за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
bravo!!!!!! mi se dopaga zimskiot izgled na rr
Многу убаво _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Баш зимско, многу ме изненади кога отворив. Ако кај нас се стопи снегот, сега си имаме снегче на РР _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Браво за зимскиот изглед на РР! Мене повеќе вака ми се допаѓа, сината ми е омилена боја
ODLICEN IZGLED bravo za nasata ringeraja
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso Браво за зимскиот изглед на РР! Мене повеќе вака ми се допаѓа, сината ми е омилена боја
Odlicen zimski ambient ! _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
ubavo se iznenadiv koga otvoriv. sto se odnesuva do mene moze vaka da stoi cela godina stranata mnoooogu e ubavo _____________________________Bless and you will be blessed!
И мене сината боја почнува да ми станува омилена со оглед да си носам машко во стомачето _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
РР е прекрасна во сите бои !!! _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Wow, wow prekrasno I LIKE IT A LOT _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
рр е прекрасна ни дојде зимата и на рр _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
преубаво! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Многу ми се допаѓа зимскиов изглед _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Super e bravo _____________________________Биди тоа што си
Рингераја воведе и можност за коментирање на статиите. Под секоја статија има можност за коментар кој е линкуван со Facebook. Па да коментираме _____________________________And this is my beautiful life ...
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори нов дизајн или халуцинација од печурки со сос?
celo vreme sum na rr i na fb sega koga se prefrliv na rr prijatno se iznenadiv bravo prekrasno izgleda nasata ringeraja _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka celo vreme sum na rr i na fb sega koga se prefrliv na rr prijatno se iznenadiv bravo prekrasno izgleda nasata ringeraja
Преубава ни е зеленава рингераја! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Sto ubavo zeleno , uste da rascveta , super e noviot izgled na RR _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
za noviot izgled podseka na prolet _____________________________zivej go sekoj dena kako posleden
bravo!!!!proletna rr
proletno,rascvetano
prolet ide,prolet ide sto ke bide sto ke bide
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива