за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Женски себајлево направив тест со еден ден каснење и ми покажа одма две црти,бремена сум ,морав со вас да ја споделам веста никој незнае,незнам дали да правам уште еден тест
Леле Гардениа се наежив од глава до пети Нека е со лесно до крај, ептен сум хепи за тебе. Те гушкам,гушкам силноооо
17.09.2013, 13:28
Felly RR
7977
Честитки Гардениа, мноооооооогу се израдував!!! Имај си лесна бременост и ајде повлечи ги за нос и другите рингерајаки кои очекуваат
17.09.2013, 13:43
Gardenia
682
Фала ви на сите,вашата подршка многу ми значи,ќе ве известам за прегледот,инаку фолна земам веќе три месеци до сите
17.09.2013, 14:15
zzaa
884
Samo sto vidov deka e komentirano na temata pomisliv na Gardenia.Si vikam daj boze taa da e bremena.Mnogu se izraduvav ti cestitam od srce imaj lesna bremenost.
Честитки и од мене Гарденија се најубаво, многу не израдува, ни требаше бебче ново на форумов
17.09.2013, 22:48
bucko mal
1431
Gardenie cestitki,mnogu mi e milo ti posakuvam lesna bremenost
17.09.2013, 23:23
Snowhite RR
5042
Честитки Гардениа, со лесно да ти е Јас мислам да не правиш тест, ако ти касни уште некој ден, да одиш на преглед, таму ќе ја потврди бременоста и ќе ти каже што да пиеш, освен тифол јас пиев и бедоксин и Е витамин, а ако имаш трпение да не одиш до 6-7 недела кога ќе има срцева реакција, зашто ако одиш сега по 2 недели пак ќе треба за да го слушнете срцето
20.09.2013, 13:23
Melanija RR
7052
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mikimaki
Fala vi mnogu na odgovorot no sabajlevo site moi dulemi isceznaa koga gi vidov najubavite dve crtki presrekna sum zatoa sto iskreno so golem strav go iscekuvav rezultatot poradi predhodnite dva pati. Se najubavo vi posakuvam na site pa do nekoe naredno citanje :-)
Имај убава и лесна бременост се чтаме во Форумот Бременост
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.09.2013, 18:40
Felly RR
7977
Честитки микимаки, имај си лесна бременост и убава дружба на нашиот форум!!!
Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов . Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.
24.09.2013, 12:03
Goddess*
332
Prekrasna radosna vest Vezilke,so lesno da si ja iznosish cela bremenost
24.09.2013, 12:08
Carrie RR
326
АААААААААААААААААА КОЛКУ СЕ РАДУВААААМ!!!! Честито везилка, не знаеш колку ми е драго, баш поради тоа што мислеше дека скоро е неможно да се случи!!! Љубов и се е можно
24.09.2013, 12:11
sandriana RR
2924
Честитки од срце, најискрени! Со лесно да си ја поминеш бременоста и Н да се радува на живо и здраво бебуле
24.09.2013, 12:11
fila
225
Cestitko Vezilka kako sto e gospod nikoj nee sega uzivaj vo bremenosta
24.09.2013, 12:15
bucko mal
1431
Cestiti vezilka,imaj si lesna I ubava bremenost. Kolku ubava vest
24.09.2013, 12:21
mommy_angels RR
1543
ЉУБОВ Везилка,е баш се израдував ,убава и лесна бременост и од мене
24.09.2013, 12:34
Hunny
626
Честито, ти посакувам лесна и убава бременост!
24.09.2013, 12:43
bebence19
291
Дечки имам една вест која сакам со вас да ја споделам. Сабајле правев тест, откако десет дена ми касни, и ми се појавија двете цртки. Јас сум бремена!Бремена без апчиња, инекции и триста глупости. Така, само од љубов . Имам илјада измешани чувства. Ве гушкам сите и верувајте во чуда.
lele kolku prekrasna vest neka vi e so sreka imaj si preubava bremenost
24.09.2013, 13:21
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
ЛЕлееееее, се наежив од среќа! БРАВОООООО не знам што да кажам освен најискрени честитки! Многу ме израдува, ми го разубави денот!!!! Силноо те гушкам сега, а утре здравје во живо!
24.09.2013, 13:30
vezilka RR
4931
Фала ви девојки, да се враќа со убаво, а најмногу со љубов и среќа. Другото, ете гледате кога треба ќе се случи. Да ми кажуваше некој дека ова е возможно да ми се деси ќе му се насмеев в лице. Нам второ дете ни беше само во муабетите кога се шалевме, и кога Никола ни го бараше, хе, хе, оти во последно време не прашуваше кога ќе му родиме бебе. Во реалните муабети, ама навистина не бевме спремни низ истата процедура со сите трауми да ја поминуваме. Ама ете, некој не сакал токму нас. Здравје, наредна недела и докторот да ми потврди, оти сега сум само со верба во тестот.
< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 24.9.2013 13:31:54 >
24.09.2013, 13:37
Hopeful RR
2349
Јеееееее, браво Vezilka, честитоооо!!! Ептен ми е мило, ептен! Ти посакувам прекрасна бременост, уживај во твоето мало големо чудо