за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
30.03.2012, 14:44
Calypso
1386
I kaj mene ne rabotat, t.e ne se aktivni, mi izleguva kako vekje da sum glasala, a nema vrska.
30.03.2012, 14:58
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Нашата членка trudnicka има проблем при логирањето на РР бидејќи си го заборавила пасвордот. Ја пишала адресата во полето за заборавена лозинка но во е-маилот кој и стигнал веднаш имало линк кој откако ќе го отвори се појавува E-адресата не е потврдена или неможе да биде потврдена. Има ли некаков начин да си го врати профилот или ќе мора одново пак да се регистрира?
ај пиши ми во никот во пп
30.03.2012, 15:03
Luci
2250
Еве сега а и порано многу често ми се случува да не можам да пратам ПП. Виктори, trudnicka во меѓувреме средила и сега е ок
30.03.2012, 15:27
Viktori
5329
мило ми е што е се средено Во иднина праќај порака преку облачето ПП под аватарот. Така секогаш ќе ти успева.
09.05.2012, 22:56
Bububebe
564
Зошто не можам да пратам ПП
09.05.2012, 23:28
Luci
2250
Najverojatno vo poleto tema nemas pisano nisto, probaj pisi pa taka sigurno ke ti se isprati
10.05.2012, 07:23
Bububebe
564
Najverojatno vo poleto tema nemas pisano nisto, probaj pisi pa taka sigurno ke ti se isprati
Фала Луци,ок е сега
16.05.2012, 13:48
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Дали РР има некој проблем со серверите? Веќе неколку дена има периоди кога не можам да ја отворам странава, еве, утрово не ми ја отвораше. Сите други веб страни ми ги отвора, но не и РР. Само кај мене ли е така?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Калипсо, мене подолго време ми се случуваше ова, ама мислам дека се среди.
02.08.2012, 18:13
Bile
440
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe
Зошто не можам да пратам ПП
I jas imam nekolku neuspesni obidi da pratam poraka na nekoi clenovi ovde na forumot. se dobro ke napisam ke sredam i na kraj demek e pustena porakata a koga ke pogledna nitu e pustena nitu e registriran vo pusteni nitu pak postoi.
02.08.2012, 18:54
Felly RR
7977
Bile, пробај директно од тука - кај што има пишувано членот, под него нели има e-mail, PP... кликни тука директно на пп.
02.08.2012, 19:45
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Дали РР има некој проблем со серверите? Веќе неколку дена има периоди кога не можам да ја отворам странава, еве, утрово не ми ја отвораше. Сите други веб страни ми ги отвора, но не и РР. Само кај мене ли е така?
Тоа значи дека имате многу Cookies од Рингераја во историјата на пребарувачот. Во Mozilla се бришат вака: History > Clear recent history> all history> обележете Cookies и Cache и бришете. Потоа работи
03.08.2012, 13:47
Bile
440
Bile, пробај директно од тука - кај што има пишувано членот, под него нели има e-mail, PP... кликни тука директно на пп.
uspeav uspeav blagodaram
< Поракaта ја уредил Bile -- 3.8.2012 13:50:01 >
03.08.2012, 17:42
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bile
uspeav uspeav blagodaram
Видов дека ти успеало.
03.08.2012, 17:46
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Тоа значи дека имате многу Cookies од Рингераја во историјата на пребарувачот. Во Mozilla се бришат вака: History > Clear recent history> all history> обележете Cookies и Cache и бришете. Потоа работи
Кај мене ова се среди, не знам може мм избришал тоа што треба
06.09.2012, 09:36
Luci
2250
Кај мене го нема полето пребарај и логото на Рингераја во горниот дел, дали и кај вас е исто или само кај мене?
< Поракaта ја уредил luci -- 6.9.2012 9:37:01 >
06.09.2012, 09:39
Andriance
2140
Кај мене го нема полето пребарај и логото на Рингераја во горниот дел, дали и кај вас е исто или само кај мене?
и кај мене..мислам дека е до нет???
06.09.2012, 10:09
Luci
2250
Е сега се среди
06.09.2012, 12:02
Felly RR
7977
Кај мене целиот горен дел го немаше, не можев да се логирам, го немаше ни тоа поле.
06.09.2012, 12:28
Luci
2250
Кај мене целиот горен дел го немаше, не можев да се логирам, го немаше ни тоа поле.
И кај мене ама јас снаодлива па отидов да дадам комeнтар па ми се појави полето за логирање
06.09.2012, 12:41
Felly RR
7977
Ете гледаш, мене не ми текна на тоа.
02.10.2012, 09:55
Snowhite RR
5042
Јас се уште преку хром не можев да се логирам се додека не го прочитав ова:
И кај мене ама јас снаодлива па отидов да дадам комeнтар па ми се појави полето за логирање
Фала ти Луци
02.10.2012, 13:09
temjanuska75
770
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Dali samo kaj mene ne rabotat anketite?
Кај мене сега не работат анкетите, од било кој компјутер пишува гласавте на сите анкети, а нема врска.
21.10.2012, 12:35
Melanija RR
7052
Едно прашање Кога ќе влезам на Рингераја од мобилен неможам да се пријавам. Над натписот станете член не ми пишува Најависе или Пријави се. Како да го решам ова?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
21.10.2012, 12:53
Barbicki2
434
mene mi izleguva melanija najavi se,a i me ima zapamteno telefonot ne mi bara da se najavuvam