cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бремена сум!!!

clock-img

17.01.2014, 08:51

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Се пријавувам овде - денес добив потврда на гинеколог - бремена сум 6та недела, втора бременост user posted image . Сосем неочекувано и непланирано - но што вели наша Бетани, друг ни испланирал user posted image .
Полека да се навикнувам на состојбава, и да Ве дружам почесто во темите за Бременост.

Wellcome to tha club user posted image . Честитки и да си имаш убава и лесна беременост. Многу се радувам за тебе. и не можам да сокријам колку ме е мило што ќе си имаме другарче на иста возраст user posted image

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

clock-img

17.01.2014, 09:02

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Сандриана и од мене!!!! Со лесно!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

17.01.2014, 09:29

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Честитки сандриана! Со лесно да си истераш до крај! Па и поарно непланирано, оти така планирајќи се потешко се решаваме некако.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

17.01.2014, 09:33

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Sandriana cestitki i od mene, bas prijatno iznenaduvanje. Samo neka ni se mnozat decinja mecinja user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

17.01.2014, 09:35

clock-img

Annet

pencil-img

2404

OO Cestitki Sandriana:))) So lesno:))

clock-img

17.01.2014, 11:19

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Честитки Сандријана, со лесно бременоста, ќе те читкаме во форумот Бременост. позз

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

17.01.2014, 11:57

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Колку убаво сандриана! Честитки и имај лесна бременостuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

17.01.2014, 12:19

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Auuu sto ubava veeeesttt...cestitki sandriana,da si imas ubava i lesna bremenost
Od srce ti cestitamuser posted image user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

17.01.2014, 16:02

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Cestitki Sandriana imaj ubava i lesna bremenost ajde user posted image samo mnozete ni se user posted image

clock-img

18.01.2014, 09:48

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo

Sandrijana cestitki od srce lesna i ubava bremenost i zdravo i zivo bebence se najubavo backi

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

18.01.2014, 13:11

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Честитки Сандриана

clock-img

20.01.2014, 08:40

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Sandriana CESTITKI I od mene za!!!Ubava vest I toa na samiot pocetok na godinata!Uzivaj vo bremenostauser posted image

clock-img

20.01.2014, 11:26

clock-img

Hopeful RR

pencil-img

2349

Sandriana, честитки!!! user posted image user posted image user posted image Ти посакувам убава и лесна бременост user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

clock-img

31.03.2014, 16:00

clock-img

lusy

pencil-img

42

Bremena sum!!!Vo matkata e, ne mi se veruva 4,5 nedela denes mojot maticen gin. mi potvrdi. Presrekna sum devojki

clock-img

31.03.2014, 19:45

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

ИЗВОРНА ПОРАКА: lusy

Bremena sum!!!Vo matkata e, ne mi se veruva 4,5 nedela denes mojot maticen gin. mi potvrdi. Presrekna sum devojki

Честитки lusy ти посакувам убава и лесна бременост.user posted image user posted image и само убави и позитивни работи понатака.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

01.04.2014, 09:24

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Честиткииииии! Ајде со лесно да си ја носиш бременоста. И ние сме среќни заедно сос тебе.

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

clock-img

01.04.2014, 12:52

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Честито луси и со лесно да си ја истераш бременоста! user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

01.04.2014, 20:24

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Луси и од мене!!! Имај си лесна бременост!!!

clock-img

01.04.2014, 21:19

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Честитки Луси!!!! Ти посакувам лесна и убава бременост!!!!

clock-img

01.04.2014, 22:08

clock-img

lusy

pencil-img

42

Fala vi devojki!!!Ve gushkam

clock-img

23.04.2014, 13:18

clock-img

linak

pencil-img

69

Драги мои и јас денеска добив убав подарок-бременост user posted image 5 недели според мерките на ехо. Јасно се виде таа мала точка на екранчето user posted image Засега се е во најдобар ред па контрола треба да имам некаде после 2-3 недели за да се чуе срцева акција. Навистина чувството е прекрасно user posted image

clock-img

23.04.2014, 13:49

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки линак!!! Ти посакувам лесна бременост и здраво и живо бебеце!!! user posted image

clock-img

23.04.2014, 13:57

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

ИЗВОРНА ПОРАКА: linak

Драги мои и јас денеска добив убав подарок-бременост user posted image 5 недели според мерките на ехо. Јасно се виде таа мала точка на екранчето user posted image Засега се е во најдобар ред па контрола треба да имам некаде после 2-3 недели за да се чуе срцева акција. Навистина чувството е прекрасно user posted image

Честитки линак и од мене за бременоста и ти посакувам се најубаво понатака.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

23.04.2014, 15:59

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

linak имај убава бременост user posted image пиши во темата Срцева акција[/color и секако во Трудници во првото тромесечје - до 12 недела

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

23.04.2014, 19:22

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

linak, честитки, те ставам во список на трудници во Сакаме две црти!!!. Честитки, имај убава и лесна бременост.user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!