cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Паричен надоместок

clock-img

22.12.2011, 10:28

clock-img

MERUSHKA

pencil-img

141

Deneska pustile pari..........ke vidime koj ke se izraduva(Daj Boze site mamicki):)

B.B.B.

clock-img

22.12.2011, 11:32

clock-img

bari2

pencil-img

121

Tedicka,nisto cudno shto ushte nemash pari,jas sum na boleuvanje od 19 Septemvri a ushte nemam denar dobieno.Sabajle soprugot beshe do FZO i mu pokazale deka mi napravile presmetka vcera samo za pola od Septemvri koja ke ja dobijam posle poveke od 10dena,zamisli sega ti koga ke gi dobijam parite za drugite meseci,a vo firma duri i pred vreme sekogash e se podmireno,ushte pred edna nedela a jas veke imam kartoni za Janoari mesec 2012.Se tesham mislejki deka mozebi drugiot mesec naednash ke gi pushtat zaostanatite.

clock-img

22.12.2011, 11:33

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: tedicka

I mene mi treba e-mail od nekoj od fondot, trudnickoto go otvoriv vo Oktomvri uste pari ne sum videla. Ako ima nekoj bilo kakov kontakt neka pise PLS!!!

Aaaaa pa tebe mnogu ti se brza...ima lugje koi porodilno otvorile u avgust pa pari ne videle..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

22.12.2011, 11:37

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Има и кај мене денес, последната породилна исплатаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 22.12.2011 11:40:45 >

Рани куче да те лае!!!

clock-img

22.12.2011, 11:49

clock-img

bari2

pencil-img

121

Andriance,ako nekoj javno od soodvetno ministerstvo kaze deka zakonot funkcionira,ocekuvam toa da e taka.I da ne zaboravam,sigurno citash na forumov deka kaj site maltene od Skopje redovno tece isplatata.

clock-img

22.12.2011, 15:46

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: bari2

Andriance,ako nekoj javno od soodvetno ministerstvo kaze deka zakonot funkcionira,ocekuvam toa da e taka.I da ne zaboravam,sigurno citash na forumov deka kaj site maltene od Skopje redovno tece isplatata.

da..eve kaj mene teve redovno...ama ti si taze...Oktomvri...baska togash ti e otvoreno porodilno ili?? zasto znaes deka samo toa ne e dovolno...treba odkako kje s eporodis i izvod za bebe..e posle toa zapocnuva postapka..sekogash kasni prvata isplata dodeka im vlezes vo sistem pa da te povrzat so UJP i slicno..taka da..toa e

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

22.12.2011, 15:49

clock-img

blond

pencil-img

1268

Јас денес се опарив охохоооооо таман за празнициве user posted image user posted image

clock-img

22.12.2011, 16:10

clock-img

jagodica

pencil-img

199

jas uste nemam videno.
dali ima za dva meseci ?user posted image

clock-img

22.12.2011, 16:26

clock-img

Sneska25

pencil-img

54

ZENSKI OD KOJ GRAD STE ?

clock-img

23.12.2011, 16:10

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

e sega vaka skopje ke pusta pati ovaa nedela ne znam samo koj den
a drugite gradovi ke dobijat pari i vo ponedelnik pa moze nekoi zenicki ke se oparat uste nekoj mesec.
mnogu se ispustija od fondot ovoj pat.user posted image

clock-img

23.12.2011, 18:38

clock-img

bari2

pencil-img

121

Strelec 8 mozebi mozesh da mi pomognesh.Od fondot mi pokazaa deka na 21 mi ja izrabotile presemetkata za Septemvri mesec,voedno od to mesec sum na porodilno.Bidejki ushte nemam zemeno pari za nitu eden mesec se prasuvam tie prvi pari za Septemvri koga ke mi stignat?(os Skopje sum)

clock-img

23.12.2011, 19:15

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Strelec 8 mozebi mozesh da mi pomognesh.Od fondot mi pokazaa deka na 21 mi ja izrabotile presemetkata za Septemvri mesec,voedno od to mesec sum na porodilno.Bidejki ushte nemam zemeno pari za nitu eden mesec se prasuvam tie prvi pari za Septemvri koga ke mi stignat?(os Skopje sum)

ako ti srabotile dokumenti i te stavile vo spisok kje zemes sega zaedno so site..ama samo za toj mesec..tesko deka kje te pocastat povekje...e sega septemvri ili oktomvri ti e otvoreno???

