cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Новости на РР

clock-img

09.03.2013, 23:07

clock-img

Ring

pencil-img

602

Vo Moja Ringeraja ima da si izbesers status...e sega....kade se pokazuva toj status, kade se gleda , dali mozam da go vidam na drugite korisnici i potocno kade ?
do sega ne sum primetila kaj nikoj ...ili ne znam kaj da gledam i baram
Eve, bas si go azurirav , ama ne mozam da vidam kaj mi go pokazuva ???

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

clock-img

07.06.2013, 18:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Сега имаме и копче лајк во секоја тема најгоре user posted image
Има се да излајкувам од понеделник user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

07.06.2013, 18:49

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

охохоо...да имаше и лајк на коментар...user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

24.09.2013, 20:44

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Нашите рингерајчиња растат, па од форум БЕБЕ, се префрламе на ДЕТЕ, а туку го имаме и новиот подфорум Тинејџери. Со среќа нека е новиот подфорум, и да го полниме само со весели теми.
Исто така, досегашниот подфорумот Книга и филм е преименуван во Уметност.
Убаво е кога имаме новини на форумот!!!user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

31.12.2013, 15:27

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Една новина на РР user posted image
Имаме нови смајлиња user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image итн...

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 31.12.2013 15:29:13 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

31.12.2013, 15:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Jeeeeeeejjjjjj, таман за Новата Година ни стигнаа

Прво ќе играме user posted image , па ќе скокаме user posted image , па после ќе си честитаме user posted image па ќе легниме во 5 а детето станало во 6 user posted image , па ќе бидеме нервозни заради тоа user posted image , па ќе си ја траскаме главата - кој ме тераше да пијам и да не спијам user posted image , па кој ме тераше толку да јадам user posted image , ох овие празници...морам малку да вежбам user posted image , па дошло време за на работаuser posted image и такааааа user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

31.12.2013, 16:22

clock-img

Goddess*

pencil-img

332

Konechnouser posted image ne sekogash chovek moze da se iskaze so zboroviuser posted image

clock-img

31.12.2013, 16:33

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

user posted image Одлични се, дурини нинџата на Никола го има бе. Не, судено ми е мене со ова нинџиве.

clock-img

31.12.2013, 16:44

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

So ubavo so user posted image ke si ja cekame Lina user posted image ako saka da izleze user posted image

clock-img

31.12.2013, 17:30

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Обожавам смајлиња user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

01.01.2014, 14:51

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Суперрр! Ни требаа нови смајлиња.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

01.01.2014, 16:53

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

So ubavi se novive smajlinja da ti e merak non stop da pisuvas user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2014, 18:19

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Доколку отворивте денес на мејлот кој ви е регистриран на Рингераја, сигурно забележавте дека имате известувања за нови пораки на темите на кои сте коментирале. Доколку не сакате да добивате известувања на мејл може да го направите следново подесување во МОЈА РИНГЕРАЈА - > Поставувања - > Форуми - > и најдолу штиклирате на
Не сакам да примам известувања за нови објави на форумот
и потоа одете на зачувај промени

Доколку не сакате да добивате известувања само за одредена тема - тогаш селектирајте Престани со следење над темата. Но нареден пат кога ќе пишете во истата тема, повторно ќе ви стигне известување.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.10.2014, 00:09

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Jупиии мене ова ептен ми врши работа, зошто меиловите ми стигаат одма на тел и одма си ги читам одговорите за нешто што ми е итно, додека дојам додека чистам итн итн... многу ми е од корист !!! Браво Рингераја! user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2014, 08:58

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Gledam bas sarena stranava na RR,bas vesela,ubava mi se dopagjauser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

07.10.2014, 12:05

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Gledam bas sarena stranava na RR,bas vesela,ubava mi se dopagjauser posted image

Дааааааааа user posted image user posted image user posted image Тоа е за детската недела!!!

clock-img

07.10.2014, 20:02

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Јеееееее баш се радувам дека ви се допаѓа шаренилото оваа недела user posted image user posted image Ќе има и други новини на нашата РР user posted image

clock-img

08.10.2014, 15:19

clock-img

miana

pencil-img

6152

Женски дај бе кажете зошто ми стои штиклирано ова - известиме по пат на е- пошта кога некој ке одговори? И треба да го отштиклирувам на секое пишување, а не сакам д ми стигнуваат мејови кога некој ке пише на тематаuser posted image

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

clock-img

08.10.2014, 19:13

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

miana тука горе Фели пиша

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Доколку отворивте денес на мејлот кој ви е регистриран на Рингераја, сигурно забележавте дека имате известувања за нови пораки на темите на кои сте коментирале. Доколку не сакате да добивате известувања на мејл може да го направите следново подесување во МОЈА РИНГЕРАЈА - > Поставувања - > Форуми - > и најдолу штиклирате на
Не сакам да примам известувања за нови објави на форумот
и потоа одете на зачувај промени

Доколку не сакате да добивате известувања само за одредена тема - тогаш селектирајте Престани со следење над темата. Но нареден пат кога ќе пишете во истата тема, повторно ќе ви стигне известување.

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Последни статии

article-img