cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Паричен надоместок

clock-img

30.12.2010, 21:41

clock-img

mmilena2

pencil-img

68

potpolno istata situacija ja imav i jas...samo sto jas bav porodena veke vtor mesec,a mi nemaa isplateno ni bolovanje za  patoloska bremenost 6 meseci...ccc

ИЗВОРНА ПОРАКА: slavicav

Jas da vi kazam ne veruvam deka odat po azbuchen red tuku kako gi srabotile dokumentite po reden broj,bidejki bev minatiot mesec vo socijalno i chovekot me vikna vnatre da vlezam za da mi pomogne bidejki nemav od avgust zemeno i zamislete mi vika kako moze taka pa jas gi rabotam za dekemvri.Koga pred nego na masata si stoi papka i vo nego moite i a moite kolegi normalno dokumentite ama koj da gi sraboti???I taka si popolni edno livche i mi vika sega e gotovo,brzo odi i pak chekav dve nedeli,za pak da otidam da vidam do kaj e rabotata i za da mi kazat deka odat po broevi koi ne mozev nikako da im gi razberam ama mi kazaa kako gi srabotuvale predmetite taka odele.E sega da ne otidev taa papkata ke beshe seushte zatvorena i ja ke si bev pak bez pari.

clock-img

10.01.2011, 14:27

clock-img

gvenda

pencil-img

188

kazuvajte dali zemavte pari posle nova godina za oktomvri
sramotaaaa e ova

clock-img

10.01.2011, 15:33

clock-img

danced

pencil-img

101

na 31.12 zedov za noemvri, a za oktomvri uste na pocetokot na dekemvri. Mnogu zavisi dali na vreme se pominuva platata i knigovoditelot na vreme gi nosi dokumentite vo zdravstvo.

clock-img

10.01.2011, 15:47

clock-img

Nadezna

pencil-img

647

Ве молам, дали знаете број од Социјално, за да мозам да се јавам да видам дали ми е се во ред со документите?

clock-img

11.01.2011, 14:05

clock-img

baby_bump

pencil-img

351

ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda

kazuvajte dali zemavte pari posle nova godina za oktomvri
sramotaaaa e ova

Има ли некој навистина после НГ пари за Октомври земено??

clock-img

11.01.2011, 14:10

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Од 10 до 15 јануари има префрлување на пари за породилно.
И јас чекам неделава.

Live and let live

clock-img

11.01.2011, 14:52

clock-img

Maci3

pencil-img

86

Jas zedov na 31.12 za mesec oktomvri i noemvri

clock-img

11.01.2011, 14:59

clock-img

stojanoskad

pencil-img

123

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Од 10 до 15 јануари има префрлување на пари за породилно.
И јас чекам неделава.

navistina li?jas veke izgubiv sekakva nades,nemam ni denar prefrleno od porodilnoto.Od kade ti e informacijava?

clock-img

11.01.2011, 15:07

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Епа време е , јас од август сум денар немам земено

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

11.01.2011, 15:55

clock-img

mmilena2

pencil-img

68

na 31.12.2010 prefrleno mi e za mesec Oktonvri...sega go ceka Noemvri...

clock-img

11.01.2011, 15:58

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Мене денес ме израдува чичко поштар за 11 месец за трето дете,па мамички очекувајте...браво чичко поштарuser posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

12.01.2011, 17:23

clock-img

gvenda

pencil-img

188

imam za oktomvri denes

clock-img

12.01.2011, 17:28

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

и јас денес земав за октомври. 

Live and let live

clock-img

12.01.2011, 20:49

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

За убаво да си ги користите парите и побрзо да ви дојдат за наредниот месецuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

14.01.2011, 13:32

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

За убаво да си ги користите парите и побрзо да ви дојдат за наредниот месецuser posted image

Веќе отидоа пола за два дена user posted image user posted image user posted image

Live and let live

clock-img

14.01.2011, 13:36

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Подобро да стигаат па и да се трошат за 5 дена отколку да нема, јас уште од сега се чудам како ќе си ги плаќам картиците и месечните обврски додека не почнат да пуштаат пари од социјално user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

14.01.2011, 22:24

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ќе се снајдете. Кога на човек најмногу му требаат пари, баш тогаш каснат.

Live and let live

clock-img

18.01.2011, 16:27

clock-img

Nadezna

pencil-img

647

Да се пожалам, дури денес ми се јавија дека требало да се докомплетираат документите, замисли, уште не ми ги однеле, а се породив во ноември.
Кои кретени.
Има каде да ги пријавам/?

clock-img

18.01.2011, 16:42

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Кога почнува исплата на породилното бе луѓе: јас сум од 19 август се породив на 5 септември еве и јануари помина а денар немам ?user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

18.01.2011, 17:38

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

jas cekav 5 meseci i potoa mi gi dadoa site odednska odi vo socijalnoto prasaj ke ti kazat mene mi izvadija izvestaj i pisuvase deka kasno mi gi pustile od firmata dokumentite duri po 4 mesexi pozdrav

clock-img

18.01.2011, 20:16

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Фала на одговорот само што проблем кај мене е што сум осигурана во Скопје скопска фирма е а јас сум од Кичево ќе се разбериме по тел со некоја тетка се надевам user posted image

clock-img

19.01.2011, 10:44

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Читам и се чудам како може да се чека со месеци за пари од породилното. Јас такви проблеми си немам. Секој 15 во месецот ми префрлаат пари на сметката...абе озбилна држава user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.01.2011, 17:16

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

penelopa i na mene sega mi stasuvaat sekoj mesec ama prvo mi zadocnija
pepelaska se nadevam deka ke ja sredes brzu rabotata

clock-img

20.01.2011, 01:35

clock-img

baby_bump

pencil-img

351

ИЗВОРНА ПОРАКА: Nadezna

Да се пожалам, дури денес ми се јавија дека требало да се докомплетираат документите, замисли, уште не ми ги однеле, а се породив во ноември.
Кои кретени.
Има каде да ги пријавам/?

Навистина, дали има некоја институција каде што можеме да се пожалиме, да се убрзаат исплатите за породилно??
Ова е незамисливо!! Да чекаме толку време за пари? Да се организираме?
Ајде нека даде некој предлог, модератори, админи, членови........

clock-img

20.01.2011, 14:16

clock-img

bebe82

pencil-img

301

Дали некој знае број во социјално да се јавам и да прашам до каде се парите за парична помош за прво дете. Веќе 2 месеци ги чекам уште не ситгнале.
Тие пари знам дека ќе ми ги донесе поштар на рака,и би ве прашала дали може некој да ми каже, доколку поштарот не не најде дома што да правам, од каде ќе знам дека бил овде и не ме нашол, ќе остави ли некаква порака или известување на вратата???? user posted image

Последни статии

article-img