за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Имај толку здравје, за да ја зачудиш медицината! Толку среќа за да ти завидат и ангелите. Толку љубов за ниту историјата да не може да ја запише. Толку пари за да ти завидат и милионерите. И толку среќни моменти што ќе ги делиш со сите околу тебе! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
19.08.2012, 12:26
Maca25
7558
Рингерајки, дајте некоја идеа за посвета!! Другарка денес прави свадба, па не знам што да пишам на картичката.
19.08.2012, 12:34
Snowhite RR
5042
Маца имаш убави посвети поназад на темава прочитај ги, можеби ќе најдеш соодветна некоја
19.08.2012, 12:38
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Јас имав една многу убава, мене што ми ја пратија за вердибата, ама не можам да ја најдам, беше нешто вака: „Велат дека животот бил тежок пат да се оди сам, затоа ти треба сопатник....“нешто така беше не ми текнува ајде предложете нешто вие што пишувате на картичките
Еве ја најдов точно како е
Велат дека животот бил многу долг и тежок пат за да го одиш сама...па затоа ти треба доживотен сопатник. Со среќа (или Среќен брак)
19.08.2012, 13:26
Maca25
7558
Ги прочитав Сноувајт, ама мислев уште некоја идеа да даде некој...па некој микс да направам!
19.08.2012, 13:33
Maca25
7558
Најдов!!! хехех
Со мир во душата Со верба во Бога Во слава на Вашиот зеднички живот Да си простувате Да се радувате Да се сакате Да се почитувате И бериќет домот Да е полн Со многу деца на број Среќен брак! --------------------------------------
Среќата не се купува,таа е производ помеѓу двајца кои се сакаат и разбираат и сето тоа е крунисано во нешто најсвето-БРАК. Бидете среќни,весели,благословени и уживајте во животот секој миг зошто тој е еден и единствен. Среќен брак! ---------------------------------------
Нека љубовта Ваша немерлива и ритамот на срцето во едно што бијат ви ја исполнат иднината со среќа,радост и успех! --------------------------------------
Брак е операција при која женската суета и машкиот егоизам се отстрануваат без анестезија. --------------------------------------