 godini stanaa ...so tatko a bez... bezveze...se osekam .se citame posle odam sega
14.11.2010, 18:14
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
oo bitolcanke pa kade bese te barav
fala za torta i da te slusa poveke ovaa godina tm
Видов дека си ме барала пријателке, пишав во темата - Каде се ... Инаку ме слуша дм, мора да ме слуша - си знае тој кој е главен Мала шега ... Поздравче до тебе
БТВ - Што има ново на РР? Не сум во тек ...
14.11.2010, 18:42
lukas
2148
kako ste mi rr-ki,i jas taka poretko ve posetuvam,se storiv domakinka ete sega pravam pak keks.m.m.m pa go cekam da se dopeci..bujrum..vakov keks za mene i mm mi so mozi da sedi vo frizider 5-6 dena ednostaven i mnogu ubav..arno so sme cela familoja vo dvor za da go razdelam oti tie 5-6 dena ke se storat 50-60 ..pozz
14.11.2010, 21:21
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
oo bitolcanke pa kade bese te barav
fala za torta i da te slusa poveke ovaa godina tm
Видов дека си ме барала пријателке, пишав во темата - Каде се ... Инаку ме слуша дм, мора да ме слуша - си знае тој кој е главен Мала шега ... Поздравче до тебе
БТВ - Што има ново на РР? Не сум во тек ...
epa kako ako sega ne te mazi koga? mi nedostigase da ti kazam .....a dali ima nesto novo epa ima..imame dve novi glanc rr bebinja ....zivi i zdravi neka se . imame rr koi ni se vrabotija ...jas si bev na zlatno slavejce so sinot vcera i taka..za drugo ne mi tenuva sega momentalno se citkame
14.11.2010, 21:22
mama26
3977
lukas ama navistina te snema tebe... ajde pobrzo stanuvaj domainka pa posle ke mozes i na rr i jadenje da pravis dve raboti naednas
14.11.2010, 22:15
Палешка РР
7505
Како сте пријателки? Јас пак со главоболки и повраќАње. Незнам што е ова, но многу е тешко
14.11.2010, 22:18
lukas
2148
mama26,da ti kazam iskreno nemozam da prestignam niz doma,sama si rasturam sama se nerviram,hahah,doprva sto ke pravam koga i lukas ke pocne da rasfrla...hahha..pa nezz sto me fati vo posledno samo eksperimentiram samopravam nekoi jadenje ...pozz.
14.11.2010, 22:20
Martins mom
3342
Да не ти е од умор, исцрпеност Палешка? Ај побрзо нека мине. Земај витамини! Ја заспа ли малата палавка?
14.11.2010, 22:24
mama26
3977
lukas dodeka deteto e malo normalnoe da ima rasfrlano igracki pa i drugi raboti...moevo duri alstata gi vadese od skafce od fiokite bap... dole abe site do edno...pa dipli pak za drug den pak isto....sega veke ne go pravi toa..pomina
i za jadenje normalno e da eksperimentiras no najvazno deteto da e najadeno..nekogas ne mi ispadnal esperimentot pa ke namacav nesto ili e sprzev narbrzina ...i sega nesum kojznae sto ama pravam samo nesto sto znam sigurno si e sigurno
14.11.2010, 22:26
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Како сте пријателки? Јас пак со главоболки и повраќАње. Незнам што е ова, но многу е тешко
imas mereno pritisok paleska?da ne ti bil visok?
14.11.2010, 22:29
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
дводневен вирус мислам дека е. Минатиот петок повраќав јас, саботата цела ноќ Јана, а во неделата ко ништо да не било... Ќе пројде... што не прошло па не тоа...
14.11.2010, 22:44
lukas
2148
mama26 ne ne vikam jas si rasturam sama a zamisli ti vikam koga lukas ke pocne da lazi i da rastura i toj,padna bomba od neboto ke bidi...sama si suredvam sama si rasturam...pozz cao odam jas..
14.11.2010, 22:49
mama26
3977
znam lukas te svativ..ne e strasno..pozz odam i jas