cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бремена сум!!!

clock-img

01.08.2013, 14:55

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

Jas po se izleda ke go izgubam bebeto beta hcg bese mnogu nizka Sega no plodot se vide na eho

Капина имало случаи со низок Бета ХЦГ, со добра бременост, немој одма да очајуваш. Преземи мерки на контрола, лежи и слушај го докторот, се ќе биде во ред. Ајде, те бодриме!!!!

clock-img

01.08.2013, 16:11

clock-img

miana

pencil-img

6152

Капина,немој со негативни мисли. Мисли само на убаво.Стискаме палци за тебе user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2013, 16:21

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Kapina не се разочарувај, размислувај само позитивно!!! Ние ти ја испраќаме сета среќа за во вторник да слушнеш убави вести, а и ние да се радуваме со тебе!!! user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.08.2013, 16:40

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ти немој да мислиш на тоа, само слушај го докторот шро ри кажува, лежи, одмарај, опушти се и мисли позитивно. Прави нешто што те смирува и релаксира. Ние стискаме палци, и со тебе сме да знаеш. Те чекаме во вторник со убави вести.

clock-img

01.08.2013, 17:18

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Edinstvena nadez mi e sto go vidovme na ehoto a doktorot vikase nema sansi da se vide no se vide I gi Imam simptomite na bremenost

clock-img

01.08.2013, 17:37

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

user posted image user posted image user posted image ќе биде се во ред.

clock-img

01.08.2013, 19:59

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Ах Капина, можам да замислам како се чувствуваш сега, ама се молам се да биде во ред! Штом постојат случаеви со ниска Бета, тогаш опушти се и верувај во најдоброто! user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

01.08.2013, 20:38

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Gotovo e mojata bremenost zavrsi prokrvarivprimiv progesteron inekcija se vide plod na ehoto krvarenjeto malku podsopre I sega pak prokrvariv

clock-img

01.08.2013, 21:12

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Капина, знам трудници кои крвареа многу и пак плодот им останал.
Ако викаш дека е се уште таму, тогаш ништо не е изгубено. Не се предавај!

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

17.09.2013, 09:09

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум user posted image ,морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест user posted image

clock-img

17.09.2013, 09:11

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Гардениаааааааааа user posted image user posted image user posted image
И оди преку крв да ти проверат.
Прекрасен почеток на денов - поубава вест неможеше да слушнам user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

17.09.2013, 09:15

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум user posted image ,морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Гарденија ти честитам од срце,ти посакувам лесна и прекрасна бременост,и здраво и живо бебенце што ќе те направи најсреќна мама на цел свет!!!!user posted image user posted image
П.с штом тестот еднаш покажал позитивно не ми се верува дека е лага Бремена си,ама да си се осигураш направи преку крв и правец на гинекологuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

17.09.2013, 09:16

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Честитки Гардениа

clock-img

17.09.2013, 09:29

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Фала ви милички,се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,само друго ме мачи од вчера сум некако настината ми тече нос и грло ме боли ненормално,се напив еден парацетамол,незнам што да правам да не е штетно?

clock-img

17.09.2013, 09:31

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

leleeee kolku ubava vest,Gardenia cestitki najgolemi,so lesno i so ubavo...luge denes sum preplavena so ubavi vesti,moja koleska posle tri godini brkanje i molenje i dodelile 4 mesecno bebe na posvojuvanje,presrekjna sum i svarno denov so ubavi vesti mi trgna

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

17.09.2013, 09:34

clock-img

miana

pencil-img

6152

Ти честитам Гардениа,многу убава вест. Јас мислам дека нема потреба да правиш тест преку крв,ако излегол позитивен тестот. Можеш да си направиш и попладне еден од оние Sure chek и ако и тој испадне позитивен и сеуште доцни ,нема дилема. Закажи си контрола на гинеколог и уживај во бременоста .. user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2013, 09:36

clock-img

miana

pencil-img

6152

Фала ви милички,се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,само друго ме мачи од вчера сум некако настината ми тече нос и грло ме боли ненормално,се напив еден парацетамол,незнам што да правам да не е штетно?

Не е штетно,парацетамоло е и единствениот што го даваат на трудници за болки. Мене докторот само со далерон ме лечеше.Сега си во рана бременост,и немој да пиеш ништо од лекарства додека не те види доктор и со докторот посоветувај се за настинки,болки и сл. Пиј повеке витамин Ц ,чаеви и одмарај. И јас со еден ден доцнење направив тест и ми беше позитивен и еве денес имам скоро 2 годишна керка user posted image

clock-img

17.09.2013, 09:45

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Gardenia преубава вест ,честитки мила и не прави тест само оди преку крв зошто е рано за ехо за да си имаш потврда и може да те прашат колку ти е бетата за кога да одиш на ехо.
Конечно те бришам од список со гоооолемо задоволствоuser posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

17.09.2013, 09:48

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Честитки Гардениа, имај лесна и прекрасна бременост!!! user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

17.09.2013, 09:56

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

е навистина убав старт на денот,честитки Гардениа убава и лесна бременост,јас не би правела проверка преку крв,всушност не ни правев кога останав бремена user posted image ,рано ти е за на гинеколог,нема да се види,а може и па ќе се види user posted image моето го видов после 5 дена доцнење user posted image ,сепак ти закажи си и тој ќе те посоветува
Михаела user posted image за колешката и мене ми е мило иако не ја познавам,ајде само убавини да слушаме

clock-img

17.09.2013, 10:12

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ЧЕСТИТКИИИИИИИИ Гарденија! Многу се израдував!
Јас мислам дека парацетамол не треба да се пие во прво тримесечје. Подобросо чаеви, супа и витамин ц лечи се.
И веднаш на доктор да се потврди преку крв и да ни кажеш што си направила!

Live and let live

clock-img

17.09.2013, 10:30

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Гарденија, тридничка, супеееееееееер! Браво, честитки, нека ти е со лесно. Абе од убава, поубава вест.

clock-img

17.09.2013, 10:39

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Честитки!!!!! user posted image user posted image user posted image
преубава вест, мноооогу ми е мило user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2013, 11:51

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Честитки!!! Ти посакувам лесна, школска бременост и совет: купи си тифол или некои др. таблети со фолна киселина.

clock-img

17.09.2013, 13:12

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

CESTITKI,imaj si ubava I lesna bremenost!

Последни статии

article-img