cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бремена сум!!!

clock-img

24.09.2013, 13:54

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Честитки везилка, честиткиииииииииииииии!!! Имај си најубава бременост и живо здраво бебенце
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

24.09.2013, 13:57

clock-img

anaana

pencil-img

1126

lele cestitki, se ukluciv na brzina samo da cestitam bidejki ova se mnoooogu ubavi vesti...imajte ubava i lesna bremenost :)))

clock-img

24.09.2013, 14:24

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Везилкеееееееее, честиткииииииии мила!!!! user posted image Многу се израдував, прекрасна вест!!!! Имај си убава и лесна бременост!!! user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

24.09.2013, 14:31

clock-img

miana

pencil-img

6152

Опааааа,бравооооо,бравооо!!! Колку убава вест!! Со срека нека ти е срцка. Ти посакувам убава и лесна бременост и здраво и срекно бебенце... Честиткии!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ете,ви викам јас..Не правете деца,водете љубов,така ке направите деца..Лелееее,баш убаво..Многу се радувам за тебе Везилка..Сигурно и МТ е пресрекен..Да ни ги пишеш реакциите на мт и на Н user posted image

clock-img

24.09.2013, 14:38

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Везилкееее!!! честитки ,ти посакувам најлесна и најубава бременост,здраво и живо бебувче user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

24.09.2013, 14:55

clock-img

rina13

pencil-img

1147

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Честитики и од мене, да си имаш лесна и убава бременост.

clock-img

24.09.2013, 15:09

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Леле Везилка,колку убаво ти честитам и посакувам лесна бременост,многу се радувам што ќе имам друшка и заедно ќе ги минуваме трудничките денови user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2013, 15:19

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Везилка, прекрасно! user posted image user posted image
Многу ми е мило!!! Колкава радост ја донесе оваа веста!
Е поради оваквите вести да ги исполнуваат страниците на форумот! user posted image
Да имаш најлесна и најубава бременост, и здраво и живо бебуле user posted image Аххх, се разнежив...user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

24.09.2013, 15:35

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Везилке свртев едно орце низ дневна во твоја чест, да знаеш.user posted image user posted image user posted image Многу,многу, најмногу ми е мило!

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

24.09.2013, 15:50

clock-img

kapina

pencil-img

4327

Cestitki vezilka

clock-img

24.09.2013, 16:19

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Везилке,you made my day! Најискрени честитки до тебе и цело твое семејство.

clock-img

24.09.2013, 16:36

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Cestitki Vezilka.Ti posakuvam najlesna bremenost.Da si bides najubava trudnica.

clock-img

24.09.2013, 19:06

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ajde i tuka da cestitam...Cestitki vezilka stvarno ubava vest,ti posakuvam lesna i bezgrizna bremenost i sekako da bide devojce,edna dada na N

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

24.09.2013, 20:09

clock-img

Maria

pencil-img

533

Честитки Везилка,имај си лесна бременост и живо и здраво бебенце.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2013, 20:45

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Везилка многу ме израдуа и мене воопшто не ме зачуди што си отанала бремена, зошто викаат кај паровите кои се обидуваат долго да имаат деца и примаат стимулација, штом еднаш се разработи машината, ако набрзо потоа пак се проба, нема проблем. Така што ти добро си направила што си останала трудна за релативно краток период. Уживкај со бременоста, па пиши рецептuser posted image

clock-img

24.09.2013, 21:30

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Мила Везилка user posted image
Преубава вест user posted image user posted image user posted image
Од се срце ти посакувам најубава бременост user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

25.09.2013, 15:42

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Cistitki Vezilka imaj lesna bremenost.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

09.10.2013, 14:36

clock-img

stela

pencil-img

279

Cestitki Vezilka, bravo, epten me izraduva...ti si mi "generacija" od prvata bremenost, pa ubavo e da se cue deka ke imate vtoro :)))

clock-img

09.10.2013, 17:32

clock-img

Ring

pencil-img

602

Cestitki Za site novi trudnici... So lesno da vi e , I uzivajte vo bremenosta

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

clock-img

10.10.2013, 01:22

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Честитки Везилка и од мене иако веќе во живо ти честитав ама еве и тука јавно, баш ми е мило, особено зашто се плашеше повторно да ја почнеш процедурата, ама ете кога се сака и се има воља на крај добро излегува. Имај си лесна бременостuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

25.10.2013, 13:57

clock-img

petra27

pencil-img

385

Zenskiii i jas sum trudna...so vtoro...od prva inseminacija......i sum mnooooogu srekna......

clock-img

25.10.2013, 14:00

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Браво Петра, честиткииииииииииииииииии!!! Со среќа да си го носиш бебето, живо и здраво да е

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

25.10.2013, 14:05

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Честито!!! Супер штом биднало од прва. Имај си лесна бременост.

clock-img

25.10.2013, 14:07

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Петра27, уште еднаш честитки user posted image user posted image user posted image
Лесна и најубава бременост да имаш.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

25.10.2013, 14:11

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

user posted image user posted image user posted image
Честитки и од мене Petra27, со лесно бременоста user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Последни статии

article-img