за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Рр-ки само на најдобри места, а кафе нешто домаќинкава не и текнува да даде или треба да донираме и кафекуварка _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27 Ако масира и врат, јас сум прва жичка...
Море кафекувар галиба поарно ќе е _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
срека имаме по една глава
или ручек ке ни прави.кувар е.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 или ручек ке ни прави.кувар е.
јас донирав кафемат за да не треба јас да правам кафе. мислам дека ред е домаќинката да направи по едно кафе. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
сакаме кафе! сакаме кафе!!! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 јас донирав кафемат за да не треба јас да правам кафе. мислам дека ред е домаќинката да направи по едно кафе.
Мама јас од ваква Можам ли да станам ваква Само не плава, кафеава сум јас. < Поракaта ја уредил Тања -- 19.7.2010 0:38:49 > _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Их Тање ма.... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
него дај првата слика да ја видиме, од каква? _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Еве мори Мама26 и кафекувар само нека врви работата во дуќанчето _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
< Поракaта ја уредил виктори -- 19.7.2010 0:38:39 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
браво бе ники. а овој кафекуваров грк ли е? мама26 види какви помошнички имаш у дуќанот!!!! алал да ти е, кај ги најде виктори шо напраи со линковиве?!?!?! < Поракaта ја уредил Maca25 -- 19.7.2010 0:39:16 > _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
брза кучка, слепи кучиња _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
И за крај ако може и ваква фризура, само црна евентуално црвена, их _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Тања, за Парис Хилтон да стане Мег Рајан, строго преправање од почеток ништо друго _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ах ники и ти ќе ставиш реална слика за мама да ти каже каква фризура ќе ти одговара _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања Мама јас од ваква Можам ли да станам ваква Само не плава, кафеава сум јас.
а може и вака нешто _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki И за крај ако може и ваква фризура, само црна евентуално црвена, их
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki а може и вака нешто
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica ах ники и ти ќе ставиш реална слика за мама да ти каже каква фризура ќе ти одговара
Мама26 ќе ми објасниш ли зошто ја викаат трајна фризура а трае 1 месец
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива