за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ајде пиј побрзо и како ке заспиеш жити се?јас нема да можам
19.07.2010, 01:15
niki
4299
еве мама чистачката по твоја мерка нека е
ништо не ми успеа, мора да најдам друга слика
19.07.2010, 01:16
mama26
3977
мисс 36 ке и стои рамна или кратко според сликата
19.07.2010, 01:19
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
де мори мама кај се бркаат муштерии така: Ај пиј побрзо???
ц ц ц ц
19.07.2010, 01:19
niki
4299
стигнавме до 4 страна во една вечер што убаво се испосмеав ќе одам да си легнам сега утре ќе се дофризираме Добра ви ноќ и убави соништа
19.07.2010, 01:20
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
де мори мама кај се бркаат муштерии така: Ај пиј побрзо???
ц ц ц ц
а па ке ти ја научам цаката.ке те напојам со кафе за пред затварање да несакаш ти веке
19.07.2010, 01:20
Viktori
5329
што ти се вика: жени у фризерница!
19.07.2010, 01:22
mama26
3977
и ајде нема рекорди да правиме тука.кој колку се помочал за една вечер -треба тема да отвориме
19.07.2010, 01:25
Viktori
5329
И јас сум готова! Фала за кафето, фризурата и муабетот! Се гледаме утре!
19.07.2010, 01:36
Тања РР
2029
Мама утре во колку отвара фризерницата?
19.07.2010, 10:21
Martins mom
3342
ете денес прва идам во салонот и никој нема...ни фризерка ни чираци, ни кафекуварот не идам за фризура (секако две влакна имам на главата ), поминав само на кафе, оти гледам сношти весело било отварањето
19.07.2010, 10:27
Viktori
5329
јас се врткам тука. Чекам да отвори, ама ја нема мајсторката! Па не ни пишала работно време.
19.07.2010, 11:00
Martins mom
3342
Инаку мама26 е единствената фризерка што не ми е одвратна. Отсекогаш поимот фризерка сум го поистоветувала со глупачка (без навреда мама, ќе објаснам и зошто). Одењето на фризер нели треба да е задоволство, уживање, а мене ми беше нерва и покачен притисок секогаш. Сменив 100 фризерки и сите кај што сум била, кога ќе седнев го даваа истиот коментар "Леле колку ретка коса имаш...зошто вака?" Како можеше сите, без исклучок да го направат прво тој муабет Па добро, јас знам дека имам слабо, тенко влакно (не ретка коса), ама треба ли она да ми каже? Јас си плаќам да ми направи фризура, а не да ми дрнка над глава. И сега си одам кај една в комшии тука и ја предупредив дека ќе идам постојано кај неа под услов да се пази што зборува и тој еден саат да ми биде задоволство, а не да се расправам со фризерката и да ја учам на култура.Мене не ме навредува тој коментар, зошто јас се гледам во огледало и сум свесна за тоа...едноставно ме иритираа таа нивна дрскост
19.07.2010, 12:32
Viktori
5329
јас секогаш ја фенирав косата со голема четка и онака ми беше ко печурка и отидов кај една тука во лептокарија да ме исфенира за свадба и ми вика: ваква не ми се свиѓа, ај да пробаме со потенка четка, по залепена да е. И и викам ај пробај чим си запнала. (а одвнатре ) И ми ја направи се. И викам; е фала ама мене не ми се свиѓа. Ај ко што ти кажав првиот пат. И платив и веќе не влегов кај неа. Ама се шишав после на три со машинка! Сеа пуштам коса. Ама не ми иде. Не можам јас тоа фризури да праам, да се фенирам. Сафра ме фаќа.
19.07.2010, 15:01
mama26
3977
мене мартинс мом ми рекле леле што густа коса имаш?и како чадор ми е.све у реп ја носам.огромна е.како викторѕ влакното ми е.али викторѕ тебе како можеа со мала четка да те фенираат.и со голема да е после со преса се поминува ако е како чадор.или пак немора преса се става нешто што ке ја смири косата.којзнае ова како кај постара фризерка да си била. инаку од секој професија има по некој што не си ја врши работата како што треба или го бива за едно за друго не.заоа фризерници има по западот кај што една мие само,друга шиша само,трета само фенира.и така.а тука ние све мора.епа сега нешто ке ти е слабост нешто не.мене ми е шишањето.го обожавам.све знам ама ова ми е у крв.така и секој доктор не секогаш иста рецепта ,и било која друга професија.затоа ние си бираме.еве кај што почнав да учам занаетов кај неа неидам.катастрофа е во шишање.идам кај другата или кај колешката бивша.и мое мислење е дека ако косата е убаво ишишана тогаш секаква фризура и фенирање ке ти стои.и да не должам понатака да не ви отечат јајниците
19.07.2010, 15:04
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Мама утре во колку отвара фризерницата?
тања фризерницата работи на закажано.одосно кога вие ке закажете.
19.07.2010, 17:59
Viktori
5329
во 21:45 те чекам тука. Гарант ќе има уште 2 или 3 жени за фризури.
20.07.2010, 11:14
niki
4299
Што е ова слабо фризерницава со работа само на отварање и после ништо, ни муштерии, ни мајсторица, ни чираци а толку вложување хм! изгледа ни треба и маркетинг тим
20.07.2010, 12:04
brineta88
459
Ајде и јас да закажам за фризура додека нема гужва Мама утре одам на фризер па дај предложи некоја модерна фризура што не бара многу местење ПС: имам права коса (што не се витка ни под разно)
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
20.07.2010, 12:36
Viktori
5329
јас после долго мислење се исфарбав црна! не ми експериментира, а и имам многу коси сменето. Црна е најлесна за фарбање, нема утка, корен не треба да мислам дали ми е пораснат или не и така. Уште да ме исфенира некој, оти мене ме мрзи и супер ќе биде
20.07.2010, 13:48
mama26
3977
виктори ставај слика не вака со фантазии,ајде црна да те видиме.
20.07.2010, 13:49
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
Ајде и јас да закажам за фризура додека нема гужва Мама утре одам на фризер па дај предложи некоја модерна фризура што не бара многу местење ПС: имам права коса (што не се витка ни под разно)
бринета88 дај слика да те видам сега како си па и да ти предложам нешто
20.07.2010, 13:50
brineta88
459
еве
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
20.07.2010, 13:51
Viktori
5329
во сабота ќе се видиме мама.
20.07.2010, 13:52
mama26
3977
е викторс стаив силика од синми односно битолцанка.оди сирни го.цел на мама