за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Vo prvata bremenost ne se cuvstvuvav voopsto seksi i nemase kako zatoa sto se popraviv 20 kg pa se cuvstvuvav kako slon.Sega koga se gledam na sliki ne mozam da se prepoznaam kolku strasno debela sum bila.A so vtorata breenost se cuvstvuvav seksi,ne se popraviv mnogu i si nosev i tesni alista.
06.02.2014, 11:37
vezilka RR
4931
Ама ич, како да кажам. Не ми иде некако мев и секси у комбинација. И не се работи за тоа колку сум здебелена, пошто овој пат не сум многу, ама мевот тука си е.
06.02.2014, 11:44
Mihaela 2010
4230
Jas ne bremena pa ne se osekjam seksi pa kamo li bremena Sala na strana Znaci koga bev bremena,mnogu se raznezniv,se razubavev,ama seksi ne bev,gi zdebeliv nozete,normalno stomak si raste,race zdebeleni ko ramno itn itn Neznam ke go prasam bas mm dali mu bev seksi
06.02.2014, 16:00
Мамичка85
366
Pa,se osekav seksi cela bremenost deka ja pominav vo helanki i vo istite bluzi od pred toa baska ko sto bev mnogu slaba bremenosta i popravanjeto mi idea bas vo prilog
06.02.2014, 16:11
Martins mom
3342
Уууу ИЧ , а богами и сега после бременост ужас!!!
07.02.2014, 09:01
sandriana RR
2924
Еве на што ме асоцира оваа тема - на La Bomba Толку секси се осеќам
07.02.2014, 09:17
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
Еве на што ме асоцира оваа тема - на La Bomba Толку секси се осеќам
Баш така. Замисли вечер да посакам да му го изиграм танцов на мажле..Ако не побегне од собата, моооооооожби бар трошка сум секси.
07.02.2014, 09:40
Felly RR
7977
Ох, леле, женички, па не е ваљда до толку. Хеххеее, се изнасмеав важно. Везилке, па и облеката има важна улога тука. А музичево па баш е добро за некој секси танц. Не мора истите движења да ги користиш.
07.02.2014, 10:33
AneLav RR
1110
Јас ич не се осеќав секси, ниту пак за секс ми текнуваше. Сите ми викаа дека сум разубавена, ама со толкав мев па секси да се осеќам не знам...