за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Mislam deka bi bilo ubavo od 01.01.2010 da otvorime eden poseben topik,kade ke se zapisuvaat site novorodeni bebinja vo RR semejstvoto...Taka ke bide popregledno i pointeresno...Ke rasteme site zaedno...
01.01.2010, 22:54
mami
8680
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Dobiv ideja postenska marka da bide so simbolite od ringejaja a vo pozadinata da se gleda lik na nasmeano dete.A sredstvata dabidat nameneti za potrebite na decata bez razlika toa dali ke bide za pomos na bolno dete,doopremuvanje na odel vo bolnica,hrana ,obleka..........
01.01.2010, 22:55
mami
8680
Прекрасна идеа Јованка..сигурна сум дека ке биде разгледана...
02.01.2010, 11:21
Bitolcanka
2461
Не би било лошо да има и chat - опција, па да си пишуваме некогаш, што мислите?
02.01.2010, 11:26
Еца
6692
Од матичната земја оваа опција не е дозволена, но ние во темите Кафе бар и chat room ги кориситме за опуштени разговори, па не гледам дека такво нешто фали
04.01.2010, 10:10
niki
4299
Дали е можна опција цитирање на повеќе различни постови? Гледам дека модераторите ја имаат таа можност но не и останатите членови или сум во заблуда па незнам тоа да го направам. Ако нема можност би било добро да се воведе бидејки често имам потреба да се осврнам на различни делови од повеќе постови, а тоа никако неможам да го средам во еден мој пост.
04.01.2010, 10:18
mami
8680
Ники, можеш и ти да цитираш...значи се што треба да направиш е на постот кој сакаш да го цитираш наместо долу одговор, да кликнеш горе на цитирај..ги гледаш тие иконките- одговор, цитирај, проследи? кога ке кликнеш цитирај ти се отвара прозорче со цитираното, и само пишуваш под него..а а ко сакаш да цитираш повеќе, тогаш селектирај ја целата цитирана порака и само копи, пасте на другиот прозорец за одговор.. некогаш пишувам многу конфузно, ако не ме разбираш кажи
04.01.2010, 10:23
mami
8680
Ники? ајде пробај..сигурно можеш
04.01.2010, 10:29
niki
4299
Ова со копи пасте го имам пробувано и не ми успеваше, а плус е комплицирано,еден куп прозорчиња треба да отвориш, ама ај ќе пробам пак. Инаку мислев програмерите да ни средат нешто поедноставно, едно копче да се клика на пораките и сите во еден пост да одат, а не во различни па да копираме. Фала на брзиот одговор.
04.01.2010, 10:31
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
Ники, можеш и ти да цитираш...значи се што треба да направиш е на постот кој сакаш да го цитираш наместо долу одговор, да кликнеш горе на цитирај..ги гледаш тие иконките- одговор, цитирај, проследи? кога ке кликнеш цитирај ти се отвара прозорче со цитираното, и само пишуваш под него..а а ко сакаш да цитираш повеќе, тогаш селектирај ја целата цитирана порака и само копи, пасте на другиот прозорец за одговор.. некогаш пишувам многу конфузно, ако не ме разбираш кажи
Ники? ајде пробај..сигурно можеш
Еве проба
04.01.2010, 10:32
profesorica
5709
04.01.2010, 10:34
mami
8680
епа нема..и ние кога ги поставуваме така правиме..мачно е знам, ама можеби кога ке се средиме убаво со сите работи на порталот ке биде и тоа..
04.01.2010, 10:36
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Ова со копи пасте го имам пробувано и не ми успеваше, а плус е комплицирано,еден куп прозорчиња треба да отвориш, ама ај ќе пробам пак. Инаку мислев програмерите да ни средат нешто поедноставно, едно копче да се клика на пораките и сите во еден пост да одат, а не во различни па да копираме. Фала на брзиот одговор.
Ок, ама ова би ни олеснило многу, па, ако може, убаво ве замолувам
04.01.2010, 10:39
mami
8680
Читаат нашите мистериозни програмери, па сигурно ке се потрудат..затоа внимателно со описите кон нив, да не ни ја отежнат работата се зезам, супер идеа Ники, и јас се надевам дека ке успеат во скоро време да смислат таква опција
14.01.2010, 15:53
zami
574
moze li vo moja ringeraja da stoi del so moi sms, koga veke ovaa opcija e samo za clenovi, zgodno bi bilo da si ja imame vo moja RR, a ne preku sodrzinata.
odnapred blagodaram do zgodnite programeri.
ako mi ja uslisat molbata gi castam sto sakaat vo Kafe barot.
Дали може да се направи некое делче на страната кое би ни кажувало дека денес роденден имаат тие и тие членови или дечиња, тој и тој слави годишница? И така нема никого да заборавиме
05.02.2010, 13:42
Julie1
2354
убава идеја. Да видиме колку брзо може тоа да се направи и дали е во план такво нешто!
20.03.2010, 08:50
mami
8680
Кога ке се смени логото? мислам дека е време да се тргне веќе оваа зимска идила...Иде ПРОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
20.03.2010, 08:51
April
1257
Кога ке се смени логото? мислам дека е време да се тргне веќе оваа зимска идила...Иде ПРОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
стварно
21.03.2010, 10:04
ripce
2148
потпис!
26.03.2010, 12:01
mother 29
4405
дали може да се направи една тема со честитки за родендени,крштевки,годишници...... една посебно за честитки за новите бебчиња....и таму да се пишуваат сите ,а не посебно за секој нова теме! како со барот ,да се оди до 40-50 страници!? гледам по другите рр е така направено и не се трупа само со нови теми и не личи на форум за поздрави и честитки!
26.03.2010, 13:43
Adrijana
1301
Sinoa sonivav kako koga sum se vklucila na rr, ona plavoto bilo vo ciklama boja, i mesto snegulki imalo cvetovi. Mojot son kazuva deka e vreme da se smeni nesto
06.04.2010, 19:16
mami
8680
Pa luge pa dajte cvetcinja, sonce, rascuteni drvja...PROLET E!!! poglednete niz prozorecot...dosta so zimskata idila
06.04.2010, 19:33
sinolicka
180
nemam nikakvi zamerki se mi se dopaga, samo mi e krivo sto ne znaev porano na pr. dodeka bev bremena ima dosta korisni rabodi za koi mozes da se informiras, i koga se porodiv, tolku mi trebase rr a jas na znaev deka ja ima ,ama na site toplo ke ja oreporacuvam