за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Viktori mnogu ima, ko edno vreme kaj nas so imase, da se sankas na sred ulica zavitkan vo jakna, kapa i sal ubavo vrzan samo ocite da ti se gledaat
ovde vedro, ladno, veter, smrdlivo od smog....sneg ako padne ednas da se izraduvame i tolku. Mrzneme na suvo... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Во четврток рекоа божем ќе врнело.....ај да видиме _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
кај нас е исто така многу ладно ...
Bujrum na gosti da poskijame, samo ne znam so so ke pravime, pod miska _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
snowite anamoly pobrgu da ozdraat maleckite,dusicki zatnati nemozat od noseto da si jadat _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
preeska isturi maliot jadenje na tastaturata i sega tretata buka ne ja pisua _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Во четврток рекоа божем ќе врнело.....ај да видиме
Има ли кога да се виртуелно напије со мене
Ajde ke mavnam jas edna caska, od virtuelna nisto nema da mi bide Na zdravje Agnes _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
и јас земам една виртуелна! Живели.... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Na zdravje... виртуелно е најболје, не е лошо за здравлје
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори и јас земам една виртуелна! Живели....
Turaj uste po edna _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Vcera prv pat se napiv malku burbon otkako ostanav bremena Odma se omalaksav Ziveli i od mene _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
ако е таква работа и цигарче ќе си запалам. И - џој _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Idam da ja uspivam _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
веќе ми се врти во главата од виртуелен виски ... ааааааа се оваа еден ден ќе помине нели ахххх < Поракaта ја уредил agnes77 -- 14.12.2010 21:50:54 >
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Idam da ja uspivam
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори ако е таква работа и цигарче ќе си запалам. И - џој
Lele pak pocnavte so alkohol, da ne se opie nekoj pa virtuelno da ne tresne nekoja glupost, nasakajki _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia Lele pak pocnavte so alkohol, da ne se opie nekoj pa virtuelno da ne tresne nekoja glupost, nasakajki
за трескање глупости нас не ни треба алкохол тоа го можеме и без алкохол _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Kој си има мука нека си каже, у гужва или без _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива