за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Секоја и малку нормална, која има претензии да го земе зафатениот маж , сигурно не ќе се труди да се спријателува со жена му, ваљда треба него да го освои, не жена му.
Има една мисла: "Ако сакаш да го уништиш непријателот, биди му пријател, зближи се повеќе со него". Оние попаметните, на прикриен начин одат кон целта.
16.07.2010, 23:28
Viktori
5329
мама јас зборев за општо моја соперничка/непријателка/шоидае! Итопло ја поздравив, ко шо се поздравуваат шо-и-да-е особи. А ако има некоја што маж ми го бара... нек брка работа. Тој не е на форумов.
< Поракaта ја уредил виктори -- 16.7.2010 23:29:28 >
16.07.2010, 23:32
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
мене не ми е јасно како може мојата активност на форумов да ја искористи против мене...
Не ми поминало низ глава никогаш, немам толку забегана фантазија дека сега некој ќе ме прогонува по интернет.
Ако има таква и ме гледа топло ја поздравувам!!!
И јас ја поздравувам и таа што тебе те гледа и онаа што мене ме гледа
16.07.2010, 23:33
Viktori
5329
Хелоу сајхокилер!
16.07.2010, 23:34
Bitolcanka
2461
Ники секако дека никој човек не е ничија сопственост. На шега го реков тоа. Не значи дека ако некоја посегне го партнерот тој ќе потрча по неа - тогаш не е виновен. Има личности/жени/мажи кои одат до крај, не застануваат.
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
paleska sekoj si ima mislenje svoe.mojov maz vredi za malku da se pomacam
Така е мама, секој си има право на мислење. Но поаѓајќи од суптилната природа на жената, ниеден маж не вреди таа да се "мачи" за него. Војните во светот започнуваат заради жени, не заради мажи.
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
мене не ми е јасно како може мојата активност на форумов да ја искористи против мене...
Не ми поминало низ глава никогаш, немам толку забегана фантазија дека сега некој ќе ме прогонува по интернет.
Ако има таква и ме гледа топло ја поздравувам!!!
И јас ја поздравувам и таа што тебе те гледа и онаа што мене ме гледа
ова ко за Тито да збориш испадна он не глеа сите!
mama26
3977
мама јас зборев за општо моја соперничка/непријателка/шоидае! Итопло ја поздравив, ко шо се поздравуваат шо-и-да-е особи. А ако има некоја што маж ми го бара... нек брка работа. Тој не е на форумов.
pogresno me rabra neznam zasto.ali ok
16.07.2010, 23:36
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
paleska sekoj si ima mislenje svoe.mojov maz vredi za malku da se pomacam
Така е мама, секој си има право на мислење. Но поаѓајќи од суптилната природа на жената, ниеден маж не вреди таа да се "мачи" за него. Војните во светот започнуваат заради жени, не заради мажи.
nekazav deka ke ja ubijam.i da.nema taka lesno da go pustam radi sex.ja ke mu dadam. ako e za toa.e ako e zaljuben tuka veke nemozam nisto
16.07.2010, 23:36
Viktori
5329
затоа што пишуваме бре мама не можеш да напишеш се што мислиш нит па јас да разберам се некогаш.
16.07.2010, 23:39
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Секоја и малку нормална, која има претензии да го земе зафатениот маж , сигурно не ќе се труди да се спријателува со жена му, ваљда треба него да го освои, не жена му.
Има една мисла: "Ако сакаш да го уништиш непријателот, биди му пријател, зближи се повеќе со него". Оние попаметните, на прикриен начин одат кон целта.
ух, бре на крај се изнасмеав со темава, лууууууудааааааа е
и понатаму стојам на тоа дека за да го растури бракот мој треба да го освои мм, не мене. Сигурно не ќе се карам со мм заради таму некоја пријателка што ќе ми каже нешто или ќе пика нос, или незнам што. Нека не троши време на мене, мм нека го освои и нека си ужива.
mama26
3977
mi nedostigavte site da vi kazam.
Палешка РР
7505
nekazav deka ke ja ubijam.i da.nema taka lesno da go pustam radi sex.ja ke mu dadam. ako e za toa.e ako e zaljuben tuka veke nemozam nisto
Мама, очигледно не се разбираме...заминав да го хранам детето, а со соперничките ќе пијам кафе и ќе ги уништам во поим
Bitolcanka
2461
Испадна - да си ги испофалиме партнерите и да ги поддржуваме барем за миг на форумот
16.07.2010, 23:42
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Мама, очигледно не се разбираме...заминав да го хранам детето, а со соперничките ќе пијам кафе и ќе ги уништам во поим e ova sakav da vidam.a ne eve ti go mazot.pa ke se borime normalno.sega se razbirame paleska.
16.07.2010, 23:44
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Ники секако дека никој човек не е ничија сопственост. На шега го реков тоа. Не значи дека ако некоја посегне го партнерот тој ќе потрча по неа - тогаш не е виновен. Има личности/жени/мажи кои одат до крај, не застануваат.
Ма знам дека е на шала, и моите сите постови се на шала, ме мрзи да ставам стално смајлија, инаку дома се паѓам од смеа од темава и сите коментари.
а за ова на крај, ако де посветени личности, нека им е со среќа
16.07.2010, 23:45
Viktori
5329
Јас ја фалам соперничката! Да има таква лудача и да ме прати навака-натака, јас ќе и се пуштам еј
< Поракaта ја уредил виктори -- 16.7.2010 23:46:16 >
16.07.2010, 23:47
mama26
3977
ау виктори сега ме пласис да ти казам.еј ова го наместив на пецатно.ама сега последната буква кај да стиснам ако има некој срце и дуса да ми казе после муабетиве
16.07.2010, 23:48
Bitolcanka
2461
И јас се паѓам од смеа од коментарите, особено од смајлите на Виктори наша Сугестија до сите - и да сме некогаш offtopic не е криминал, нели?
16.07.2010, 23:49
mama26
3977
сега сум како мацолот од том и јери .
16.07.2010, 23:49
niki
4299
Јас ја фалам соперничката! Да има таква лудача и да ме прати навака-натака, јас ќе и се пуштам еј
викаш, некоја толку да те следи и да те уважува да се спријателува со тебе, заради мажот, па вреди во тројка да ја поканиш
16.07.2010, 23:53
Viktori
5329
За у тројка баш не знам не сум по тројките, страшно ми изгледа .... Ама ако толку го сака, а и мене нели оти ме следи по форуми слободно нека дое. Имам јас кујна, садови....
16.07.2010, 23:56
niki
4299
За у тројка баш не знам не сум по тројките, страшно ми изгледа .... Ама ако толку го сака, а и мене нели оти ме следи по форуми слободно нека дое. Имам јас кујна, садови....
16.07.2010, 23:59
mama26
3977
не ми се нервирај виктори.ке ми изгубис од лепота.знае маз ти дека нема болја од тебе .секое тенјерце си има капаце.бре буквиве.ке ми казе некој греските во писуванје. а да знам .вака ви е поинтересно.да ми се смеете.ако ако..кој се смее зло немисли
17.07.2010, 00:00
Martins mom
3342
закон си мама26