за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Мене ми падна криво зашто првата бомбица ја одбив (мислејќи дека е последна и да има за други)... ама затоа втората тура си пробав. Натушка пиша некаде рецепт, инаку јас се спремам да ја правам пицата скоро
Јуле еве рецепт пишав тука..А пицата штом ќе ја правиш значи дека ќе имаш друштво а .
13.12.2010, 23:17
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
инаку јас се спремам да ја правам пицата скоро
супер ...можеби као јас направиш пица петок
Да рецептот од Агнес а дизајнот од Натушка (Натушка има специјална пица подготвено во форма на срце)
wow супер идеја, треба да направим пица во форма на срце еден ден, ќе биде за мм
13.12.2010, 23:18
Twins
1228
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Ја прашав тереза два-три пати, битолчанка исто така - зафатени беа, сеа и ти одбиваш
ete toa mi bese muabetot za "koja druzba "
13.12.2010, 23:19
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Ај најдете ми работа у Ск и се селам фамилијарно
а ја би прекуокеан некаде да фатам, ама длабоко е ма та
13.12.2010, 23:22
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
wow супер идеја, треба да направим пица во форма на срце еден ден, ќе биде за мм
Агнес еве слика од пицата која ја направив за добредојде на мм од Германија
13.12.2010, 23:24
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Ја прашав тереза два-три пати, битолчанка исто така - зафатени беа, сеа и ти одбиваш
ete toa mi bese muabetot za "koja druzba "
kaj ste le sograganki eve me mene za druzba se prijavuvam pod itno,a i bitolcanka ke ja kandisam da dojdi lukas ke ni se pridruzi vervam vie samo kazete vreme i mesto,i jas tamu sum
13.12.2010, 23:24
agnes77
1959
натуска прекрасно, многу убаво и навистина одлична идеја
13.12.2010, 23:25
lukas
2148
eh drugarki moi nemate pojma kako bi sednala na edno kafence so vas ama pusto moe nema na 1 sat na nekoj da mu go ostavam lukas ..inace kako mi se sednuva na edno kafence i na cesit muabet so vas...ama aj..
13.12.2010, 23:43
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
а ја би прекуокеан некаде да фатам, ама длабоко е ма та
Vikas dlaboko e???
па ваљда? Не сум испробала. Ама у море е длабоко, а замисли океан
< Поракaта ја уредил виктори -- 13.12.2010 23:44:40 >
13.12.2010, 23:44
lukas
2148
videte go ova ama celo izgledajte go videte zarazno smeenje,covekot navodno ja izgubil rabotata poradi ova i sega nikoj nigde ne go vrabotva i ostana da raboti vo radio...ama sto pati go imam gledano..KLIK
13.12.2010, 23:45
Olivia
1961
A, a sto vikate site RR-ki na edno krstareneje po karibite ..ne e dlaboko
< Поракaта ја уредил jovanka -- 13.12.2010 23:52:56 >
13.12.2010, 23:48
Maca25
7558
јас одма доаѓам!!! си се пријавувам одма...сакам да избегам од скопјево и македонијава, па и на кратко .
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 13.12.2010 23:49:19 >
13.12.2010, 23:50
Viktori
5329
еј немој пак да почнуваш за сите РР комплет инаку уфффф би крстарела.... ко Веспучи
13.12.2010, 23:51
Beatris
3116
Dlaboko nedlaboko idam ja! Gumata pod miska I nema gajle
13.12.2010, 23:52
Olivia
1961
Da da zaboraviv ne site rr-sakat da se druzat e pa jas ke baram sponzori i se nadevam deka eden den ke imame zabava na brod negdeka luksuzno nemora da bide na karibite a ne mora da bide ni vo igroteka...
13.12.2010, 23:52
jovanka
1745
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
A, a sto vikate site RR-ki na edno krstareneje po karibite ..ne e dlaboko moze Olivia organiziraj na site bi ni doslo...
13.12.2010, 23:53
Julie1
2354
И јас сум за едно крстарење ајде Оливиа организирај. Може по пат да си освоиме и едно островче (Островче на Рингерајки) па следни дружби таму да си ги праиме
13.12.2010, 23:54
Viktori
5329
Чекај да почнеме сите да се собираме на локалниве, па за окенските гарант да бидеме сите заедно.
13.12.2010, 23:57
jovanka
1745
Ima eden ostrov na samo dva -tri casa od tuka da mislime i za tie sto nemaat od novite biometriski pasosi .
21.10.2010, 09:02
Olivia
1961
pa RR mi nedostigase ...sreka kratko traese....welcome back