за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
05.12.2010, 09:01
sone
220
lukas fatil nekoj stomacen virus.kost i koza e storen.sabajle nekoe vreme pak povrati,ama eve go sega jade tarana bez jajca.sto da pravam?saka da jade.maz mi mu napravi.se nadevam deka nema da povrati.a ti so nosot?jas pred nekoj den si kupiv inhalator od zegin 2600 den.italijanski.uste ne sme go probale ama mi rekoa deka epten e korisen da go imas vo domasna apteka.snaa mi ima problemi so sinusi pa i ona si kupi.veke go upotrebuva ali uste ne sum ja prasala dali ima efekt.sigurno ima.
05.12.2010, 09:20
arh_diz
7198
sone kako e tvoeto since, ako ne se lazam trebase da odi na operacija .
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
05.12.2010, 12:41
Natuska85
3613
Минатата недела на часот по јога имавме фотосесија ,па сабајлево видов дека ставиле една слика во групата на топ форма.Еве да не видите како вежбаме .Јас сум во вториот ред, третата со црвено блузиче
Јас сум денес во кујната ...ова е резултат ... повелите ... кроасани со чоколада
05.12.2010, 18:32
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
Јас сум денес во кујната ...ова е резултат ... повелите ... кроасани со чоколада
Агнес ,си земав едно многу се вкусни
05.12.2010, 19:05
Beatris
3116
Natuske koga vi se casovite, jas bozem cekam da mi javat za pilates zosto seuste nemase formirano grupa, ama eve uste nisto, jogata mi bese vtora alternativa, kazuvaj kako si zadovolna da se pridruzam i jas
05.12.2010, 20:21
Natuska85
3613
Беатрис јас сум презадоволна од часовите. Ептен е убаво,посебно дека јас после работа одам и целосно се опуштам....
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
05.12.2010, 21:07
Olivia
1961
lele lele kakov seir si fativ sama na sebe...ama eve Beatris jas ke go zmem parceto kaj sto pisuva OLIVIA ahahaha uste na glas se smeam, drugoto go ostavam na vas....
daj pisete uste nekoja zezancija mi godi smeenjevo i mitreba mnogu
05.12.2010, 21:15
Viktori
5329
јас сум на диета. од моментот кога ја видов тортата а што убаво се насладував на џинџербред кукис
< Поракaта ја уредил виктори -- 5.12.2010 21:18:15 >
05.12.2010, 21:21
Beatris
3116
Ako vekje moram ke zemam edno PUSH, toa mi e nekako najbezbolno Ke ostane uste samo edno ako nekoj bira neka pobrza, posle izborot stanuva bajagi potezok
05.12.2010, 23:53
sone
220
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
sone kako e tvoeto since, ako ne se lazam trebase da odi na operacija .
arh_diz fala na vnimanieto.pomina super.go operiraa minatiot petok,vo sabota bevme doma.ne se ni sekava.prasuva zosto dr.mi go vadi haznaplastot,a jas velam zatoa sto se izreba pred nekoj den.Operacijata pomiina super,samo zakaci gaden stomacen virus.4 dena so povracanje.dehirirase pa go nosevme na infuzija vo sredata navecer,a vcera pak zavrsisve na klinika.trebase da go hospitaliziraat ama ne vratija doma so upatstva kako ponatamo so ishrana.mislam deka koka-kolata go spasi.taka ni rece dr.da mu davame.do sega ne sme mu davale nikad gazirano/kako i da e konecno e super.
06.12.2010, 10:35
Natuska85
3613
Женски како сте денес??Еве јас ви сварив кафе,повелеле...
06.12.2010, 10:39
mama26
3977
blagodaram natuska i taka mi bese malku ednovo sto go ispiv sega.
06.12.2010, 10:39
Maca25
7558
Фала Натушке за кафето!