за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
прекрасно..многу ми е убаво вака..да си остане цела зима
прекрасно е права зимска атмосфера _____________________________Децата се најголемо богаство :)
јеееее колку е убаво..супер...Браво за зимската атмосфера..прекрасно е
Е ЗНАЧИ МНОООООООГУ Е УБАВО
еее. баш ми се свиѓа..ептен е зимски..
СуперКалиФраџилистикЕксПиралиДоушус!!!! Многу многу многу ми се допаѓа! Најмногу сакам зима и ИЧ НЕ ЈА МЕНУВАЈТЕ цела година
абе ти се врати? како поминавте на вакцина?
леле колку ни е убава рр вака со зимско руво _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
super e _____________________________Биди тоа што си
зимско ептен
Многу, многу ми се допаѓа порталот во зимски бои _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Llele super e RR.Prvo vidov na srpskiot rr sega ovde odlicno e. Bravooo _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
браво одлично изгледа _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
MNOOOOOOOOOOOOOOOGU E UBAVO!!!!!!!!!!!! NAUBAVO NA SVEEEET _____________________________Bless and you will be blessed!
рр баш убаво ти стои! Абе на згодна цура како рр се' и стои убаво
leeeeeleeeee kolku e ubavoooooooooooo !!!!!!!!!!!!
bas mi se dopagja!
E ova e veke PREKRASNO.Neka ostane taka sto podolgo
super zimska atmosfera uste malku poveke sneg ni fali
i od mene samo
Ооооо, прекрасно, топличко, меко, а ете зимско
дали приметивте дека од нашата рр можете директно да одите на ФБ и доколку не сте наш фан да станете. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
само што сакав да прашам дали имаме ние нешто ново на страната Супер
Еве само што се логирав веднаш го забележав знакот на фб, и сакам да напишам во темава... за новата можност < Поракaта ја уредил ripce -- 24.12.2009 11:32:07 >
ми се допаѓа оваа промена...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива