cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Колку време се обидувате да забремените?

clock-img

17.10.2011, 16:26

clock-img

amela

pencil-img

14

здраво.РР сакам да ја споделам мојата радост со вас во четвртокот сабајлето си ги видов моите user posted image немозев да поверувам дека гледамuser posted image бев user posted image user posted image и им посакувам на сите кој сакат да си ги видат user posted image што поскоро ......user posted image сега само со господ напред ќе си го чекаме нашетоuser posted image да ни дојде на свет.

amela

clock-img

17.10.2011, 19:47

clock-img

temjana

pencil-img

1159

user posted image user posted image честитки ти посакувам убави и мирни user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2011, 20:57

clock-img

amela

pencil-img

14

fala temjana i jas se nadevam deka ke bidat ubavi i mirni ovieuser posted image

clock-img

18.10.2011, 09:13

clock-img

Ananija

pencil-img

157

user posted image user posted image user posted image Честитки сите заедно се радуваме за тебе а јас малку повеке од сите засто си имам трудница за дружба user posted image user posted image

clock-img

18.10.2011, 12:07

clock-img

amela

pencil-img

14

фала ананија и не е проблем сите ке се дружиме и ќе си споделуваме по некој совет за овие user posted image инаку со среќа и ти да си го носишuser posted image

clock-img

18.10.2011, 12:09

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Amela cestitki user posted image user posted image user posted image od srce ti posakuvam ubava i lesna bremenost

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.10.2011, 12:38

clock-img

bebuskoo

pencil-img

13

Zdravo na site
Nova sum na forumov i se nadevam ubavo cese druzime.5 god se obiduvame da napravime bebe.Imam redoven ciklus racunam plodni denovi togas se koncentrirame najmnogu i nisto. Duri pocnav postojano na toa da mislam.Neznam koga cisigi vidamuser posted image tolku mnogu sakamuser posted image user posted image

clock-img

18.10.2011, 12:42

clock-img

bebuskoo

pencil-img

13

CESTITKI user posted image user posted image amela so lesno dasi pomines 9 meseci.Dasi imas slatkouser posted image

< Поракaта ја уредил bebuskoo -- 18.10.2011 12:45:46 >

clock-img

18.10.2011, 12:57

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

dobredojde bebuskouser posted image user posted image user posted image
iskreno od srce ti posakuvam da si gi vidisuser posted image crtki i site zaedno da se raduvame...imate napraveno nekoj pregledi za da se utvrdi pricinata i dali ima nekoj problem?

clock-img

18.10.2011, 16:57

clock-img

bebuskoo

pencil-img

13

Fala Bogdancanka! Gi imam napraveno site ispituvanja imav mala pregrada na matkata so pomos na histeroskopija mia otsrania pred 1 god i sega vika dok see ok.Kaj mm spermogramot e super i sega nema nikakov problem vo mene i mm,klomifen piam folan folna kiselina eve nece da dojdeuser posted image .

clock-img

18.10.2011, 19:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

бебушко мила штом проблемот е решен сигурно набрзо ќе си ги видишuser posted image цртки,само опуштено без нервози се ќе се среди...ајде мила стискаме палци набрзо да се израдуваш наuser posted image цртки

clock-img

18.10.2011, 22:34

clock-img

bebuskoo

pencil-img

13

Uste ovoj mesec ce probam so terapija denes mie 5 den oduser posted image zemam klomifen i folna kiselina ako i ovojmesec nema nisto drugiov odam da serasprasam kaj dok za insemnacija mozebi so toa ce uspee.pozz

clock-img

19.10.2011, 00:26

clock-img

HAPPY S

pencil-img

30

jas nisto i ovoj mesecuser posted image ,mi dojde user posted image ,a tolku mislev deka sumuser posted image ...se bilo do mojata silna zelba...no NEMA otkazuvanje..prodolzuvame ponataka so novi siliuser posted image

clock-img

19.10.2011, 00:37

clock-img

HAPPY S

pencil-img

30

Amela cestitki user posted image imaj lesna bremenost,Klum i site sto ste vo iscekuvanje,cekam radosni vesti i za vas,pa da me izraduvate sto pobrgu,ajde so dusa ke cekam da pisete deka ste gi videle user posted image vi ja pustam celata sreka na svetotuser posted image

clock-img

19.10.2011, 09:08

clock-img

amela

pencil-img

14

fala vi na site za cestitkite ajde i jas stiskam palci za site vas koj ocekuvateuser posted image da videte naj vazno  e da ne se misle na toa oti samata psiha prave  jas se trudev tocno 1 god 2 meseci za da ostanamuser posted image sekoja nedela bev po doktori pa klamidija sum imala pa kandida pa klomifen piev pa macina trava i nisto od seto toa no resev veke da ne se zamaram za toa i ne odev po doktori ne mislev na toa i oooooooooop eve veke mi kasne 2 nedeli i napraviv test imaseuser posted image otidov na doktor mi potvrdia sega cekame da pominat user posted image pa da si bideme so nasetouser posted image daj boze na site vie sto ocekkuvate user posted image sto pobrzo da si gi videte i bez razocaruvajne ima gospod za site

