за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Браво, честитки...... Ке си имате убава дружба, ке оживеат старите теми Честитки до сите нови трудници ...
14.10.2014, 12:13
vezilka RR
4931
Женскииииии, честито и со лесно да си бременувате и раѓате!!!!
Михаела, нејќела сама да бременува, хихи па ја фрлила мајата на друшките ррајки. Ако, само фрлај ти и понатаму.
14.10.2014, 12:21
Melanija RR
7052
Mila mamicka имај лесна бременост
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
14.10.2014, 16:53
blond
1268
Еве ме и мене, 8+1 бремена, со потврдена срцева акција. Втор обид за второ , се надевам овој пат успешно до крај :) Честитки до новите мешковци.
14.10.2014, 19:33
Mihaela 2010
4230
Blond cestitki i so lesno, e ova be devojki mi se svigja ..mislam deka temava zadnjive nekolku meseci e naj aktivna Blond samo pozitivni misli bez sekiracii..ti posakuvam se najdobro..
14.10.2014, 19:38
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond
Еве ме и мене, 8+1 бремена, со потврдена срцева акција. Втор обид за второ , се надевам овој пат успешно до крај :) Честитки до новите мешковци.
Честитки ОГРОМНИ!!!
14.10.2014, 21:44
Melanija RR
7052
Ова е година на втори бремености и blond
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
15.10.2014, 12:04
sandriana RR
2924
Најмногу се радувам кога ќе ја видам темава на врв од листата дискусии . Честитки блонд, со лесно да си ги истераш месеците до гушкање на бебето . И секој ден да читаме овде по една нова РРајка исчекувалка со насловнава реченица, се согласуваме, нели ?
15.10.2014, 12:15
Felly RR
7977
Честитки Блонд и од мене!!! Ти посакувам лесни и безгрижни месеци!!!
15.10.2014, 22:52
Snowhite RR
5042
Me nema nekolku dena i op nova trudnica. Blond cestitki i so lesno neka ti e, so zivot da e
16.10.2014, 07:56
Mila mamicka
387
Блонд, честитки и од мене. Се множи друштвото на врсничиња помеѓу рр-чињата. Баш ми е мило.
16.10.2014, 10:44
miana
6152
Мореее да бегам јас од мажми периодов не е лошо, како пошло, се се фаќа Браво бе Р-рајки, само напред, ајде чекаме уште трудници да се јават !!
30.10.2014, 14:23
Melanija RR
7052
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Defne90 ,МММ27, princessa, anaana, moni teo , Goddess*, Annet , rina13, mosa .Gardenia , mama_06
Женски фала што ме мислите,Гардениа е тука ве чита постојано,само не сум активна на пишување ,иии трудно сум 32 недела,па кога ќе имам време повеќе ќе ви пишам во соодветните теми .Поздрав до сите
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Gardenia аааааааааааааа ама ќе те утепам леле многууу се израдував ,те очекувам да пишеш за месец и нешто
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Гарденија мааааааа! Ќе те тепам! Почесто да не дружиш и нека расте меше!
30.10.2014, 14:42
LoveableMe RR
5035
Jeeeeeeeeeeeeeeeee, убава вест, уживкај и за некое време пиши ни!
30.10.2014, 15:06
Mihaela 2010
4230
Gardenia mnogu ubava vest,trebase porano da ja spodelis so nas...epten mi e milo
30.10.2014, 21:11
Bethany
4534
Гарденија, прекрасни вести!!! Да си имаш лесна бременост до самиот крај и здраво живо бебенце.
31.10.2014, 09:45
Felly RR
7977
Гардениа, миличкаааааа, прекрасни вести, ептеееееееен се израдував. Те очекуваме за брзо да ни пишеш и за малото рингерајче, заедно да се радуваме!!!
02.11.2014, 22:31
Defne90 RR
1991
Мила мамичка,Гардениа и Блонд честитки и имајте си убава и лесна бременост женски.
16.01.2015, 16:26
Felly RR
7977
Рингерајки мои мили, морам со вас да ја споделам најубавата вест. И тоа баш во месецот кога воопшто не се ни надевав. Бремена сум 7 недела, а денес го слушнавме и срценцето. Не можев ни да посакам новата година да ми почне поубаво. Посакувам оваа година да биде плодна година на РР, и сите што посакуваат да си се израдуваат со и РР да ни биде повесела со уште многу бебиња.
16.01.2015, 16:35
kapina
4327
Felly cestitki
16.01.2015, 16:48
Hopeful RR
2349
Felly RR, честитки!!!!!
Имај убава и лесна бременост, и здраво и живо бепче!
16.01.2015, 17:18
lukajana RR
1481
Честитки и од мене,прекрасна вест.Кога ја видов активна темата помислив на тебе или на капина,сепак сум погодила
16.01.2015, 17:33
Bethany
4534
Wow, super Feli Cestitki najgolemi! Navistina ubavi vesti! Da si imas lesna i najubava bremenost
16.01.2015, 17:33
sandriana RR
2924
Се во свое време Честитки Фели, со лесно да ја минеш бременоста, а на крајот на летото да си гушкаш најубаво мало човече