cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Свадбен подарок

clock-img

12.06.2013, 18:56

clock-img

meU87

pencil-img

454

Пари ,а сумата зависи од тоа каде сме на свадба.

clock-img

12.06.2013, 19:04

clock-img

caciana

pencil-img

863

Pa najcesto pari...a i denes na pokanite dobro e naglaseno POKLON VO PARI ...taka da i nemame nekoj izbor user posted image

clock-img

12.06.2013, 19:09

clock-img

eleonorastrumica

pencil-img

196

Парички што сакат нека си купат секој си има свој вкус

clock-img

12.06.2013, 21:06

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ќешuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

12.06.2013, 21:46

clock-img

ole2004

pencil-img

686

Pari,pa sami neka si kupat poklon od nasuser posted image

clock-img

12.06.2013, 22:03

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Пари.

clock-img

12.06.2013, 22:36

clock-img

niki

pencil-img

4299

pari za da mozat da gi potrosat na ona sto im treba i na ona sto sakaat

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

12.06.2013, 22:43

clock-img

moni teo

pencil-img

351

pari najdobro

clock-img

12.06.2013, 22:45

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Во последно време само пари давам. И за мене полесно да не шетам по продавници и за нив, ќе си купат тоа што сакаат

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

28.08.2013, 23:31

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Постовите за ,,поклон во плик,, се префрлени ТУКА.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

19.05.2014, 13:09

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Секогаш давам пари во плик, без разлика дали ми се блиски или далечни тие што прават свадба, само сумата ја менувам. Кај нас, скоро 99% од подароците беа пари, па собравме сума од 7.500 евра, што е многу добра сума за брачен пар што почнува со нов живот.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

19.05.2014, 15:32

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Секогаш носам пари на свадба,па маладенците да си купат што си сакаат и што им е потребно.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

19.05.2014, 23:38

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Зависи од тоа кај кого сум на свадба,тоа и носамuser posted image Доколку сум кај блиски ,им ставам пари,но за кај далечни им земам поклон,нешто за домаќинство или украсuser posted image нешто што би им користело.

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

02.12.2014, 00:37

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Нема подобар поклон од Поклон во плик си наоѓа намена без исклучок user posted image

clock-img

02.12.2014, 01:57

clock-img

caciana

pencil-img

863

Zavisi kaj kogo sum na svadba. No najcesto nosam poklon vo pari zatoa sto i odam na svadba kaj luge so koi ziveam. Ne odam na svadba kaj sekoj sto ke me pokani ... sme se videle 2 pati i dojdi na svadba.. user posted image

clock-img

02.12.2014, 11:16

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

Zavisno kaj kogo odam.Ako se bliski gi prasuvam dali imaat zelba ili pari a za kaj podalecni se slucilo i poklon da kupam.No eve kaj sto sme kumovi im kupiv poklon da im ostane od nas normalno vo dog so niv a eve sea novoto kumstvo sto go imame isto gi prasam masina za sadovi ili kom masina za alista i susara si odbraa ova vtoroto i gotovo

clock-img

19.05.2015, 10:48

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

Имам една идеја за подарок, кај личност на која сакам да и однесам нешто поразлично. Сакав да ве прашам, знаете ли некој што црта/пишува на стакло, значи ми треба нешто како принт на оние порцеланските чаши, ама имам идеја тоа да биде на стаклена чаша, и да биде текст.

clock-img

19.05.2015, 11:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Неуротоксин, можеш да пробаш и сама, ако е текст. Со акрилна боја, направи си скица и стави ја во внатрешноста на чашата, залепи ја со селотејп, и ќе можеш да одиш по скицата. Само треба многу внимателно, со тенка четкичка, и ќе го повториш неколку пати.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

19.05.2015, 22:33

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

Баш си размислував и јас за сама, ама незнам каква боја и незнам дали ќе остане, ќе вежбам на моите чаши па на крај на главните :) Фала на инфо за бојата, баш ќе пробам.

clock-img

20.05.2015, 13:31

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Оваа боја не паѓа, не може никако да се измие. Јас за Нова Година така правев свеќници - од тегли - за панаѓурот во градинка. Само треба да бидеш ептен прецизна, ама па затоа еве ќе си пробаш на др чаша, па и да не испадне баш ко што треба, барем нема да е голем трошок, user posted image а ако испадне убаво, ќе имаш стварно оригинален подарок.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

20.05.2015, 14:21

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

Сега па ми текна една друга но слична идеја. Нешто како на шољички за кафе, со инспиративна кратка порака, дури и ги најдов пораките, 6 user posted image ама со принт и тоа на тацната, ама треба да се распрашам дали принтаат на тацна, за на чаши големи знам дека принтаат сум принтала, ама ова незнам.

clock-img

20.05.2015, 14:33

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Веројатно може и на тацна ,,не би требало да има разлика.Може и сет чаши и шољи за кафе. интересно спакувани.Би било супер поклонuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

22.05.2015, 12:53

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Имаме на рр една членка што многу убаво црта на ѕидиви и сигурно нема да и биде проблем да ти направи што сакаш на чаши,ако сакаш да ја бараме на помошuser posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 22.5.2015 12:54:11 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

Последни статии

article-img