cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бремена сум

clock-img

04.02.2013, 08:22

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Kikicka te gushkam najsilno user posted image user posted image user posted image  Navistina mnogu me izraduva. So srekja i so lesnouser posted image

clock-img

04.02.2013, 08:34

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Честитки Кикичка..Прекрасна вест.Имај лесна бременост user posted image

clock-img

04.02.2013, 10:37

clock-img

Elce

pencil-img

239

Ви Благодарам за честитките,одамана не сум пишала.Ја терам 14-та недела user posted image

Кикичка честитки за бременоста,имај си лесна и убава бременост.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2013, 10:42

clock-img

temjanuska75

pencil-img

770

Кикичка честитки. Имај лесна бременост.

clock-img

04.02.2013, 10:45

clock-img

Annet

pencil-img

2404

IIII KOLKU UBAVA VEST.user posted image KIKICKAAAAAAAAAA TI CESTITAM OD SRCE:)))
LELE AMA SE IZRADUVAV,MNOGU MI E MILO,TI POSAKUVAM LESNA BREMENOST,LELE LELEEE :)))))))))))))

clock-img

04.02.2013, 10:47

clock-img

Annet

pencil-img

2404

EJ I JAS TOA SAKAV DA PISAM,NE DA SVETI,BLESKA,IZKRENO I MENE MI DOJDE SOMNITELNO,AMA VIKAM AJ DA NE SE PRAAM DE.AMA ETE I TI SI PRIMETILA:))))) AHH KIKICKE MILA,KOLKU UBAVO

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Леле кикичке ама си ме изнанадила пријатно....многусе израдував за тебе. Честито миличка! Те гушкам! Имај убава и лесна бременост!
Ептен ептен изненадена!! Леле што убаво...не знам што да пишам од радост. А за тоа ти онака ми светиш на сликине на фб user posted image user posted image

clock-img

04.02.2013, 10:56

clock-img

mila28

pencil-img

1052

Cestitki kikickauser posted image ,Cestitki Elceuser posted image imajte ubava i lesna bremenost user posted image

Your children will become what you are; so be what you want them to be

clock-img

04.02.2013, 11:46

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ВиБлагодарам уште еднаш мили, Елче лесна бременоат и на тебе мила.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.02.2013, 13:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Честитки кикичка! user posted image имај лесна user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

04.02.2013, 14:07

clock-img

mama toci

pencil-img

240

Cestitki i od mene,uzivaje vo periodot sto vi sleduvauser posted image

clock-img

04.02.2013, 21:23

clock-img

kate..

pencil-img

400

Честитки Кикичка.Имај лесна бременост

clock-img

05.02.2013, 09:05

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Оооо, колку убави вести user posted image Честитки од се'срце Кикичка и Елче, со лесно да си ја минувате бременостаuser posted image

clock-img

05.02.2013, 13:16

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

А јас па прво ја отворив темата за второ дете и те читам таму и си викам сега стартувате во акција, а вие веќе сте го направилеuser posted image Честито кикичка имај си лесна бременост.
Честитки и за Елчеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

05.02.2013, 13:21

clock-img

nadica

pencil-img

4381

честитки и од мене за новите трудници user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

05.02.2013, 15:32

clock-img

slavicav

pencil-img

250

Chestitki za novite user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2013, 19:15

clock-img

Maria

pencil-img

533

Честитки за новопечените мамички Kikicka и Elce.user posted image Имајте си лесна бременост.user posted image

clock-img

11.04.2013, 20:58

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

И јас сум бремена мили мои...ете денес дознав дека сум петта недела!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

11.04.2013, 21:07

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Мартинс Мам!!! Колку убава вест!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

11.04.2013, 21:27

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Martins mom user posted image user posted image user posted image имај убава и лесна бременост

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

11.04.2013, 22:03

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Срцкаааа баш ми е мило, леле со лесно бременоста и една ќеркичка да си имаш, така лоша како тебе user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

11.04.2013, 22:13

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Аии Мартинс мам баш ме изненади, пријатно се разбира. Честитки и со лесно и едно даде за Мартинuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

11.04.2013, 22:26

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Девојки, ептен бев изненадена, не беше планираноuser posted image user posted image Ова е дар од дедо Боже, оти ако не се случеше вака изненадно, никогаш немаше да се одлучам за второ дете. Уште сум во шок, на моменти ме фаќаат паники, на моменти сум пресреќна, па плачам , па се смеам...хормони у пмuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

11.04.2013, 22:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Честитки Мартинс мам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

11.04.2013, 22:37

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Cestitkiiii Martins mam ,lele kolku ubavo,ajde site neka ne prefaka,kolku ubava vest,mnogu mi e milo

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.5.2013 20:15:09 >

clock-img

11.04.2013, 22:44

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Девојки, ептен бев изненадена, не беше планираноuser posted image user posted image Ова е дар од дедо Боже, оти ако не се случеше вака изненадно, никогаш немаше да се одлучам за второ дете. Уште сум во шок, на моменти ме фаќаат паники, на моменти сум пресреќна, па плачам , па се смеам...хормони у пмuser posted image

Без гајле и мене ми беше така и до крај не можев да се навикнам на помислата дека ќе имам уште едно дете дома, се додека не ја донесовме од болница. Само да биде се во ред, да нема компликации и да си имаш лесна бременост, а хормоните си се хормони

Последни статии

article-img