cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како дознавте за Рингераја?

clock-img

29.01.2011, 23:52

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Случајно барајќи информации за се што не ми беше јасно во бременоста се зачленив ама станав поактивна по породувањто и сега сум зависнаuser posted image

Isto

clock-img

05.08.2011, 23:06

clock-img

mila 3

pencil-img

193

interesno prasanjeuser posted image
dodeka bev trudna bev opsednata so strii i cel den sedev na kompjuter i citav razno razni stranici i odednaska mi izleze Ringeraja user posted image i si se zacleniv user posted image

clock-img

06.08.2011, 16:54

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас барав на интернет за тоа колку често мрдаат бебињата во стомак. Ми беше страв зашто моето во цели 9 месеци на две раце може да се изброи колку пати ми мрдна. И така ја најдов Рингераја!

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 6.8.2011 16:57:33 >

Live and let live

clock-img

01.11.2011, 23:02

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

За форумов знам уште од поодамна, барајќи најразлични прашања во врска со здравјето, но се некако немав време, обврски, но еве конечно се зачленив, па се надевам на добра дружба

clock-img

29.10.2012, 12:25

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас како завременив, одма гуглав за бременост и оп Рингераја прваа , па така и си се зачленив! user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

29.10.2012, 12:37

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Јас како завременив, одма гуглав за бременост и оп Рингераја прваа , па така и си се зачленив!

Isto i jas

clock-img

29.10.2012, 22:36

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас РР ја открив само што ни почнаа проблемите со цицање. Н имаше 4 месеци тогаш.
Драгите мамички од РР ми помогнаа ептен со совети и ме убедуваа да бидам упорна и да не дозволам моето бебе да се одбие од цицање.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

27.12.2012, 16:15

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Додека бев во 6 месец од бременоста, се опседнав со барање на бебешка опрема, од алиштенца до креветче....И така на роденден, си правиме муабет со една блиска другарка, која исто така е мамичка, за мојата опсесија и воопшто бременоста и се сеќавам дека само ми рече....Побарај на нет Рингераја.мк, имаш буквално се што ти треба за бебе, од цуцли, па до алишта, со цени, каде да најдеш, списоци за најпотребните работи, буквално за се што би ти затребало...си дојдов дома, побарав на нет, и го најдов прекрасниот портал, кој многу брзо стана дел од мојот живот.

clock-img

28.12.2012, 13:51

clock-img

zzaa

pencil-img

884

ja pp ja otkriv odamna barav nesto na google za bremenost,togas bev bremena i redovno ve citav,pa vikam a i ja da se zaclenam i taa sega mi stana opcesijauser posted image user posted image i dosta raboti nauciv od vas dragi mamicki.a ima uste mnogu i da ucam pa mozebi nekoj nesto i od mene ke nauciuser posted image

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

27.05.2014, 14:49

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

За страната ми кажа една колешка од работа, и од кога почнав да ја посетувам не престанав. Отпрвин не забележав дека има и форум, па цело време читав статии и совети поврзани со бебиња, а откако го пронајдов форумот, се зачленив, и станав дел од РР семејството. Сите членки ги чувствувам како пријателки. Благодарна сум што постоиш РР.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

27.05.2014, 18:11

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Јас самата си ја изгуглав страната на Рингераја уште кога бев бремена со првиот синко и набрзо потоа и видов дека има и форум само цело време си го читав а се зачленив дури пред скоро една година,и баш ми е супер овде,навистина можам да кажам дека толку се навлеков што не може да помине ден а да не се уклучам и да пишувам по форум.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

28.05.2014, 09:21

clock-img

princessa

pencil-img

1056

jas sama si ja pronajdov, togas koga pocnavme da planirame da imame bebe sakav da se educiram malku...Toa bese vo juli 2010 i prebaruvajki na internet najdov nekolu strani od koi sto najveke mi se dopadna ringeraja i vednas se registrirav.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

clock-img

20.11.2014, 23:23

clock-img

caciana

pencil-img

863

Od sestra mi doznav za Ringeraja.Od togas redovno si citkam.

clock-img

20.11.2014, 23:26

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Za Ringeraja doznav od edna drago osoba na koja I sum kuma. Bi sakala da vidam tuka,povtornouser posted image user posted image

You have to dream if before you can do it.

Последни статии

article-img