clock-img

19.10.2011, 17:39

clock-img

klum

pencil-img

61

Happy S srcka bas mi e zal a tolku se nadevav deka ke me izraduvas no ne se sekiraj kako sto kaza razocaruvanje i otkazuvanje nema ,ke bideme vo kontakt pozdravce

clock-img

28.10.2011, 11:44

clock-img

HAPPY S

pencil-img

30

user posted image fala klum otkazuvanje -nikako se razbirauser posted image

clock-img

29.10.2011, 20:41

clock-img

trudnicka

pencil-img

6

Zdavo RR

Sakam da ja podelam najubavata vest sto ja doznav vcera, a ja ocekuvam tocno edna godina. Vcera gi vidov user posted image i sum epten srekna, samo so gospod napred sega da bide se ok.
Vistina e deka ovoj mesec najmalce ocekuvavme user posted image , no ete go pristignauser posted image koga najmalce ocekuvavme.
Neznam dali ke mi veruvate, pa zatoa sakav da spodelam so onie koi dolgo ocekuvaat user posted image . Vo Avgust mesec pojdovme so soprugot kaj Iscelitel Ivan od Kumanovo, slusnav deka i toj covek pomagal, sigurno imate poveketo slusnato za nego. Posle 3tata terapija mi kaza deka nabrzo ke ostanam bremena i ete se sluci. Iskreno veruvam deka i toa mi dade sila da se opustam i da mislam deka ke imame bebe, a ne zasto nemame. Pa sakav da vi preporacam na onie koi veruvaat vo silata na Bog da pojdat i da si ja probate svojta sreka i da stanete user posted image

clock-img

29.10.2011, 21:09

clock-img

lilicka

pencil-img

866

Честитки трудничка....имај лесна бременостuser posted image

clock-img

29.10.2011, 21:17

clock-img

busavka

pencil-img

42

Uste ovoj mesec ce probam so terapija denes mie 5 den oduser posted image zemam klomifen i folna kiselina ako i ovojmesec nema nisto drugiov odam da serasprasam kaj dok za insemnacija mozebi so toa ce uspee.pozz

Bebusko, ako moze da mi kazes samo folna kiselina i klomifen zemase, taa terapija e za 3 meseci taka? Pisi mi nesto poveke kako odi ova so tabletkite, koga se pijat i sl raboti zosto i jas so mm resivme da probame prvo taka pa uste ne sum bila kaj dr da mi prepise terapija no sekako ke odam no mn me interesira ako ne ti e tesko pisi mi vazi

clock-img

29.10.2011, 22:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

trudnicka dobredojde na ringeraja ti posakuvam prijatna druzbauser posted image user posted image user posted image cestitki mila za tvojata prekrasna vest od srce ti posakuvam lesna i ubava bremenost

clock-img

30.10.2011, 20:01

clock-img

trudnicka

pencil-img

6

Vi blagodaram od sesrce. Posakuvam i vam da vi se ispolni edna od najposakuvanite zelbicki da se pojavat tie user posted image za koi i jas dolgo gi cekav. Ke bidam so vas i ke ve izvestam za mojata bremenost.user posted image

clock-img

30.10.2011, 21:36

clock-img

slip

pencil-img

48

Cestitki do site novi trudnicki ringerajki, mnogu mnogu zdravje i lesni 9 meseci. Eve i jas da si kazam za mene, 1 i 7 meseci se obiduvam da zabremenam, i nema rezultat. Ama nema otkazuvanje, mora da se prodolzi, i onaka nemame izbor neli:-) 

clock-img

31.10.2011, 09:32

clock-img

mila28

pencil-img

1052

ИЗВОРНА ПОРАКА: trudnicka

Vi blagodaram od sesrce. Posakuvam i vam da vi se ispolni edna od najposakuvanite zelbicki da se pojavat tie user posted image za koi i jas dolgo gi cekav. Ke bidam so vas i ke ve izvestam za mojata bremenost.user posted image

Честиткиuser posted image user posted image user posted image trudnicka, имај лесна и убава бременост, времето бргу поминува додека да трепнеш ќе се најдеш во трето тромесечие и ќе го исчекувашuser posted image user posted image   
На сите идни мамички им посакувам што поскоро да ги здогледаат user posted image user posted image

clock-img

02.11.2011, 14:25

clock-img

Pipi88

pencil-img

22

zdravo, jas sum nova na forumot :) jas i mojot soprug veke 2 ipol meseci se obiduvame da imame bebe no nisto user posted image cela godina mi bese redoven ciklusot no sega vo oktomvri ne dobiv,bev pred 2 dena na ginekolog me gledaa na exo no nemase nisto i mi dadoa apcinja za zajaknuvanje na krvta i za spremanje na matkata za oploduvanje.Neznam sto bi mozelo da bide Ve molam sovet

Последни статии

article-img