за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ај честито срничка, ај па да частиш во барот
da da, nema problem
Е тука не сум се напшала.. Од Струмица сум. Од 1996 година сум во Скопје..ама уште со струмичко жителство _____________________________Me, Myself and You..and our Baby too...
Eve i jas da se pisam tuka, jas sum od Stip
и јас сум од Штип
Daj i tuka da napisam jas sum od Rostuse ,so skopsko zitelstvo
Jas sum rodum od Skopje a inaku sum omazena vo Belgrad, Zemun skoro dve godini.
Jas sum od Skopje i ziveam vo Skopje
i jas sum od skopje i ziveam vo aracinovo _____________________________SELMA
Jas sum od Prilep i ziveam vo Prilep pozdrav do site vo golemoto RR semejstvo
Јас сум од Неготино но веќе 8 години во Скопје-тука мажена _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Јас сум од Скопје.
Jas sum od Delcevo a veke 15 godini ziveam vo Skopje
Jas sum od Skopje...sega živeam vo Ljubljana _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Jas sum od Skopje . Ziveam vo Belgrad
е што убаво вака, од секаде не има...
Jas sum od Hrvatska i se nadevam deka ke imate razbiranje za :moj: makedonski jazik
Секако Ивана само ти пишувај ако некаде ептен згрешиш тука сме ние ќе те поравиме, мислам тоа не е пресудно за дружба нели _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Jas sum od Kriva Palanka i tuka ziveam zasega.
se nadevam na dobra druzba... < Поракaта ја уредил ivanaa -- 29.8.2009 22:51:37 >
Ivanaa ајде обиди се уште еднаш линкот и од каде точно си од Хр, а каде тука си мажена? _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Rodena sum vo Cakovec - a ziveam vo Radovis. < Поракaта ја уредил Elena -- 29.8.2009 22:59:39 >
Иванаа ова е тоа што сакаше да го поставиш? _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
da...ako sakas da pojasnis malce kako da se postavuvat sliki i sl.
јас сум од Богданци
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива