за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И мене Др.Кристинка во Плодност ме советува да вежбам ама онака некои лесни работи, пешачење, јога, пилатес.....Па кај да е ќе си почнам со тоа нека се разубави времето и таман одиме на прошеткииии
30.04.2014, 15:19
Stefanija Stefi
64
И јас го добив истиот совет од неа и веќе некое време одам на јога и навистина ми е пријатно
15.04.2015, 00:01
Melanija RR
7052
Има статија за Вежби и совети за трудници во која има насоки за вежбање , но секако пред да започнете консултирајте се со вашиот гинеколог. Статијата прочитајте ја ТУКА
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.02.2016, 21:46
MarigoldNeva
5
Rabotev kako aerobik instruktor koga ostanav prv pat bremena, koga ne mu odgovarase veke na bebceto mi stvarase nelagodnost i znaev sama koi vezbi mozam, a koi ne treba vekje da gi pravam. Vo sedmi mesec se zapisav na joga, ama mi bese premnogu sporo i dosadno. Mislam deka sekoja trudnica sama ke si znae i ke si oseti sto moze i kolku da moze da vezba, edinstveno voljata za dvizenje e neophodna.