cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Паричен надоместок

clock-img

24.04.2012, 20:04

clock-img

Kockicka

pencil-img

302

Ikana neznam kako e vo Skopje no kaj mene vo Gevgelija ne gi nosese postarot sama gi podignav od posta, i mi napomenaa deka ne gi nosel postarot jas slucajno si prasav vo posta i tamu mi stoele prite podolgo vreme

clock-img

24.04.2012, 21:40

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Kockicka

Ikana neznam kako e vo Skopje no kaj mene vo Gevgelija ne gi nosese postarot sama gi podignav od posta, i mi napomenaa deka ne gi nosel postarot jas slucajno si prasav vo posta i tamu mi stoele prite podolgo vreme

Poshtar srce...na vrata..i eden autogram da udris nali...

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

25.04.2012, 12:35

clock-img

sofijadaniel

pencil-img

12

Zdravo zenski se izvinuvam ako ne e tuka pravoto mesto, ama eve 8mesec sum od bremenosta i sakam da Ve prasam sto e potrebno od dokumentacija za ednokraten paricen nadomest za oprema za bebe i kade se podnesuvaat tie dokumenti? pozz i fala Vi odnapred

clock-img

25.04.2012, 12:38

clock-img

bari2

pencil-img

121

Sofijadaniel odi na prvata strana od temava,tamu ke najdesh koja dokumentacija ti treba.Tocno na prvata strana od istava tema.:)

clock-img

25.04.2012, 13:50

clock-img

tedicka

pencil-img

55

Nas parite od socijalno ni kasnat 5 meseca user posted image pa mm otide da vidi sto e rabotata...nekoja zaspana tetka ja zgresila adresata pa im se vratile nazat parite. sega za 2 meseca treba da dojde cicko poster

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Poshtar srce...na vrata..i eden autogram da udris nali...

clock-img

25.04.2012, 14:21

clock-img

bari2

pencil-img

121

Pushtija nekomu pari denes(porodilno)????????????Nekako mesecov nikoj od nas nema pokonkretna informacijauser posted image

clock-img

25.04.2012, 14:41

clock-img

Nina31

pencil-img

21

Sega ke odam da proveram i ke ve informiram, a ako me nema, znaci sum razocarana oti pak nema pari:))))

clock-img

25.04.2012, 15:51

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Ej decki, imam informacija deka do petok ke ima za fevruari toj sto cekauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2012, 16:56

clock-img

Nina31

pencil-img

21

Nema, a bev psihicki podgotvena da trosam.....ako ne pustat do petok, ostanavme ovoj mesec bez pari

clock-img

25.04.2012, 18:07

clock-img

bari2

pencil-img

121

Vanessa 30 znaesh neshto za ovoj mesec?Pozdrav.

clock-img

25.04.2012, 19:32

clock-img

Anonimen

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Ej decki, imam informacija deka do petok ke ima za fevruari toj sto cekauser posted image user posted image user posted image

Minatiot mesec pushtija na 28mi za drugite gradovi,a nekade na 3ti za Skopje.Se prashuvam,dali voopshto ke ni pushtat na site ili samo prazni vetuvanja,a vremeto pominuva i site se nervirameuser posted image

clock-img

25.04.2012, 20:20

clock-img

jagodica

pencil-img

199

libra.n zede za januari ? da ne se javi da prasas oti ti kasnat tolku ?
ajde se nadevam deka ke ima do krajot na ovaa nedela

clock-img

25.04.2012, 22:21

clock-img

jagoda1

pencil-img

17

a za mart otprilika koga pustaa za skopje ?

clock-img

26.04.2012, 09:39

clock-img

bari2

pencil-img

121

ИЗВОРНА ПОРАКА: jagoda1

a za mart otprilika koga pustaa za skopje ?

Obicno sekogash bilo nekade okolu 28mi,minatiot pat docnea pa pushtija pari 3ti April za Fevruari.

clock-img

26.04.2012, 10:59

clock-img

libra.n

pencil-img

645

ИЗВОРНА ПОРАКА: jagodica

libra.n zede za januari ? da ne se javi da prasas oti ti kasnat tolku ?
ajde se nadevam deka ke ima do krajot na ovaa nedela

Nemam uste zemeno, cekam jas za januari i fevruari mi rekoa deka ke pustele denes ili najkasno utre. Po toa predpostavuvam deka ke pustat i za drugite.

clock-img

26.04.2012, 11:38

clock-img

sofijadaniel

pencil-img

12

Ti blagodaram bari2 za odgovorot!user posted image

clock-img

26.04.2012, 12:46

clock-img

bari2

pencil-img

121

ИЗВОРНА ПОРАКА: sofijadaniel

Ti blagodaram bari2 za odgovorot!user posted image

:))))))Samo ti porodi se so lesno sofijadanieluser posted image Zatoa e forumov,da si pomagame.

clock-img

26.04.2012, 13:22

clock-img

fetusce

pencil-img

225

Pa i jas da odam da prasam oti od grad skopje potocno od trud i socijala mi stasaa a od opstina ne. Aj ke odam da vidam. Tie od drzavata vo mart mi stasaa, a od opstina eve i april ke pomine nisto. Ke tyrreba da vidam vo posta.

clock-img

26.04.2012, 13:58

clock-img

Anonimen

Proveri nekoj smetka denes????????????????????????????????????

clock-img

26.04.2012, 15:16

clock-img

jagodica

pencil-img

199

jas proveriv i

IMAA
user posted image user posted image user posted image samo za eden mesec za fevruari

clock-img

27.04.2012, 11:38

clock-img

Anonimen

ИЗВОРНА ПОРАКА: jagodica

jas proveriv i

IMAA
user posted image user posted image user posted image samo za eden mesec za fevruari

Nekoj drug sem jagodica?user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2012, 13:59

clock-img

MERUSHKA

pencil-img

141

I kaj mene pustile za februar,na 25.04.Fala boguuuuu!

B.B.B.

clock-img

27.04.2012, 15:50

clock-img

bari2

pencil-img

121

ИЗВОРНА ПОРАКА: MERUSHKA

Nekoj od Skopje za Mart?

clock-img

27.04.2012, 22:25

clock-img

jagoda1

pencil-img

17

ИЗВОРНА ПОРАКА: bari2

ИЗВОРНА ПОРАКА: MERUSHKA

Nekoj od Skopje za Mart?

jas cekam ama nema

clock-img

30.04.2012, 10:46

clock-img

sitalia

pencil-img

192

Ima li nekoj nekakvo info, bilo pari na smetka ili insajderski informacii. Za drugite gradovi zavrsi li isplatata za fevruari. Ako zavrsi moze ke pustat za Sk. Jas se nadevam deka ke pustat do kraj na mesecov. Ima li nekoj optimist kako mene zaedno da se tesime.user posted image

Последни статии

article-img