cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

07.12.2010, 22:40

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас од вчера влегов во  17та недела,докторот ми кажа на нареден преглед веќе ќе може да се види што е.Значи за две недели би требало да знаеме дали ќе е принцеза на мајка или рибарче на таткоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

07.12.2010, 22:45

clock-img

lukas

pencil-img

2148

lele jas stanio sedni sum od pree lukas go zaspav kaj 21 h pree koga go ranev pak mi povrati lele kutorto odvaj disi so noseto,mu zedov kapki nazogal,ama nekako mi se ko nekorisni,ko da nemaat efekt,mozi aj deka nekolku pati mu staviv ...lele mi e zal sto go gledam onaka kutroto,ama neka ne e poloso ke mu pomine...samo taka mi e neubavo..vie kako mi ste ?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

07.12.2010, 22:50

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Јас од вчера влегов во  17та недела,докторот ми кажа на нареден преглед веќе ќе може да се види што е.Значи за две недели би требало да знаеме дали ќе е принцеза на мајка или рибарче на таткоuser posted image

Mene vo 18ta mi kazaa prvpat, taka da togas definitivno ke se vidi. Jas osekav deka e zensko a i potajno posakuvav, i vrti suci samo so rozevki alistenca se vrakav doma user posted image  SIte mi vkaa pocekaj, ja im vikav vie cekajte jas si znam user posted image  I ete iskoci taka...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

07.12.2010, 22:54

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Лукас, назогал се за во ѓубре. Земи си аква марис бејби супер се.

Live and let live

clock-img

07.12.2010, 23:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

lele jas stanio sedni sum od pree lukas go zaspav kaj 21 h pree koga go ranev pak mi povrati lele kutorto odvaj disi so noseto,mu zedov kapki nazogal,ama nekako mi se ko nekorisni,ko da nemaat efekt,mozi aj deka nekolku pati mu staviv ...lele mi e zal sto go gledam onaka kutroto,ama neka ne e poloso ke mu pomine...samo taka mi e neubavo..vie kako mi ste ?

Според мене најубави капки се Ефедрин 0,25

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

07.12.2010, 23:33

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Лукас, назогал се за во ѓубре. Земи си аква марис бејби супер се.

потпис. закон се

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.12.2010, 00:22

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Женски, одам да спијам. До сега го пишував мојот текст за рубриката Дневникот на мама. Утре ќе го испратам.

Добра ноќ од мене!

Live and let live

clock-img

08.12.2010, 00:24

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Добра ноќ, убави сништа. Со нетрпение чекам да читкам утре user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

08.12.2010, 07:30

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

добро утро, бе посакувам честит празник 

кафе со циметuser posted image
user posted image

clock-img

08.12.2010, 09:43

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Добро утро!!!!Денес демек повеќе ќе поспиев,се силев вчера ама пак се издигав во 8.30user posted image .И додека мм уште спие јас си читам на ррuser posted image . Еве јас ќе ставам млеко со несквик, кој е за нека повели

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 8.12.2010 9:46:49 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

08.12.2010, 09:51

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Фала Агнес и Натушка, јас ќе си земам едно кафе, а од млекцево со несквик ќе земам едно за бебушотuser posted image , таа такво го пие, само со несквикuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.12.2010, 10:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Добро утро и од менеuser posted image денес е прекрасен ден!
Честитки за сите кои денес славатuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 8.12.2010 10:14:04 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

08.12.2010, 10:24

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Dobro utro zenski, kafeto na Agnes mi izgleda primamlivo, obozavam cimet, ke si pivnam jas edno takvo kapucino... Sto ubav den deneska.....

clock-img

08.12.2010, 10:38

clock-img

lukas

pencil-img

2148

dobro utro i od mene...kako ste?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

08.12.2010, 10:53

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Odlicno, neraboten den, sonce, rr user posted image , pozitivna energija.... Kako e lukas deneska, mu se pusti li noseto? user posted image

clock-img

08.12.2010, 10:58

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ne uste e istiot,fala beatris, vesel e no uste mu e zatnato noseto nokeski kutroto izdivnuvase od tesko so mu e,sabajle so pumpicata mu vadev,pistese kornese i sega samo so ke ja vidi vrti so glata,lele kolku ke go drzi ova?znae nekoj .?

clock-img

08.12.2010, 13:10

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Srce malo , tesko ni e na nas vozrasnite a ne na nego

Биди тоа што си

clock-img

08.12.2010, 13:18

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

добро утро, бе посакувам честит празник 

кафе со циметuser posted image
user posted image

обожавам кафе со цимет!! агенс денес ептен ме погодилаuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.12.2010, 13:32

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

Да ве честам за среденото купатило во новата куќа, малку по малку одиме таму user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.12.2010, 15:12

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ај добар ден и од мене, некој ќе празнува, некој ќе работи, тоа е тоа
И јас обожавам кафе со цимет, фала Агнес и јас ќе си земам, а и од овие не знам што се од Пепелашка, ама вкусно ми изгледаат, со здравје да си го користите новото купатило, и до нова година да си се вселите во ново да си ја чекате

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

08.12.2010, 15:17

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ммммм прекрасни колачи Пепелашка честитки за вашето средување со здравје да си го служите купатилотоuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

08.12.2010, 15:19

clock-img

sone

pencil-img

220

Aj pepelaskacestito novo kupatilo pa so maz ti da go seftosate sto pobrzo onaka, aj da ne bidam bezobrazna user posted image , pa da mi poskas i na mene da mi se vrati...kolacite ti gi pravese? user posted image   mnogu vkusni

clock-img

08.12.2010, 15:25

clock-img

lukas

pencil-img

2148

uh sega mi se prjade nesto blago....m,m,m...user posted image

clock-img

08.12.2010, 15:41

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Леле да ви кажам она моено мало ѕверче се научи да ме каса, сабајле му давам да цица за да презаспија, а тој ме каса, леле ако се научи така што ќе правам не знамuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

08.12.2010, 15:50

clock-img

lukas

pencil-img

2148

jas snowhite go imav istiot problem si igrase kasase....

Последни статии

article-img