cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

03.12.2010, 23:36

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Фала, поубави да ти се вратат user posted image Ве напуштам сега - се бара внимание user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

03.12.2010, 23:38

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Лектор и преведувач во фирма за телевизиски преводи која се вика Final Fiction.
Освен тоа, фирмата се занимава и со продукција и маркетинг. Наскоро очекувајте доста интересно шоу-натпревар по готвење.

Live and let live

clock-img

03.12.2010, 23:40

clock-img

lukas

pencil-img

2148

mmmmm,na koja tv?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

03.12.2010, 23:51

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Наши преводи одат на Скај Нет, АБ телевизија,  Discovery Travel and Living, Animal Planet. Ама не се сите преводи наши, за Дискавери и Анимал Планет работат и неколку други фирми за преведување. По секој наш превод, на крај на емисијата пишува ПРЕВОД И ОБРАБОТКА Фајнал Фикшн

Live and let live

clock-img

03.12.2010, 23:58

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

А ако прашуваше за емисијата на која тв ќе оди, уште не смеам да кажам user posted image

Live and let live

clock-img

04.12.2010, 09:39

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле, нема кој да ме дружиuser posted image Еве едно кафе за расонување. user posted image

Јас не бев нешто многу активна на РР во последно време, дури и прв пат пишувам во бла-бла клубов, затоа да ве почестам едно кафе.user posted image На работа се само некои проекти имаме, полагања за сертификати, ама сега си велам малку ќе одморам од тие работи, па ќе ве дружам повеќе.
На здравје кафето!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.12.2010, 09:45

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Фала Фели за кафето,баш ни треба во ова тмурно утро.Јас место денес сабота да се изнаспијам се издигав уште пред 9user posted image .А инаку видов прогноза цел божји ден ќе врне.....

clock-img

04.12.2010, 10:46

clock-img

lukas

pencil-img

2148

dobro utro od mene,nekni kukav me bolese grloto denes sum zatnata,edvaj disam..ama ke mi pomine kako mi ste vie?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

04.12.2010, 11:26

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Денес сум исто ко времетоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

04.12.2010, 11:28

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I jas sum takva tmurno e vremeto za nikade . Zatoa na sinceto mu odgovara si nanka

Биди тоа што си

clock-img

04.12.2010, 12:38

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Денес нешто глава ме боли ќе ми пукне а и нерва ме фака сигурно е од времево уфффффф мразам дождuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

04.12.2010, 13:13

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Фели фала, кафе мириса до Словенијаuser posted image

Боданцанка нека брзо помина главоболкатаuser posted image

За сите што не сакаат дожд  ... дожд е супер, после дождот секогаш сјае сонцетоuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2010, 14:03

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Здраво на сите како сте? Дождот овде престана но се чувствува влагата во воздухот и се е мокро user posted image  

< Поракaта ја уредил Rossana -- 4.12.2010 14:04:39 >

clock-img

04.12.2010, 21:58

clock-img

lukas

pencil-img

2148

r-ki kako ste????

clock-img

04.12.2010, 22:03

clock-img

sone

pencil-img

220

jas eve posle 4 dena povrakanje na sin mi konecno se oporavivme.vo sredata zavrsivme na infuzija zatoa sto bese dehidriran.denes za malku ke ne hospitaliziraa,ama se pogodi TOP doktorka i ni dade mnogu dobri instrukcii .sreka ne povrati od sabjle inace ni kaza deka ako povrati ke zavrsi na klinka.a inace vo sabotata izlegovme od detska hirurgija posle operacijata na kila,pa vo ponedelnikot bebceto mio bese pod viroza pa sin mi so povrakanjeto i konecno mislam deka ke zdivnam denovive

clock-img

04.12.2010, 22:12

clock-img

lukas

pencil-img

2148

uh sone,dusicka mala,i jas sega bas prasuvav za povrakanje kaj lukas,od so taka tvoeto?so pomin da e..

clock-img

04.12.2010, 22:18

clock-img

lukas

pencil-img

2148

e veke puknav od nervauser posted image cel den so ovaj nosot,kako ke spijam nokeski nezz,samo smrkam kako nekoj narkoman sum...aman neka mi pomine utre oti ke si go otkornam,kako BULI sum vo nosot crvenauser posted image

clock-img

04.12.2010, 22:23

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Лукас и имаш црвено капче на сликата па и црвено носе ТОА Е БУЛИuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .МАла шала,пуштам среќичка побрзо да ти поминеuser posted image

clock-img

04.12.2010, 22:34

clock-img

lukas

pencil-img

2148

se sakativ od pisenje i mi napisa error
fala natuska,vaka mi se slucva dva pati vo godinata,i ne sum naviknata vaka,i nerva sum,za razlika od mm  koj nastinva ednas mesecno,lukas dosega masala tu tu tu da ne go urocam,e na mene,neka e zdrav pa neka lici na tatko mu kolku saka!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2010, 23:01

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Е, лукас, ако се случува два пати годишно, немаш гајле!
Јас со моите алергии на се и сешто 10 од 12 месеци годишно сум или затната или ми тече носот. Не сакаш ни да знаеш како ми е на пролет кога цветаат дрвјата...
Хорори! Среќа па на воздух што не сум алергична!

Live and let live

clock-img

04.12.2010, 23:02

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Женски, доцна е за кафе, па еве по едно овошно коктелче да се напиеме пред спиење.
user posted image

Live and let live

clock-img

04.12.2010, 23:05

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Анамоли фала, ми треба еден виртуелен коктајл пред спиењеuser posted image

clock-img

04.12.2010, 23:05

clock-img

lukas

pencil-img

2148

za mene cajce...bolno si sum..user posted image

clock-img

04.12.2010, 23:08

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еве едно чајче од камилица, лукас.
Таман и поубаво ќе спиеш ноќеска.
user posted image

Live and let live

clock-img

04.12.2010, 23:09

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image

повелете од мене по една чаша вино за подобар сон user posted image

п.с
анамоли ти го мереше ли костумот мм ми се качи на глава каков дедо мраз ќе бил ако не му бил точен костумот user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img