за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
добра сум мила мора да бидам добра после неуспешто инвитро одам понатаму нема одкажување се борам до крај
ajde so gospod napred bogdancanka...drzime palci ke bide,samo nadez...pozz
03.12.2010, 15:27
majka 79
836
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79
bogdancanka, kako si? bas pred nekoj den mislev na tebe.
добра сум мила мора да бидам добра после неуспешто инвитро одам понатаму нема одкажување се борам до крај
mnogu mi e zal milicka, no ti si silna , ke se boris i ke uspees. samo trpenie.... da se slozat kockite vo mozaikot. ne znaeme koga ke bidi, no ke bidi.
03.12.2010, 15:29
Bogdancanka
5422
само здравје и трпение јас верувам дека се ќе се среди и дека ќе дојде денот кога јас како и сите други ќе се радуваме на
03.12.2010, 16:16
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79
bogdancanka, kako si? bas pred nekoj den mislev na tebe.
03.12.2010, 18:03
mama26
3977
jule blagodaram za kirilicata na tema sreken rodenden na bitolcanka,jas se izvinuvam sto ne ja napisav na kirilica.
devojki mene glava mnogu me boli ke odam da odmoram
03.12.2010, 18:08
skorpijana
683
ej devojki ima nekoja sto zima pomos ovaa za dvoro treto dete dali vi ima stignato sto rabota e kasne 1 mesec a i na seta maka 5 meseci ima i uste porodilno mi nema stignato ne znam sto ke se pravi
03.12.2010, 18:09
skorpijana
683
a da i na krajot gruevski ke ti veli da ragame deca a so sto da gi ledame treba pari za niv pozdrav
03.12.2010, 18:26
Blue Glow
122
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana
a da i na krajot gruevski ke ti veli da ragame deca a so sto da gi ledame treba pari za niv pozdrav
Uste i trudnickoto boledduvanje za mm,bidejki i za niv ke treba da se ceka isplata na plata preku socijalno. Kako ideja super samo da bide isplatata redovna :)
< Поракaта ја уредил Blue Glow -- 3.12.2010 18:27:41 >
03.12.2010, 19:07
Natuska85
3613
Јас еве пред малку стигнав од работа,па да видам што има на рр цели 3 саати не сум била .Со колешките си бевме на пица,па палачинка и супер си поминавме.Си се почастивме од платата.Е ова ќе не држи до другата плата .
03.12.2010, 19:14
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Јас еве пред малку стигнав од работа,па да видам што има на рр цели 3 саати не сум била .Со колешките си бевме на пица,па палачинка и супер си поминавме.Си се почастивме од платата.Е ова ќе не држи до другата плата .
можеби малку си зависна од РР, знаш дека за оваа не постои лек
03.12.2010, 19:22
Natuska85
3613
Се осеќам и јас дека почнувам да станувам,ама убаво ми е па шо
03.12.2010, 21:54
AnnaMolly RR
6409
Лукас, остана уште некое парче торта за мене да ми се крене шеќерот? Денес нешто не ми е како што треба, што од нервози, што од алергии... Ни је мој дн
03.12.2010, 21:58
nadica
4381
еве ме мене ама од надица неможам ни порака да пишам а не пак да ве послужам со нешто
03.12.2010, 22:00
lukas
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Лукас, остана уште некое парче торта за мене да ми се крене шеќерот? Денес нешто не ми е како што треба, што од нервози, што од алергии... Ни је мој дн
srcka navistina nemav denes torta,pominav so rolat od seven days ,a gosti mi bea samo jatrva mi i dever mi,,,imam uste seven days ako si za ajde idi..
03.12.2010, 22:01
AnnaMolly RR
6409
Уф, баш ги обожавам 7 дејс! Дај малку.
03.12.2010, 22:03
AnnaMolly RR
6409
Еј, прееска додека го испраќав мм, стоевме на улица и како некој манијак ѕиркав низ прозорот на везилка да видам дали си дошле од болница
Не можев ништо да видам, високо е на втор спрат на куќата хахахах
03.12.2010, 22:27
lukas
2148
srcka nemozam da najdam seven days...isto kako da te pocastiv...hehheeh...pozz
03.12.2010, 22:59
danced
101
повели Ана Моли
03.12.2010, 23:04
danced
101
упс грешка
03.12.2010, 23:08
lukas
2148
hahahhaha,daced,ako i kroasan sto jas go obozavam nema da i smeta...annamoly????
03.12.2010, 23:12
AnnaMolly RR
6409
Фала, данче.
Инаку, Филип само што заспа. Деновиве е невозможен, само сака внимание и да се држиме во раце и да му пеам. Ич не спие, како на трња да го легнувам во кревет. Ама навечер спие како заклан. Преморена сум, а уште како бонус замор ми е што почнав на работа. Ама ај се тешам ќе му помине, фаза е
03.12.2010, 23:15
Bitolcanka
2461
Hi again today Да видам што има ново од пред неколку часа додека дм го гледа Ефтов - Во центар Морам да го пофалам - ме изненади со цвеќе и подарок - блузичка - туника, дебела зимска модерна. Најмногу се израдував за цвеќето - се научи да покажува повеќе нежност за разлика од порано Од 1 другарка добив украсен свеќник, од дедо ми - 10Е, а од баба ми - илјадарче (со нив си купив фармерки). Не сум за жалење
Кога сме кај благото - имам баклава, ако некој сака - сервирам веднаш
03.12.2010, 23:24
AnnaMolly RR
6409
Јас како жива ненајадена ќе излезам ама сакам и баклава. ОБОЖАВАМ секаков вид на баклава.
Баш убави подарочиња си добила, Битолчанка! Со здравје да си ги користиш.
03.12.2010, 23:29
lukas
2148
a sega i jas sakam bluza...hehhe,ne ne zadovolna sum so parfemot,bitolcanka bravo za nego kako ti pogodil bluza..bravo..jas si dobov parfemce,cokolado koe ke go jadi lukas i winu pu so koe ke si igra lukas...hehhe..ubavo pominavme,od jatrva mi dobiv cokolado i gel za tusiranje,od svekrvica samo baknez...a drugi nemav gosti zosto ne ni cekav ovie mi se vo dvorot..heheh
03.12.2010, 23:31
lukas
2148
annamoly kaj rabotis ako ne e tajna>?