cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

15.12.2010, 10:51

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Лукас може за мене чајче со лимон.Ме мрзи да станам да си направам,сите коски ме болат чуствувам дека сака да ме фати некој вирус,ама не се предавамuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

15.12.2010, 10:54

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Женски, пијте и за мене едно виртуелно чајче или кафенце, јас денес нема многу да ве дружам, ќе чистам по дома. user posted image

Live and let live

clock-img

15.12.2010, 10:55

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Dajte i za mene edno cajce, zenava sto cisti na rabota cela nok mi gi zaboravila prozorite otvoreni, celo sabajle ne mozam da si ja zagream kancelarijava i parno pojacav i klima ukluciv i pak nozeve mraz, sega ke viknam 5-6 kolegi da dojdat kaj mene da pohuhkame da se stopli pobrgu, sama tesko user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

15.12.2010, 10:55

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

Eve Natuska nemoj sega da se preladuvas sedi doma i pij cajce
Zemi i ti Beatris

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 15.12.2010 10:56:40 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

15.12.2010, 10:58

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ana molly kako e Filip podobro li mu e?
Citav nesto za testisite imase pisuvano odnesi go sto pobrzo zasto nedaj Boze moze da ima problemi

Vi posakuvam pobrzo ozdravuvanje

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

15.12.2010, 10:58

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Фала Пепелашка user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

15.12.2010, 10:59

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image

повелете јас ве дружам предпладне ама попладне ќе немам време за до wc бидејќи го спремаме именденот на свекор ми

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.12.2010, 10:59

clock-img

srcuski

pencil-img

22

Добар ден,снежно студен ден и од мене.user posted image

clock-img

15.12.2010, 11:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I jas sekoj den spremam za slava vo misli , nikako da pocnamuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

15.12.2010, 11:09

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

и јас сум за еден чајuser posted image

Арх_диз ќе почнеш ќе се спремите ајде имате време уште некој ден,вредни сте виеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.12.2010, 11:11

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Женски, пијте и за мене едно виртуелно чајче или кафенце, јас денес нема многу да ве дружам, ќе чистам по дома. user posted image

Пријатна работа (колку што може да биде пријатно чистењето user posted image ) Бацни го Филип еднаш од мене, побрзо да оздрави, сонце малечко, да не се мачи ......

clock-img

15.12.2010, 11:27

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Леле Анамоли, Филип и Михаил истото ги снашло, еве тој ноќеска поарен беше ја преспа цела ноќ и сабајлево мислев ако е пак затнат целиот да го носам пак да го исчистат кај докторката, вчера го чистеа, целиот шлајмови беше полн, ама ко арен ми се гледа не одиме да не го изнесувам на ладново

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

15.12.2010, 11:28

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

А ќе заброравев, гледајте го идол во сабота, ќе ги даваат најсмешните до сега што биле, најталентитеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

15.12.2010, 11:29

clock-img

mami2

pencil-img

417

Море нема време за спремање за слава многу, како што се децава табиетлии, а бабиве за помош нешто ги нема, секој ден почнав да правам по нешто. Вчера го направив славскиот колач, ццканици, фигури, месење, цела вечер ми отиде, ама за убаво е...

clock-img

15.12.2010, 11:37

clock-img

srcuski

pencil-img

22

dajte nekoj recep za posna torta, samo baklava sekoja godina daj da smenime nesto ajde koj znae nekoja idea za posna torta i jas cekam slava sv.nikolauser posted image

clock-img

15.12.2010, 11:37

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Леле кога ги спимна бабите, ми се крена косатаuser posted image Ми иде вчера дотичната и ми вика „Ти ма, имаш намера да правиш генералка пред нова година?! Треба да си средиш ова, она“...почна да ми наредуваuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Кооога и’ се пуштив „А ти имаш намера некогаш да го почуваш детето да поспијам?“
Уууу одма излета низ врата налутена...Епа убаво е да викаш, а не чини кога ти викаатuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

15.12.2010, 11:41

clock-img

srcuski

pencil-img

22

Nemaat vreme za cuvanje.A zamislete jas nemam  svekrva ,pa se mislam koj da mi gi
pocuva koga treba nesto da se sredi.Ja nosam kerkata vo igroteka tuka do vlezot nie,a sinceto go ostavam sam doma duri se vratam.

clock-img

15.12.2010, 11:42

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Срцуски, тука сигурно ќе најдеш некоја рецепта

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

15.12.2010, 11:43

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: srcuski

dajte nekoj recep za posna torta, samo baklava sekoja godina daj da smenime nesto ajde koj znae nekoja idea za posna torta i jas cekam slava sv.nikolauser posted image

ние чекаме именден така да има од се по нешто за посно не не бива повеќе по мрсното user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.12.2010, 11:44

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Martins mom tvojata sveki e Svekrva na Godinata user posted image

clock-img

15.12.2010, 11:51

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

немојте да се жалите од свекрвите, ако ви ја пуштам мојата има да НЕ ја видите user posted image user posted image user posted image

ајде сега ќе ви напраам по едно убаво кафе да ми се ошуштите сите

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.12.2010, 11:52

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

повелете

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.12.2010, 11:53

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Martins mom tvojata sveki e Svekrva na Godinata user posted image

Свекрва на милениумот е...Низ цела улица се фали колку ми помагала, дека ако таа не била, тешко мене ќе било. Штом толку ми помага, зошто пак сум ненаспана и уморнаuser posted image Спие од 22 до 9 h , после оди на кафе по комшии до 13 h, прави јадење, си иде маж и’ од работа, на пладне пак одмара од 16-18 h. После ги гледа сериите до 22 и в кревет. Стварно не ми е јасно кога успева да ми помогне???user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2010, 11:55

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Фала Маца

Јас немам свекрва, па не се жалам user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.12.2010, 11:56

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

stvarno kapnata e zenata ne i zameruvaj user posted image

Последни статии

article-img