cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како дознавте за Рингераја?

clock-img

21.02.2010, 15:07

clock-img

*Daniela*

pencil-img

88

Па вака: Откако сестрами ( Адријана ) остана трудна слушнала за некоја страница рингераја дека била одличено комуникационо средство помегу тдудници и нетрудници, кај што се даваат совети како во бременоста и предбременста и се што е во врска со бременеоста итн. И така бидејки во текот на целата бременост јас бев покрај неа цело време ја гледав како си буричка нон стоп по компјутерот и јас ја прашав... и она ми така во посироки црти раскажа како е добро да си член од ова семејство user posted image  и ми реце можеш и ти иако не си ни мажена ни трудна.. И ете сега пред некои 2-3 недели станав член и се уверив дека е стварно многу добар придрузник не само за трудниците туку и за сите оние кои сакаат да се зчленат во ова гооолемо семејство user posted image

clock-img

23.02.2010, 21:39

clock-img

viksa

pencil-img

220

дознав преку Бебе магазин. Во еден од нивните броеви имаше статија во која пишуваше дека Рингераја веќе ја има и на македонски јазикuser posted image

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

clock-img

23.02.2010, 23:16

clock-img

druze

pencil-img

68

Сосема случајно пребарував нешто на интернет пошто забременувањето сега е мој најголем проблем ја најдов Рингерајаuser posted image многу сум среќна што мозам да се друзам со луѓе со ист проблем да разменувам мислења и сл.
поздрав до сите РИНГЕРАЈКИ ајде да се друзиме и да се исказиме полесно ке ни биди верувајтеuser posted image

clock-img

27.04.2010, 19:16

clock-img

Sarah

pencil-img

138

Jas kako epten nov clen doznav od bebe saemot i na facebook mi se pojavija nekoi sliki od bebe saemot i taka se resiv da proveram sto e toa ringeraja :)
p.s. jas imam slusnato i porano za ringeraja ama sum mislela deka e nekoj forum za se i sesto i megudrugoto i za bebinja i majki i deca. ama sega gledam deka ova e prekrasen sajt so mnogu informaciiuser posted image

clock-img

27.04.2010, 19:28

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

barajki na internet sto da ponesam so mene vo bolnica, i se rascitav edno 2-3 casa, pa se registiravuser posted image

clock-img

27.04.2010, 19:33

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Анушка ми ја кажа, а јас пуста заразена по форуми не помислив два пати. Веднаш се регистрирав :)

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

02.06.2010, 12:17

clock-img

elle

pencil-img

613

компјутерот го користам само за ррuser posted image user posted image user posted image
а дознав од емисијата бебе магазин но не ја запаметив точно адресата но за среќа го имав списанието каде пишуваше за рр

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

02.06.2010, 12:40

clock-img

Nade

pencil-img

185

Јас сум член и на рингераја на хрватска и на босна и баш ми беше жал зашто немаме и ние наша рингераја и рингераја се појави user posted image

I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)

clock-img

23.06.2010, 13:22

clock-img

slonce

pencil-img

4

Јас дознав од колешката на работа и сега ми е мило што сум член на РРuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2010, 13:37

clock-img

Saturn

pencil-img

208

И јас дознав од колешка од работа. Патем, таа тука имаше интервју, мајка е на едни славни и прекрасно воспитани близнаци и уште еден син user posted image А тогаш се погоди да бидам трудна по втор пат и се „заразив“ со рингераја user posted image

clock-img

30.06.2010, 15:42

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Mм ја пронајде барајќи на google информации за предвреме родени деца.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

30.06.2010, 17:01

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Јас дознав од FACEBOOK . Некоја пријателка ставила LIKE, па отворив и видов за што станува работа.И сега многу ми е драго што се зачленив.user posted image ви благодарам што постоите user posted image

clock-img

30.06.2010, 17:11

clock-img

MamaOhrid

pencil-img

411

Пребарував на Google за исплата на породилно и така налетав на РР. Ми се допадна, веднаш се зачленив, и тука си се едуцирам за се.  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.07.2010, 19:14

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Значи жив био Google... и јас од таму дознав за РР...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

30.09.2010, 02:21

clock-img

ikki

pencil-img

224

prebaruvajki slu4ajno na google ja pronajdov stranava, toa bese uste dodeka bev bremena i nekako ne i obrnav mnogu vnimanie.. no otkako se porodiv pak slu4ajno mi ja otvori stranata na rr i togas zabelezav deka e super. otogas postojano visam na rr :D 

clock-img

01.10.2010, 15:07

clock-img

maripoza

pencil-img

121

преку facebook случајно наидов на кинескиот календар и кога разгледав поубаво сватив дека тоа е вистинскиот портал и најдобар за мене.. user posted image за рр

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

clock-img

07.11.2010, 20:32

clock-img

anebebe

pencil-img

348

slucajno na net prebaruvav za bremenost po nedeli i mise pojavi rr ja citav odredeno vreme i posle toa stanav i clen user posted image i ottogas pa navamu nema den a da ne vidam sto se slucuva se ,,zaraziv,,celosnouser posted image

clock-img

08.11.2010, 11:48

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

facebook

clock-img

08.11.2010, 13:10

clock-img

ben10

pencil-img

319

SLUCAJNO AMA MNOGU KORISEN FORUMuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2010, 18:43

clock-img

Glück90

pencil-img

333

slucajnost bese barav za trudnici i menstrualen ciklus i mi izleze rr i dolgo sledev niz forumite pa se zacleniv i jas.slucajnost ili ne preubavo mi e koga se druzam so rruser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

10.01.2011, 10:08

clock-img

mariija

pencil-img

9

pa sekoja trudnica ja koristi ovaa stranica ,i koga ke spomnis za bremenost site ja kazuvaat user posted image

clock-img

10.01.2011, 10:38

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Случајно барајќи информации за се што не ми беше јасно во бременоста се   зачленив ама станав поактивна по породувањто и сега сум зависнаuser posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 10.1.2011 10:44:21 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

10.01.2011, 13:07

clock-img

*mika*

pencil-img

275

Mene najprvin mi ja kazaa kako sajt  za besplanti SMS ama ne ja otvoriv togas, za zal :)) Posle nekoe vreme sama ja najdov na GOOGLE koga barav drugi raboti..bremenost i sl.., pa ja razgledav i se zaljubiv vo nea od prv pat.
Moe miislenje e deka treba nekako da im se doblizi na tinejdzerite povekje, da se informiraat za seksualno prenoslivi bolesti, bidejki navistina vo Makedonija edukacijata za toa e na mnooooogu nisko nivo. Mladive ni na ginekolog ne idat.. i mislat najstrasno sto moze da im se sluci e da zabremenat.. zalosno..
Bravo za RINGERAJA, i samo napred...

clock-img

29.01.2011, 19:02

clock-img

luna*

pencil-img

26

Случајно сосема, барајќи нешто за пнеумонија кај деца...некако се погоди и една моја другарка да го спомне овој форум во исто време, па така се "навлеков"

clock-img

29.01.2011, 21:06

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

mi se pojavi na facebook od stranata pa od radoznalost se zacleniv i esga ne mozam da se odvojam od ringerajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img