cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како дознавте за Рингераја?

clock-img

05.08.2009, 17:02

clock-img

Iva

pencil-img

626

Јас дознав од Елена.

clock-img

05.08.2009, 19:05

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

I jas slucajno doznav barav nekoja izformacija za bremenosta i slucajno mi izleze hrvatsjata rr tamu bev clen i posle ja otkriv i makedonskata sto mnogu me izraduva.super e

clock-img

05.08.2009, 19:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Jas dobiv preporaka da se pridružam kon ovaa grupa na Facebook i moram da kažam deka epten interesni prikazni i izkustva pročitav. Mislam deka tuka možat da se najdat korisni informacii osobeno za onie koi planiraat semejstvo i onie koi veke imaat. Se na se sum zadovolna.
Pozdrav.

clock-img

05.08.2009, 19:29

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

Sosema slucajno na bebe magazin, zosto toa bese prv pat da ja gledam taa emisija, aj si vikam ko idna mamica da pocnam da se spremam da gledam vakvi emisii, koga tamu ete go reklamiraat sajtov.Mnogu mi ekrivo sto ne ve otkriv porano(tuku vo 9 mesec) zosto i taka i taka cela bremenost sedev doma (na patoloska sum od momentot koga ostanav bremena)bar ke mi bese pointeresno,nema veze ivaka e dobro

clock-img

05.08.2009, 20:11

clock-img

Tanja K.

pencil-img

563

I jas doznav od Elena(ovaa Elena ne zarazi site)user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zatoa fal Elena bidejki ima mnogu korisni soveti ,interesni druzbi ,jas mislam deka sajtov e epten dobar.

clock-img

29.08.2009, 21:31

clock-img

ivanaa

pencil-img

66

Cicko Google mi kazauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 22:13

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

jas i tuka nisto ne sum pisalauser posted image
doznav slucajno, se vozev so tatko mi vo kola, odevme nakaj doktorkata imav zakazano pregled, i op na sred pat na radio kazaa za rr, sega ne se sekavam sto tocno kazaa, no edvaj cekav da stignam doma i da dzirnam sto e kako e, i od toj moment stanav clen i ne ja menjam rr za nistouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 07:16

clock-img

Bile

pencil-img

440

Za Ringeraja doznav preku Google.
Barav nesto oklu zdravjeto na decata i sekogas mi se vklucuvase ovaa stranica. Odamna ve citam i se prijaviv i jas da dadam moj pridones i da pomognam nekako.

clock-img

04.09.2009, 08:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Јас дознав од списанието Бебе магазин.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.09.2009, 08:28

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Od pedijatarot imase flaeri ostaveno i preku prebaruvanje na google.

clock-img

04.09.2009, 08:33

clock-img

natasha

pencil-img

430

Na 10god matura od soprugot na Elenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tnahks!!!!!

clock-img

04.09.2009, 08:41

clock-img

nodi

pencil-img

21

I jas doznav od Elena i sekoja cest bidejki mozes za bilo kakava informacija da se obratis na ringeraja i ke ja dobies bez da lutas po internet i plus ke dobies informacija od iskustvo na nekoj clen ,a ne dokazano od nekoj naucnik.user posted image

clock-img

04.09.2009, 15:57

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

jas od bebica, ona i me zacleni, po moe baranje, i se iznamaci, no zatoa i sum beskrajno blagodarna.
Kako drvo sme, site , list po list,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image povrzani .

clock-img

04.09.2009, 16:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Za RR doznav preku google barav informacija i slucajno mi izleze stranicata , moram da priznaam deka se izraduvav zatoa sto prvpat naogam vakov super forum na makedonski jazik  .

clock-img

04.09.2009, 16:20

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

..барајќи нешто на Google случајно ми излезе..и бев многу среќна оти има вакво нешто и на македонски јазик.

clock-img

04.09.2009, 16:28

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас дознав од емисијата Бебе магазин и бев пресреќна што има вакво нешто и на македонски. Одма седнав на комп и се придружив кон големата Рингераја фамилија. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Инаку неколку недели пред да дознаам за РР му кажував на мм колку би сакала да има некој мак. портал каде што македоските мајки и татковци би можеле да делат искуства.   Јас читав од странски форуми, ама не е исто.

clock-img

04.09.2009, 16:43

clock-img

garfild

pencil-img

118

Дознав од емисијата Бебе магазин.Криво ми е што не дознав порано за сајтов,дур бев бремена,многу ќе ми помогнеше.Но еве и сега доста ми помага,има доста работи што може да се научат и дознаат.

clock-img

09.09.2009, 15:03

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

jas slucajno doznav razgleduvajki nesto za sistina i remedika mi izleze i ova stana i vednas se zacleniv iskreno sega mi e super mi pomaga so problemot za zabremenuvajne tuka ima dosta druzba pred se i dobri soveti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.10.2009, 19:25

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Има доста нови членови, убаво би било да споделат со нас како дознале за Рингераја!

And this is my beautiful life ...

clock-img

10.10.2009, 19:28

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

кога пребарував на GOOGLE  видови на пелени за нашето бебе.

clock-img

15.12.2009, 11:24

clock-img

loulou

pencil-img

28

eve jas slucajno ve najdov dodeka prebaruvav nekoi raboti za zdravje na deca na net,  ve citam veke podolgo vreme i denes resiv da se vklucam vo druzenjeto ako me primate user posted image

clock-img

15.12.2009, 11:26

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image па уште прашуваш...добредојде..ти посакувам убава дружбаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2009, 11:27

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

..секако дека те примаме и ти посакуваме едно гооооолемо добредојде....

clock-img

15.12.2009, 11:31

clock-img

loulou

pencil-img

28

fala mnogu user posted image se nadevam ubavo ke se druzime user posted image

clock-img

15.12.2009, 11:38

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

..барајќи нешто на Google случајно ми излезе..и бев многу среќна оти има вакво нешто и на македонски јазик.

исто,и многу сум среќна што сум дел од оваа убава дружбаuser posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img