за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Италија _____________________________Pantai Rai -Heraclitus
TETOVO :)
Skopje _____________________________Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
Negotino
A ima li nekoj od Berovo ?Jas poveke od 10 godini ziveam vo Skopje, megutoa sum od Berovo.
e eveme i mena poteknuvam od radovis mazena vo kavadarci a ziveam vo svajcarija
e ima li nekoj vo svacarija da e blizu mene pa kafe da pieme?
Skopje
ИЗВОРНА ПОРАКА: ana33 e ima li nekoj vo svacarija da e blizu mene pa kafe da pieme?
e tuka li si?aleksandra?
da tuka sum
pa od koe mesto si?
Strumica
od Strumica sum mila, a tuka vo kanton Schwyz ziveam.
TETOVO
Ohrid
ИЗВОРНА ПОРАКА: Simonne Ohrid
Od Stip
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom ИЗВОРНА ПОРАКА: Simonne Ohrid Чекај не на лето, идимееее
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
od skopje
Струмица. Имам сограѓанки ? < Поракaта ја уредил blond -- 22.6.2011 21:18:09 >
Jas sum od Tetovo a ziveam vo Svajcarija.
Скопје- Мичурин ајде комшивки јавете се
struga
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива