за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Не ме интересираат. А заедно знаеме да ги оговараме
Баш така е и кај нас...ич не се замарам бре со нив, да биле добри немаше да бидат бивши (уствари тие биле може добри ама не за мене )
Мислиш, биле добри, ама не за него? А што да кажам јас што многу често се разминуваме, живееме близу, 100 метра ни се оддалечени куќите . Дури кога сме заедно со мм му велам, еј еве ја бе, мавни и раче и кажи и дека си среќен со мене, зошто му велеше јас сум најголемата грешка во неговиот живот
< Поракaта ја уредил blond -- 13.3.2013 13:22:00 >
13.03.2013, 13:31
sandriana RR
2924
Лично не познавам ни една, а мм чува слики од рана младост кога работел во странство, и на нив има и негова бивша девојка. Ми раскажал за ситуацијата, на чисто сум со тоа, и не ми пречи. Сега на Тина и се актуелни фотографии, па кога ќе се дочепаше до овие, и ќе стигеше до сликите на татко и со девојката - викаше - ова тато, ова мама Па и кажав дека не сите женски до татко и се викаат МАМА, па сега вика ДАДА . Поентата ми е - немам проблем со се' што е минато и си останало во минатото, па макар и бивши.
06.06.2014, 01:13
Defne90 RR
1991
јас немам ама баш ич проблем со бившите девојки на мм.Со две од нив дури и сум во ептен добри и пријателски односи.На фејсбук некои од нив му се пријателки исто така.Знам едоставно дека сите тие останале во минатото и дека јас сум неговата сегашност а се надевам и иднина.Така да сметам дека е глупо од моја страна да покажувам љубомора и да се лутам за работи кои веќе одамна не постојат.Веќе сме возрасни личности и имаме сосема други сваќања за животот и љубовта.На крајот на краиштата не е тоа ништо ни чудно ни страшно со бившите.И тој имал и јас сум имала бивши и никој од нас не прави Big deal од тоа.
06.06.2014, 10:48
princessa
1056
Ниту една не познавам а и не ме интересира. Минатото останало закопано и битна ми е сегашноста и иднината. И плус тоа секој си има некакво минато, ако нема значи не постоел . Можеби е подобро да се има повеќе искусено за после тоа да се знае што недостигало и што да се бара. А и кога сум потпрашала некогаш од љубопитност тој ми рекол дека немал сериозни врски туку само за забава неколку, ама сепак јас ги рачунам макар за еднаш или повеќе пати.Па како да ги класифицирам, мувачици?
30.11.2014, 21:16
scared RR
1349
Една од нив познавам , не се знам со неа лично ама знам која е. Их пука од љубомора кога ќе ме види, многу го има сакано мм а он не ја рецкал и криво и е сега ептен. Иако и таа е веќе мажена љубомората и се чита сеуште од лице
30.11.2014, 23:42
caciana
863
Ne sum ljubomorna voopsto,nekoi GI poznavam,onaka po izgled.Ama site mozat voda DA mi nosat.