за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ne e do toa src, ova se administratorski problemi. Kompjuterdjijata sto dodaval novi sodrzini izbrisal nesto sto ne treba vo programskiot jazik i se ispomesale stranicite. Se slucuva, ok e, samo prijaviv problem, posto gledam nikoj ne reagira.
24.07.2013, 15:26
miana
6152
Kaj mene denes e ok,ama vcera i zavcera i kaj mene bese se ispomesano i bas me nervirase..
24.07.2013, 15:37
rina13
1147
Јас па почнав да употребувам хром на тел и викам туу ова не чини . Од компјутер кога се уклучувам се е во ред.
24.07.2013, 17:02
Bethany
4534
Штом се појавува на повеќето од нас е програмерска работа (можеби се на одмор ), ама мислам дека може да помогне и кога се избрише историја, бидејќи тие кукис или што веќе не соодветуваат со новите промени, па настанува збрка. Сетете се како беше со наградна игра и тогаш токму програмерите не советуваа да ја избришеме историјата на пребарувачот. Дадоа и некое стручно објаснување, не можам ниту да го пренесам со нивните зборови, затоа овака лаички. Досега не ми се јавуваше проблем откога избришав, а последните два-три дена имав проблем па морав да влегувам во теми од различити страни Ќе видиме, секако пак ќе се пријави проблем, јас лично го игнорирав, мислев до мене е
25.07.2013, 06:09
Палешка РР
7505
Завчера им јавивме на програмерите и го средија проблемот. Барем кај мене содржините точно се менуваа. Ако некој сеуште забележува проблеми нека пише за да им пренесеме.
25.07.2013, 13:45
Bethany
4534
Кај мене повторно почнаа проблемите... ај што е се испобркано ама не можам воопшто да влезам на активните теми...
25.07.2013, 13:45
miana
6152
Кај мене пак се јавува истиот проблем,сега баш во моментов...
25.07.2013, 13:52
Mihaela 2010
4230
i kaj mene pocna,a go ima vekje nekolku dena
25.07.2013, 17:09
Палешка РР
7505
Повторно им јавивме и сега е во ред..Ако пак забележите нешто, пишувајте. Малку се збунила РР изгледа од жешково
20.08.2013, 09:23
Mihaela 2010
4230
Mene se mi e usporeno na RR,duri ponekogas koga objavuvam poraka mi se pojavuva error,samo kaj mene e nesto do internetot ili i kaj vas e taka??
05.10.2013, 16:32
Carrie RR
326
Драги РРајки,
Утрово Рингераја порталите имаа проблеми со серверот. За среќа брзо се реши ситуацијата и еве сме живи здрави. Се извинуваме на сите корисници кои за тоа време не можеле да го посетат порталот,
Ваш Рингераја тим
14.11.2013, 13:47
Slagjana
463
Денес ми се случува нешто многу смешно. Кога и да отворам нова страница за да читам се слуша кашлање . Можеби и досега било така, ама немав звучници на компјутеров.
14.11.2013, 13:58
Bethany
4534
хаххаха, кога курсорот ќе дојде на реклама за Мукоплант, тогаш се слуша кашлање. Првиот пат кога ми се случи сосема случајно, бев сама дома, и можам да ти кажам се подзамислив, за малку ќе тргнев да го барам уљезот
14.11.2013, 22:30
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana
Денес ми се случува нешто многу смешно. Кога и да отворам нова страница за да читам се слуша кашлање . Можеби и досега било така, ама немав звучници на компјутеров.
Да тоа е рекламата на Мукоплант, таа настината е, кашла
15.11.2013, 09:19
Slagjana
463
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
хаххаха, кога курсорот ќе дојде на реклама за Мукоплант, тогаш се слуша кашлање. Првиот пат кога ми се случи сосема случајно, бев сама дома, и можам да ти кажам се подзамислив, за малку ќе тргнев да го барам уљезот
16.12.2013, 15:14
Палешка РР
7505
Почитувани корисници и читатели на Рингераја.мк. Вечерва на полноќ, во 00:00 часот сите балкански сајтови на Рингераја ќе бидат недостапни заради редовен сервис на серверот. При посетата на страницата ќе ја гледате оваа слика. Репарирањето ќе трае околу еден час, а потоа повторно сме заедно. Ве сака Рингераја.мк
23.01.2014, 17:44
Defne90 RR
1991
Znaci vaka.Mojata prijatelka si napravi profil na RR gi popolni site podatoci i sega koga ke otide da se najavi pisuva vasata smetka seuste ne e aktivirana.Pronajdete ja e porakata sto vi ja prativme i postapete spored upatstvoto.E sega problemot e vo toa sto go otvoravme nejziniot mejl i ja baravme porakata no nikako ne mozevme da ja najdeme,ja nema voopsto ne i stignala poraka.Taa ima mejl na hotmail dali ima toa vrska ili ne.Moze li nekoj da pomogne vo resavanje na ovoj problem
23.01.2014, 19:17
Melanija RR
7052
Пораката веројатно е во непосакувани, под приемно пришува непосакувана пошта.Проверете
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
23.01.2014, 19:18
Палешка РР
7505
Defne, отворете во Junk mail. Обично кога за прв пат добиваме порака од нова mail-адреса, тогаш таа се филтрира во Junk како сомнителна. Ако не ја најдете и во Junk пишете тука па програмерите ќе го средат тоа.
24.01.2014, 09:38
Felly RR
7977
Дефне, дали средивте со мејлот? АКо има некаков проблем пиши ми пп.
29.01.2014, 12:36
Defne90 RR
1991
Proverivme nasekade da ne e porakata no ne ja najdovme.
13.02.2014, 22:46
mommy_angels RR
1543
Кога пробувам да си ги отворам моите дневници ми покажува профилот не е достапен???
14.02.2014, 00:47
Felly RR
7977
Оди преку моја рингераја. Го отвора.
14.02.2014, 08:11
mommy_angels RR
1543
Да,да така ми отвара,ама се мислев зошто вака не можам .Може РР била уморна, и се спиело
15.02.2014, 00:11
Defne90 RR
1991
А мене ме интересира зошто јас не можам да го направам мојот прв запис во дневникот.Двапати пробав наппишав се после отидов објави запис и ништо не се зачува.Каде грешам.