cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бремена сум!!!

clock-img

17.09.2013, 13:24

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум user posted image ,морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест user posted image

Леле Гардениа се наежив од глава до петиuser posted image Нека е со лесно до крај, ептен сум хепи за тебе. Те гушкам,гушкам силнооооuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

17.09.2013, 13:28

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Гардениа, мноооооооогу се израдував!!! Имај си лесна бременост и ајде повлечи ги за нос и другите рингерајаки кои очекуваат user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

17.09.2013, 13:43

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Фала ви на сите,вашата подршка многу ми значи,ќе ве известам за прегледот,инаку фолна земам веќе три месеци user posted image user posted image user posted image до сите

clock-img

17.09.2013, 14:15

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Samo sto vidov deka e komentirano na temata pomisliv na Gardenia.Si vikam daj boze taa da e bremena.Mnogu se izraduvav ti cestitam od srce imaj lesna bremenost.

< Поракaта ја уредил zzaa -- 17.9.2013 14:16:18 >

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

17.09.2013, 15:51

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Честитки и од мене Гарденија се најубаво, многу не израдува, ни требаше бебче ново на форумовuser posted image

clock-img

17.09.2013, 22:48

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Gardenie cestitki,mnogu mi e milo ti posakuvam lesna bremenost user posted image user posted image user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

17.09.2013, 23:23

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Честитки Гардениа, со лесно да ти е
Јас мислам да не правиш тест, ако ти касни уште некој ден, да одиш на преглед, таму ќе ја потврди бременоста и ќе ти каже што да пиеш, освен тифол јас пиев и бедоксин и Е витамин, а ако имаш трпение да не одиш до 6-7 недела кога ќе има срцева реакција, зашто ако одиш сега по 2 недели пак ќе треба за да го слушнете срцето

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

20.09.2013, 13:23

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mikimaki

Fala vi mnogu na odgovorot no sabajlevo site moi dulemi isceznaa koga gi vidov najubavite dve crtki presrekna sum zatoa sto iskreno so golem strav go iscekuvav rezultatot poradi predhodnite dva pati. Se najubavo vi posakuvam na site pa do nekoe naredno citanje :-)

Имај убава и лесна бременост user posted image се чтаме во Форумот Бременост

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

20.09.2013, 18:40

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки микимаки, имај си лесна бременост и убава дружба на нашиот форум!!! user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

20.09.2013, 21:37

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

честиткиииииииииииииииииииииииииииииииииии микимаки user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2013, 11:48

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Честитки до сите што чекаат user posted image

clock-img

21.09.2013, 12:02

clock-img

masa

pencil-img

473

Cestitki! user posted image

clock-img

23.09.2013, 16:58

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Честитки mikimaki, имај прекрасна бременост!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2013, 11:58

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов user posted image . Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.

clock-img

24.09.2013, 12:03

clock-img

Goddess*

pencil-img

332

Prekrasna radosna vest Vezilke,so lesno da si ja iznosish cela bremenost

clock-img

24.09.2013, 12:08

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

АААААААААААААААААА КОЛКУ СЕ РАДУВААААМ!!!! Честито везилка, не знаеш колку ми е драго, баш поради тоа што мислеше дека скоро е неможно да се случи!!! Љубов и се е можно user posted image user posted image

clock-img

24.09.2013, 12:11

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Честитки од срце, најискрени! Со лесно да си ја поминеш бременоста и Н да се радува на живо и здраво бебуле user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

24.09.2013, 12:11

clock-img

fila

pencil-img

225

Cestitko Vezilka kako sto e gospod nikoj nee sega uzivaj vo bremenosta

clock-img

24.09.2013, 12:15

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Cestiti vezilka,imaj si lesna I ubava bremenost.
Kolku ubava vestuser posted image user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

24.09.2013, 12:21

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ЉУБОВ Везилка,е баш се израдував user posted image user posted image user posted image ,убава и лесна бременост и од мене

clock-img

24.09.2013, 12:34

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Честито, ти посакувам лесна и убава бременост!

clock-img

24.09.2013, 12:43

clock-img

bebence19

pencil-img

291

Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов . Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.

lele kolku prekrasna vest neka vi e so sreka imaj si preubava bremenost

знам дека можеме :)

clock-img

24.09.2013, 13:21

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов user posted image . Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.

ЛЕлееееее, се наежив од среќа! БРАВОООООО не знам што да кажам освен најискрени честитки! Многу ме израдува, ми го разубави денот!!!! Силноо те гушкам сега, а утре здравје во живо!

Live and let live

clock-img

24.09.2013, 13:30

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Фала ви девојки, да се враќа со убаво, а најмногу со љубов и среќа. Другото, ете гледате кога треба ќе се случи. Да ми кажуваше некој дека ова е возможно да ми се деси ќе му се насмеев в лице. Нам второ дете ни беше само во муабетите кога се шалевме, и кога Никола ни го бараше, хе, хе, оти во последно време не прашуваше кога ќе му родиме бебе. Во реалните муабети, ама навистина не бевме спремни низ истата процедура со сите трауми да ја поминуваме. Ама ете, некој не сакал токму нас. Здравје, наредна недела и докторот да ми потврди, оти сега сум само со верба во тестот.

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 24.9.2013 13:31:54 >

clock-img

24.09.2013, 13:37

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Јеееееее, браво Vezilka, честитоооо!!! Ептен ми е мило, ептен! user posted image user posted image user posted image Ти посакувам прекрасна бременост, уживај во твоето мало големо чудо user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img