за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
po dolgo vreme dragi moi uspeavme, vcera si gi vidov dolgo ocekuvanite crtki bremena suuuuuuum denes ispitav preku krv i mi ja potvrdija bremenosta .Vo ponedelnik odam kaj maticniot da vidime kako e ,Se nadevam se ke bide vo red pozzzzzz golem
12.05.2013, 09:13
Maca25
7558
ЧЕстито емаа!!
12.05.2013, 10:46
kapina
4327
cestitki ema
12.05.2013, 16:35
Olivia
1961
Po mnogu dolgo vreme ne pisuvam no nikogas ne prestsnav da ve citam, po mojot presvrt vo zivotot nikogas ne sum bila posrekna, vo golema iskrena ljubov i prekrasen zivot vi soopstuvam deka sum bremena 13 nedela , pospremna od bilo koga , ve pozdravuvam site , posebno postarite clenovi koi me pametat... Cestitki i za site drugi taze trudnici.
12.05.2013, 16:53
deluxe
2479
Olivia cestitki za ubavata vest ti posakuvam lesna i ubava bremenost,uzivaj vo ovoj prekrasen period od tvojot zivot,bii srekna i pozitivna i da si se izraduvas so zdravo i zivo
12.05.2013, 19:00
Melanija RR
7052
emaaaa честитки официјално имај лесна бременост
Olivia кога видов твој пост пријатно се изненадив, ти посакувам се најубаво и убава и лесна бременост
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.05.2013, 19:26
dostickage
2181
Cestitki za novite trudnici
12.05.2013, 20:01
vezilka RR
4931
Леле колку убава вест Оливија. Честитки од се срце и со лесно да си ја носиш. Поздрав до мешљак
12.05.2013, 20:21
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Po mnogu dolgo vreme ne pisuvam no nikogas ne prestsnav da ve citam, po mojot presvrt vo zivotot nikogas ne sum bila posrekna, vo golema iskrena ljubov i prekrasen zivot vi soopstuvam deka sum bremena 13 nedela , pospremna od bilo koga , ve pozdravuvam site , posebno postarite clenovi koi me pametat... Cestitki i za site drugi taze trudnici.
Искрени честитки Оливиа Кој може тебе да те заборави...
12.05.2013, 21:49
ole2004
686
Cestitki Olivia .Iskreno mnogu se izraduvav,ti posakuvam lesna bremenost i se najubavo
12.05.2013, 22:01
trust
203
cestitki Olivia cestitki Emaaaa bravao devojki mnogu se raduvam za vas , poslebno za tebe Olivija se sekavam na tvoite postovi neka ti bide sve kako po kniga sto velat imaj lesni 9 meseci I ti I emaaaa , uste ednas se potvrdi deka Gospod e golem
12.05.2013, 22:48
Pepelaska *
3820
Честитки ема, честитки Оливиа ова е прекрасна вест, многу се радувам за тебе,
13.05.2013, 11:28
Martins mom
3342
Честитки Оливиа Имај лесна бременост Ептен си ме израдувала
13.05.2013, 11:35
Natasa981
955
Olivia, cestitki i od mene! Imaj ubava i lesna bremenost. Sekako deka se sekavam na tebe, mi falat nekoi od clenkite so koi porano komuniciravme.
13.05.2013, 11:42
Bethany
4534
Cestitki do novite trudnici Ema i Olivia Da imate lesna bremenost i da uzivate sekoj den. I jas se sekavam na tebe, Olivia, imam citano tvoite postovi, i epten mi e milo sto si srekna i sto cekate bebe
13.05.2013, 11:53
miana
6152
Браво,браво ,браво и од мене на сите трудници...Со срека нека е ..Само убави нешта читам и слушам деновиве..Еве и тука ке Ви пишам и дека Јами Мами ( ја знаете повекето,од револт не е повеке член на РР) е бремена по трет пат..И посакувам се најубаво,нека не ми се лути што ја кажав оваа убава вест,ама не можам да прекутам!! Честитки трудници,Ви посакувам да бидете горди родители,на здрави и умни деца !!!
13.05.2013, 13:39
nadica
4381
оливиа честитки мила имај лесна и убава бременост
< Поракaта ја уредил nadica -- 13.5.2013 13:41:38 >
13.05.2013, 13:43
zzaa
884
Cestitki za novite trudnici,imajte lesna bremenost.
Честитки девојки имајте си убава и лесна бременост!
13.05.2013, 13:46
Beatris
3116
Честитки за сите, посебно за Оливиа наша, буквално скокнав од радост кога разбрав, ти посакувам лесна бременост
13.05.2013, 14:44
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Браво,браво ,браво и од мене на сите трудници...Со срека нека е ..Само убави нешта читам и слушам деновиве..Еве и тука ке Ви пишам и дека Јами Мами ( ја знаете повекето,од револт не е повеке член на РР) е бремена по трет пат..И посакувам се најубаво,нека не ми се лути што ја кажав оваа убава вест,ама не можам да прекутам!! Честитки трудници,Ви посакувам да бидете горди родители,на здрави и умни деца !!!
Znaev, znaev deka ti ke me izdades! Ne te drzi mesto, znaci... c c c
I da, eve me ubedi da se vratam na RR, barem povremeno Samo da te ispravam, ne e deka e revolt vo prasanje, samo ne se pronaogav poveke, i se uste mislam deka ne e praviot forum za mene...
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 13.5.2013 14:47:03 >
13.05.2013, 14:49
Mihaela 2010
4230
So srekja i so lesno na site trudnici.....imajte ubava bremenost
13.05.2013, 14:52
sandriana RR
2924
Ајде, честитки од срце за новите трудници , со лесно да си ја минувате бременоста .
13.05.2013, 15:24
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Znaev, znaev deka ti ke me izdades! Ne te drzi mesto, znaci... c c c
I da, eve me ubedi da se vratam na RR, barem povremeno Samo da te ispravam, ne e deka e revolt vo prasanje, samo ne se pronaogav poveke, i se uste mislam deka ne e praviot forum za mene...
i dobre dojde nazad... Ti posakuvam lesna bremenost srcka
13.05.2013, 15:42
myhappiness
61
Cestitki za site novi trudnici!!! Imajte lesna bremenost i uzivajte so mesinjata :)