за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Vo Moja Ringeraja ima da si izbesers status...e sega....kade se pokazuva toj status, kade se gleda , dali mozam da go vidam na drugite korisnici i potocno kade ? do sega ne sum primetila kaj nikoj ...ili ne znam kaj da gledam i baram Eve, bas si go azurirav , ama ne mozam da vidam kaj mi go pokazuva ???
07.06.2013, 18:45
Палешка РР
7505
Сега имаме и копче лајк во секоја тема најгоре Има се да излајкувам од понеделник
07.06.2013, 18:49
Martins mom
3342
охохоо...да имаше и лајк на коментар...
24.09.2013, 20:44
Felly RR
7977
Нашите рингерајчиња растат, па од форум БЕБЕ, се префрламе на ДЕТЕ, а туку го имаме и новиот подфорум Тинејџери. Со среќа нека е новиот подфорум, и да го полниме само со весели теми. Исто така, досегашниот подфорумот Книга и филм е преименуван во Уметност. Убаво е кога имаме новини на форумот!!!
31.12.2013, 15:27
Bethany
4534
Една новина на РР Имаме нови смајлиња
итн...
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 31.12.2013 15:29:13 >
31.12.2013, 15:37
Палешка РР
7505
Jeeeeeeejjjjjj, таман за Новата Година ни стигнаа
Прво ќе играме , па ќе скокаме , па после ќе си честитаме па ќе легниме во 5 а детето станало во 6 , па ќе бидеме нервозни заради тоа , па ќе си ја траскаме главата - кој ме тераше да пијам и да не спијам , па кој ме тераше толку да јадам , ох овие празници...морам малку да вежбам , па дошло време за на работа и такааааа
31.12.2013, 16:22
Goddess*
332
Konechno ne sekogash chovek moze da se iskaze so zborovi
31.12.2013, 16:33
vezilka RR
4931
Одлични се, дурини нинџата на Никола го има бе. Не, судено ми е мене со ова нинџиве.
31.12.2013, 16:44
Мамичка85
366
So ubavo so ke si ja cekame Lina ako saka da izleze
31.12.2013, 17:30
Melanija RR
7052
Обожавам смајлиња
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
01.01.2014, 14:51
elenak
2004
Суперрр! Ни требаа нови смајлиња.
01.01.2014, 16:53
Мамичка85
366
So ubavi se novive smajlinja da ti e merak non stop da pisuvas
03.10.2014, 18:19
Felly RR
7977
Доколку отворивте денес на мејлот кој ви е регистриран на Рингераја, сигурно забележавте дека имате известувања за нови пораки на темите на кои сте коментирале. Доколку не сакате да добивате известувања на мејл може да го направите следново подесување во МОЈА РИНГЕРАЈА - > Поставувања - > Форуми - > и најдолу штиклирате на Не сакам да примам известувања за нови објави на форумот и потоа одете на зачувај промени
Доколку не сакате да добивате известувања само за одредена тема - тогаш селектирајте Престани со следење над темата. Но нареден пат кога ќе пишете во истата тема, повторно ќе ви стигне известување.
04.10.2014, 00:09
Dilina
533
Jупиии мене ова ептен ми врши работа, зошто меиловите ми стигаат одма на тел и одма си ги читам одговорите за нешто што ми е итно, додека дојам додека чистам итн итн... многу ми е од корист !!! Браво Рингераја!
07.10.2014, 08:58
Mihaela 2010
4230
Gledam bas sarena stranava na RR,bas vesela,ubava mi se dopagja
07.10.2014, 12:05
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Gledam bas sarena stranava na RR,bas vesela,ubava mi se dopagja
Дааааааааа Тоа е за детската недела!!!
07.10.2014, 20:02
Carrie RR
326
Јеееееее баш се радувам дека ви се допаѓа шаренилото оваа недела Ќе има и други новини на нашата РР
08.10.2014, 15:19
miana
6152
Женски дај бе кажете зошто ми стои штиклирано ова - известиме по пат на е- пошта кога некој ке одговори? И треба да го отштиклирувам на секое пишување, а не сакам д ми стигнуваат мејови кога некој ке пише на темата
08.10.2014, 19:13
Melanija RR
7052
miana тука горе Фели пиша
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Доколку отворивте денес на мејлот кој ви е регистриран на Рингераја, сигурно забележавте дека имате известувања за нови пораки на темите на кои сте коментирале. Доколку не сакате да добивате известувања на мејл може да го направите следново подесување во МОЈА РИНГЕРАЈА - > Поставувања - > Форуми - > и најдолу штиклирате на Не сакам да примам известувања за нови објави на форумот и потоа одете на зачувај промени
Доколку не сакате да добивате известувања само за одредена тема - тогаш селектирајте Престани со следење над темата. Но нареден пат кога ќе пишете во истата тема, повторно ќе ви стигне известување.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни