за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Нот хот. Joaquin Phoenix?
hot _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
нот _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Некогаш хот, некогаш нот. Колин Фарел? _____________________________Live and let live
вери вери хот!!! tyson beckford??? _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
not nicolas cage? _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Тајсон веееери хот. Николас Кејџ нот. А Роби Вилијамс? _____________________________Live and let live
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Тајсон веееери хот. Николас Кејџ нот. А Роби Вилијамс?
Anna mene mi e decko Robi, znaci mn hot a Dzek Nikolson Not
Чак Бас од Госип грл _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Hot! A Javier Bardem? < Поракaта ја уредил AnnaMolly -- 25.6.2011 18:25:29 > _____________________________Live and let live
Not _____________________________Рани куче да те лае!!!
NOT! Ryan Gosling? _____________________________All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
ouuu HOTTTT _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso NOT! Ryan Gosling?
Нот _____________________________Рани куче да те лае!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Нот
hot hot william levy https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/262084_116981381730211_100002550490808_128709_1988925_n.jpg
hot hot a Murat Yildrim _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
very hot jason wiles https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/2236_63812438640_824288640_1359427_2867_n.jpg _____________________________Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.
Нешто хот од постарата генерација
ne bas hot Ivan Radenov"? _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Ne znam koj e...ama NOT! Daniel Craig?
Хот! Ми личи на Путин. _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Путин нот хот А нашиот Четкар? _____________________________Рани куче да те лае!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива