ИЗВОРНА ПОРАКА: sinolicka
bez razlika dali dr.marija gi zastapuva interesite na bi mek mozese da mi objasni deka nemoze od tie pricini da mi odgovori na veke postavenoto prasanje.a ignoriranje mislam deka ne e vo red,julie ako mislis deka treba da mi ja koregiras porakata togas ne ja prakaj pozdrav
Синоличка, извини што ќе ви се вмешам во дискујсијата.Мислам дека непотребно се паничиш. Вие сте ги зачувале матичните клетки- завршена работа.Дај боже никогаш да не ви притребаат.верувам дека и во таа банка , ќе се грижат совесно за вашите матични клетки.Не се секирај.
А што се однесува до Др.Марија , таа одговара на прашањата, но мислам дека е мелку непријатно да се даваат коментари за фирми конкуренти,најверојатно затоа ништо и не кажала, а не дека сакала да те игнорира.
Затао драга синоличка,уживај во среќните моменти покрај своето дете.Заборави на папочната врвца, и дај боже да се тоа пари фрлени за џабе, во смисол никогаш да не ги искористите тие клетки.
Сакав и нешто друго да кажам.Во кина веќе подолго време работаат со матични клетки од папочна врвца, и тоа не од сопствена или брат или сестра, туку од сосема непознато новороденче.Не работаат воопшто со зачувани матични клетки од папочна врвца, бидејки сметаат дека на тој начин матичните клетки губат од квалитет.Подобри биле овие туѓите ама да се свежи.И тој став мене многу ме чуди.
Во америка пак, работаат единствено со матични клетки од сопствена папочна врвца, бидејки не знааат какви се нус појави можат да се јават од туѓите.
Е ај сега како да биде човек паметен и да свати што чини , а што не.