clock-img

23.12.2011, 19:32

clock-img

bari2

pencil-img

121

Od Septemvri sum na porodilno boleduvanje.Eve ja imam doma presmetkata za Septemvri,mu ja dale na maz mi vcera koga beshe da prasha do kade se so moeto boleduvanje,zatoa prashuvav koga od prilika barem tie ZA septemvri ke gi dobijam:))))))))Fala ti andrijance:)

clock-img

23.12.2011, 21:57

clock-img

i tato saka pari

pencil-img

10

Vo Kocani vcera  pustija pari za mesec oktomvri .zeni pozdrav i koga nekoj ke pise deka mu pustile pari neka go napise i gradot.pozdrav

clock-img

23.12.2011, 23:46

clock-img

mamatea

pencil-img

37

e sega sdno prasanj strelec za drugite gradovi ke ima nova isplata vo ponedelnik?posto nie vo drugite gradovi sega polem dvajsti potocno na 21 zemavme za oktomvri dali ova ke bide i za noemvri

clock-img

24.12.2011, 08:08

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

za drugite gradovi site sto pominale pridonesi ili im se doneseni dokumentite od 12.12-16.12 za taa nedela ke pustat pari.a za skopje rabotat i denes i utre -nedela i ke pustaa ovaa nedela sto doaga.data neznam sigurno koga

clock-img

24.12.2011, 08:46

clock-img

bari2

pencil-img

121

Jas kolku sto znam dokumentite se nosat samo ednas i toa na pocetok,arem taka mi kaza smetkovoditelkata,a i vo FZO istoto go kazaa,e sega mozebi za drugite gradovi e taka no vo Skopje veke ne se nosat sekoj mesec dokumentite.

clock-img

24.12.2011, 08:49

clock-img

strelec 8

pencil-img

420

ama ako firmata kaj sto rabotis gi pominale pridinesite na 15 nema da ti presmetat boleduvanjev na 1,tuku posle 15.

clock-img

24.12.2011, 12:08

clock-img

mamatea

pencil-img

37

znaci i nie vo drugite gradovi moze da dobieme uste edna isplata pred nova godina?

clock-img

24.12.2011, 13:47

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

Tedicka,nisto cudno shto ushte nemash pari,jas sum na boleuvanje od 19 Septemvri a ushte nemam denar dobieno.Sabajle soprugot beshe do FZO i mu pokazale deka mi napravile presmetka vcera samo za pola od Septemvri koja ke ja dobijam posle poveke od 10dena,zamisli sega ti koga ke gi dobijam parite za drugite meseci,a vo firma duri i pred vreme sekogash e se podmireno,ushte pred edna nedela a jas veke imam kartoni za Janoari mesec 2012.Se tesham mislejki deka mozebi drugiot mesec naednash ke gi pushtat zaostanatite.

bari2, i mene porodilnoto mi e otvoreno na 19i septemvri, a sega na 15ti dekemvri za prvpat dobiv od Fondot pola iznos od platata, koj veruvam e za taa vtora polovina od septemvri.Jas sum od Skopje inace.

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

clock-img

27.12.2011, 11:51

clock-img

Anonimen

Mene mi e porodilnoto na 31 avgust otvoreno i do denes nemam denar videno. MM bese vo fondot pred dve nedeli da vidi sto e problemot  i mu rekoa deka do kraj na godinava ke imam sredstva za site meseci. Minatava nedela ne dobiv nisto, eve denes e vtornik i pak nisto. Ima li sansi da mi pustat nedelava ili tolku bese so isplatite ovaa godina!!!??

clock-img

27.12.2011, 12:56

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Anonimen исплатите шти беа минатите денови беа за другите градови, ако си од Скопје допрва ќе пуштат пари, така да не губи надеж

Рани куче да те лае!!!

clock-img

27.12.2011, 14:49

clock-img

Anonimen

Koj datum vo mesecot pushtaat pari za Skopje?Da ne go skoknat mesecov?Bi bilo ubavo da imame pari pred nova godina!

clock-img

27.12.2011, 16:33

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

obocno 27-28...denes nemam..barem ne seuste..ama se nadevam do utre kje imameuser posted image

clock-img

27.12.2011, 16:37

clock-img

Mimushka

pencil-img

136

I kaj mene nema denes.DA se nadevame utreuser posted image

Последни статии

article-img