за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Лукас може за мене чајче со лимон.Ме мрзи да станам да си направам,сите коски ме болат чуствувам дека сака да ме фати некој вирус,ама не се предавам
15.12.2010, 10:54
AnnaMolly RR
6409
Женски, пијте и за мене едно виртуелно чајче или кафенце, јас денес нема многу да ве дружам, ќе чистам по дома.
15.12.2010, 10:55
Beatris
3116
Dajte i za mene edno cajce, zenava sto cisti na rabota cela nok mi gi zaboravila prozorite otvoreni, celo sabajle ne mozam da si ja zagream kancelarijava i parno pojacav i klima ukluciv i pak nozeve mraz, sega ke viknam 5-6 kolegi da dojdat kaj mene da pohuhkame da se stopli pobrgu, sama tesko
15.12.2010, 10:55
Pepelaska *
3820
Eve Natuska nemoj sega da se preladuvas sedi doma i pij cajce Zemi i ti Beatris
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 15.12.2010 10:56:40 >
15.12.2010, 10:58
Pepelaska *
3820
Ana molly kako e Filip podobro li mu e? Citav nesto za testisite imase pisuvano odnesi go sto pobrzo zasto nedaj Boze moze da ima problemi
Vi posakuvam pobrzo ozdravuvanje
15.12.2010, 10:58
Beatris
3116
Фала Пепелашка
15.12.2010, 10:59
nadica
4381
повелете јас ве дружам предпладне ама попладне ќе немам време за до wc бидејќи го спремаме именденот на свекор ми
15.12.2010, 10:59
srcuski
22
Добар ден,снежно студен ден и од мене.
15.12.2010, 11:05
arh_diz
7198
I jas sekoj den spremam za slava vo misli , nikako da pocnam
15.12.2010, 11:09
Bogdancanka
5422
и јас сум за еден чај
Арх_диз ќе почнеш ќе се спремите ајде имате време уште некој ден,вредни сте вие
15.12.2010, 11:11
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Женски, пијте и за мене едно виртуелно чајче или кафенце, јас денес нема многу да ве дружам, ќе чистам по дома.
Пријатна работа (колку што може да биде пријатно чистењето ) Бацни го Филип еднаш од мене, побрзо да оздрави, сонце малечко, да не се мачи ......
15.12.2010, 11:27
Snowhite RR
5042
Леле Анамоли, Филип и Михаил истото ги снашло, еве тој ноќеска поарен беше ја преспа цела ноќ и сабајлево мислев ако е пак затнат целиот да го носам пак да го исчистат кај докторката, вчера го чистеа, целиот шлајмови беше полн, ама ко арен ми се гледа не одиме да не го изнесувам на ладново
15.12.2010, 11:28
Snowhite RR
5042
А ќе заброравев, гледајте го идол во сабота, ќе ги даваат најсмешните до сега што биле, најталентите
15.12.2010, 11:29
mami2
417
Море нема време за спремање за слава многу, како што се децава табиетлии, а бабиве за помош нешто ги нема, секој ден почнав да правам по нешто. Вчера го направив славскиот колач, ццканици, фигури, месење, цела вечер ми отиде, ама за убаво е...
15.12.2010, 11:37
srcuski
22
dajte nekoj recep za posna torta, samo baklava sekoja godina daj da smenime nesto ajde koj znae nekoja idea za posna torta i jas cekam slava sv.nikola
15.12.2010, 11:37
Martins mom
3342
Леле кога ги спимна бабите, ми се крена косата Ми иде вчера дотичната и ми вика „Ти ма, имаш намера да правиш генералка пред нова година?! Треба да си средиш ова, она“...почна да ми наредува Кооога и’ се пуштив „А ти имаш намера некогаш да го почуваш детето да поспијам?“ Уууу одма излета низ врата налутена...Епа убаво е да викаш, а не чини кога ти викаат
15.12.2010, 11:41
srcuski
22
Nemaat vreme za cuvanje.A zamislete jas nemam svekrva ,pa se mislam koj da mi gi pocuva koga treba nesto da se sredi.Ja nosam kerkata vo igroteka tuka do vlezot nie,a sinceto go ostavam sam doma duri se vratam.
Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
15.12.2010, 11:43
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: srcuski
dajte nekoj recep za posna torta, samo baklava sekoja godina daj da smenime nesto ajde koj znae nekoja idea za posna torta i jas cekam slava sv.nikola
ние чекаме именден така да има од се по нешто за посно не не бива повеќе по мрсното
15.12.2010, 11:44
Pepelaska *
3820
Martins mom tvojata sveki e Svekrva na Godinata
15.12.2010, 11:51
Maca25
7558
немојте да се жалите од свекрвите, ако ви ја пуштам мојата има да НЕ ја видите
ајде сега ќе ви напраам по едно убаво кафе да ми се ошуштите сите
15.12.2010, 11:52
Maca25
7558
повелете
15.12.2010, 11:53
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Martins mom tvojata sveki e Svekrva na Godinata
Свекрва на милениумот е...Низ цела улица се фали колку ми помагала, дека ако таа не била, тешко мене ќе било. Штом толку ми помага, зошто пак сум ненаспана и уморна Спие од 22 до 9 h , после оди на кафе по комшии до 13 h, прави јадење, си иде маж и’ од работа, на пладне пак одмара од 16-18 h. После ги гледа сериите до 22 и в кревет. Стварно не ми е јасно кога успева да ми помогне???
15.12.2010, 11:55
Палешка РР
7505
Фала Маца
Јас немам свекрва, па не се жалам
15.12.2010, 11:56
Pepelaska *
3820
stvarno kapnata e zenata ne i zameruvaj