cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Проблеми на РР

clock-img

29.10.2012, 16:52

clock-img

majka na eva

pencil-img

309

сакам да се уклучам на рр од телефонот но никаде нема најави се,или кога пробам да прочитам нешто само почетната страна ми ја отвараuser posted image зошто такаuser posted image user posted image user posted image user posted image кој знае да ми каже како од тел да пишувам на рр

clock-img

29.10.2012, 17:02

clock-img

Barbicki2

pencil-img

434

ИЗВОРНА ПОРАКА: majka na eva

сакам да се уклучам на рр од телефонот но никаде нема најави се,или кога пробам да прочитам нешто само почетната страна ми ја отвараuser posted image зошто такаuser posted image user posted image user posted image user posted image кој знае да ми каже како од тел да пишувам на рр

eve jas od tel se uklucuvam,nemam problemi,neznam. Baraj ne gugl koga ke pisuvas rr,za mobilen ima dolu opcija. Probaj taka. Jas pa privatna poraka nemozam da pratam od telefonov

clock-img

29.10.2012, 17:19

clock-img

majka na eva

pencil-img

309

ете најдов и ми бара емаил адреса,а не корисничко имеuser posted image и ја напишав и ми вика грешка а не еuser posted image

clock-img

03.11.2012, 10:34

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Наместо на најави се, да не имаш избрано регистрирај се, па затоа ти бара мејл, како за нов корисник.
Пробај, отвори некоја тема и кликни на одговор, дали ќе ти даде опција да се најавиш. (Ова од Луци финтатаuser posted image )

Меланија, пробај и ти вака да се најавиш.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 3.11.2012 10:36:20 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

03.11.2012, 22:14

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Eve sum od mobilenuser posted image bravo za Ouci

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

19.11.2012, 08:48

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Вчера сфатив дека од лаптоп не можам да пуштам пп. Му се случило на некој истото?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

19.11.2012, 09:12

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Мене ми се случило и успеав на тој начин што кликнав на знакот за пп под корисничкото име и успеав.

clock-img

19.11.2012, 10:13

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Мене полето за пишување ми се отвара, си ја пишувам пораката, потоа кликнувам прати порака, и си работам друго нели, и кога се враќам пак на истoто прозорче, гледам дека тоа си врти, врти, и не ја праќа пораката, а јас мислам веќе пратена.

clock-img

19.11.2012, 11:00

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Хм...да не е до интернетот конекцијата...мене до скоро не ми ја даваше моја страница ми пишуваше дека истекол рокот за контактирање на серверот....ама сега ок е.

clock-img

19.11.2012, 11:08

clock-img

bebence19

pencil-img

291

zdravooooooooo

sakam da ve prasam kako mozam da otvoram forum????????

clock-img

19.11.2012, 12:52

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Проба!

clock-img

19.11.2012, 16:05

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

zdravooooooooo

sakam da ve prasam kako mozam da otvoram forum????????

Мислиш на нова тема во некој Форум?
Ако е за тоа кога ќе влезеш во форумот во кој треба да е темата, пример Забременување ,па пример Сакаме нов член ,под Прикажи ги последните теми -пишува Нова тема.

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

04.12.2012, 10:17

clock-img

Ring

pencil-img

602

Проба!

clock-img

04.12.2012, 10:29

clock-img

Ring

pencil-img

602

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Проба!

Uste edna proba !

clock-img

16.01.2013, 12:31

clock-img

miana

pencil-img

6152

Devojki sto e fintava sto mi paga RR
i se gubi i mi se pojavuva nesto AOL.com i ja stavam na search pa ja naoga.
Sto e rabotata ? Vi se slucuva li na vas ova?

clock-img

16.01.2013, 12:37

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Не знам Мианке, кај мене си е се најнормално

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.01.2013, 13:37

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

И јас имам да пријавам дефект user posted image

од прилика тоа се случува активно веќе месец и кусур,кога ќе кликнам на одговор или цитирај или уреди 80% од случаевите прво гледам бел лист и чекам и чекам и после незнам 20 секунди ќе отвори.Ќе пишам или што и да треба и клик на потврди и чекам и чекам:ЗНачи блиц пишувам не е одминато време (иако незнам коку е дозволено време при пишување на пост) и или ќе прати едвај или ќе ми пише времето истече.Па ќе истече кога 30 сек не се праќа.
И пред секое потвди го копирам постот зошто неколку пати останав без ништо user posted image
Колачињата тука вчера ги исчистив.Друг некој совет user posted image

clock-img

16.01.2013, 13:47

clock-img

miana

pencil-img

6152

Kako be vreme za postiranje???
Mene do sega ne mi se slucilo da mi istece vremeto a sum zaglavuvala i toa baaajagi.....
Na nekoj drug mu tece li vremeto za pisuvanje?

clock-img

16.01.2013, 13:50

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Друг совет, пред да објавиш копирај го цел текст ради сигурност да не ти се избрише и пак одново да пишуваш.Вака копи и пасте и нема нервози user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

16.01.2013, 14:00

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Kako be vreme za postiranje???
Mene do sega ne mi se slucilo da mi istece vremeto a sum zaglavuvala i toa baaajagi.....
Na nekoj drug mu tece li vremeto za pisuvanje?

Не одбројува буквално туку има некое време сигурно штом некогаш појавува текст кога ќе се испрати дека времето истекло.

Го копирам текстот ама мислам да не има друго решение user posted image
Фала Кикичка РРuser posted image

clock-img

16.01.2013, 15:58

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

И јас имам да пријавам дефект user posted image

од прилика тоа се случува активно веќе месец и кусур,кога ќе кликнам на одговор или цитирај или уреди 80% од случаевите прво гледам бел лист и чекам и чекам и после незнам 20 секунди ќе отвори.Ќе пишам или што и да треба и клик на потврди и чекам и чекам:ЗНачи блиц пишувам не е одминато време (иако незнам коку е дозволено време при пишување на пост) и или ќе прати едвај или ќе ми пише времето истече.Па ќе истече кога 30 сек не се праќа.
И пред секое потвди го копирам постот зошто неколку пати останав без ништо user posted image
Колачињата тука вчера ги исчистив.Друг некој совет user posted image

И мене ми се случува исто во последно време. Еве кога сакам да пишувам пост, кликам на одговори и чекам и чекам и чекам, а знам дека не е проблем до интернетот, и некогаш дури и не ми отвори туку покажува Ерор. Денес посебно имам проблем со ова user posted image

clock-img

16.01.2013, 16:34

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И јас сакам да пријавам дефект. Подолго време веќе едвај ги отварам добиените пп, а и не можам да да го видам ни мојот профил, ни моја страница. Се појавува

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/personalpage.asp, line 81

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.01.2013, 13:23

clock-img

Luci

pencil-img

2250

И јас имам потешкотија во пишувањето на форумот! Чекам подолго време за да се отвори полето за одговор и понекогаш ми отвара страна со ваква содржина
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/js/globalfunctions.asp, line 893

Рани куче да те лае!!!

clock-img

30.01.2013, 10:47

clock-img

mama toci

pencil-img

240

Dva dena ne mozam da napisam nesto na RR.Pisuvav dva pati eden podolg post na tema Laringitis i koga ke kliknam na potvrdi mi javuva greska i se mi se brise user posted image

clock-img

30.01.2013, 14:53

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Повремено се случуваат технички проблеми како и на сите други портали, затоа најдобро е кога пишувате долг пост да си го ископирате претходно.

Еве во моментов и јас го имам истиот проблем за кој сите пишувате.

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Последни статии

article-img