за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
staveno na spisok! a Eleno, ti mozes sama da se stavis!????????????ili cekas na mene? ti si mi src vo srce ,a ne na spisok hehehehhe
Од Скопје, живеам во Карпош
stavena si na spisok ,mila
jas sum od skopje
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mammy Е тука не сум се напшала.. Од Струмица сум. Од 1996 година сум во Скопје..ама уште со струмичко жителство
UNIKAT sakav da kazam de, Samo gresam po forumite
Jas sum od Kavadarci.
од Тетово (под Шара )
Јас сум од Битола, мажена во Скопје - живеам во Капиштец
ej brineta i jas sum od tetovo.pod sara,ama mazena vo pp.kaj sedis?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana ИЗВОРНА ПОРАКА: Mammy Е тука не сум се напшала.. Од Струмица сум. Од 1996 година сум во Скопје..ама уште со струмичко жителство NE E MOZNO!!! kakov UNOKAT sum jas? ODMA na spisokot da ja dodadete i STRUMICA. jas sum od STRUMICA i ziveam vo STRUMICA. Samo jas li sum od Strumica?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Jas sum od Stip
па јас сум одма под шара патот што води накај шапка кај теќе пржова бавча населбата
e jas sum sproti vero kulata,znaes neli?
Знам, знам. Па тетово многу големо уште да незнам
e sega se zgolemi malce,vo onoj drugion del
Тоа да, колку нови работи има натаму, тој што не бил одамна може слободно да се загуби
Поздрави од Пробиштип
JAS SUM OD STRUMICA,IMA LI NEKOJ OD SR?POZDRAV
saighr i jas sum od probistip mazena vo veles. mozebi se znaeme _____________________________sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Skopjeee _____________________________Животот е она што ни се случува, додека ние кроиме планови.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana ИЗВОРНА ПОРАКА: Mammy Е тука не сум се напшала.. Од Струмица сум. Од 1996 година сум во Скопје..ама уште со струмичко жителство NE E MOZNO!!! kakov UNOKAT sum jas? ODMA na spisokot da ja dodadete i STRUMICA. jas sum od STRUMICA i ziveam vo STRUMICA. Samo jas li sum od Strumica? Не, и јас сум
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
ИЗВОРНА ПОРАКА: biljana_ppp JAS SUM OD STRUMICA,IMA LI NEKOJ OD SR?POZDRAV
Скопје.
Me tooooo
ИЗВОРНА ПОРАКА: Leonida Скопје.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива