за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
utre mi e 3 den od menzis kako sto imam ke pocnam so inekcijj 5 6 dena prvo pa posle 5 6 transfer ke bide, zasto nie nemame problemi so nisto sve sme ispitale zatoa kaj mene ide oo kratko, zasto brzo reagiram na hormonalna terapija napredna sum, zatoa nema potreba od bockanje tableti dolgi vreme kako sum prasala kako mi kazale taka ti kazuvam.
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 13.1.2013 10:08:31 >
12.01.2013, 20:11
nena lonley
97
izvorot e umu ajna....
25.02.2013, 09:51
Џесика
2036
Е за ова цел ден ќе се смеам. Достич, ју мејд мај деј!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna
epa sega ne mozeme na mazot i skutace da mu stajme :):)
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Greska vo cekori devojce ,maz vo skutace osobeno ako nema nisto odozdola e mnogu sexy
25.02.2013, 13:11
miana
6152
a sto e toa skutace?
25.02.2013, 13:20
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
a sto e toa skutace?
prestilka
25.02.2013, 13:20
Luci
2250
25.02.2013, 13:21
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR
sexy sexy
25.02.2013, 13:36
dostickage
2181
Jas mislev ist eden vakov samo so zadnicata svrtena Aj nema smisla da postiram sega , ama kapirate na sto mislev
25.02.2013, 13:49
Gardenia
682
ах бре жени ми го разубавивте денот,се смеам на цел глас,достич кај ти текна
25.02.2013, 13:59
dostickage
2181
bas sum bezobrazna ko za ponedelnimk sabajle neli baska i ne e do mene , samo si se namesti devojceto. Ubavo i rekov, treba da proba pa kje bara posle maz vo skutace
25.02.2013, 16:54
Cipi Ripi
1010
Богами и мене ептен ми го разубави денот, само немав време прееска да ви пишам.
13.03.2013, 00:26
baby77
119
lele kolku se iznasmeav solzi mi potekoa ...Go citav celiov post po red i stvarno od srce si se nasmeav Lovecki rucek mi e eden od favoritite .. Go stavame vo recnik
10.06.2013, 17:43
Џесика
2036
Ко во умот да си ми моментално дефинитивно најреален пост...
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR
Тоа најискрено и го очекував. Толку апатично општество ко нашево нигде нема. И по дебатниве емисии низ телевизииве каков народ се јавуваше какви изјави паѓаа не ме чуди зашто сме таму кај што сме. Колку повеќе време поминува толку поовеќе посакувам да си ги соберам парталите и никогаш да не се вратам.
20.06.2013, 08:29
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Sega kje si odam. Ringeraja vekje nekoe vreme ne e mestoto kade sto koga kje otvoram kje najdam nesto novo da naucam. Vo vreme na novi strui sto ja pravat RR takva kava sto e, jas vekje ne se pronaogjam. Mojot napor da naucam nesto novo i kvalitetno kje prodolzma da go nasocuvam kon drugi izvori na informacii. Blagodaram na Ringeraja za seto odvoeno vreme dosega. Prijatelstvata i lugjeto koi gi sretnav sekako deka kje si prodolzat nezavisno odo ovoj forum. Gi molam adminite da go baniraat moeto kosrisnicko ime zasto povekje nema da bide potrebno.
Da ne bide nedorazbiranje, ova ne go pravam poradi poedinci i grupi tuku isklucivo poradi toa sto moite licni stavovi ne se vo korelcija so ideite sto ovde se propovedaat i se poddrzuvaat. Taka sto srekjni majki, krckajte zaprski, mesite lokum i make love not war! Adio
За жал, реален пост за состојбите ...Информации 0, а тие што порано се жалеа дека мн се дискутира на чат темите одеднаш не им смета.
20.06.2013, 09:04
Felly RR
7977
Луци имаш две пораки на мејл, ако сакаш провери го и времето кога ти се испратени!!!
Ваквото однесување кое вклучува навреди на други членови, непочитување на модератори/администратори, непријателско подбуцнување и ширење на негативна енегрија и поттикнување на дискусија само со цел да се започне расправија/ вербален конфликт повеќе нема да се толерира!!!
12.12.2013, 11:46
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Мила Рингераја, денес се чувствувам како очајна домаќинка а толку многу сакам да сум барем малку налик на сексот и градот. И ич не можам да поверувам во она ,,Мали деца мали проблеми-големи деца големи проблеми``. Кога децата се големи не мораш да викаш,односно да се дереш дека штитниците на штекерите не се вадат!!!! Големите не ги фрлаат парите во корпа а пред тоа ги наполниле со какушки. Големите деца ги молиш да станат од спиење,а маливе не сакаат да заспијат. И да ти кажам мила Рингераја, не би го менувала овој живот за ништо на светот. Алелуја!!!
што ме насмеја отсабајле. Ама вистина жива тоа е