cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

15.12.2010, 22:02

clock-img

lukas

pencil-img

2148

kaj ste rr-ki jas samo da ve pozz mm go okupira komp.so znaci ne sum za mnogu ,samo pozz denes cel den bev so gosti zatoa ne ve druzev,a i sega jatrvica ke mi dojt na kakao,i taka gledam vie slatki blagi caevi ovde uh kolku ste raspolozeni milo mi e...pozzz ,posle mozi ke ve citnam pakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za site!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

16.12.2010, 00:18

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image
Хелоу? Енибади хоум?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

16.12.2010, 00:20

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас сум тука пријателке,ама не за долгоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Jaс Виктори. како по обичај ние две за гаснење светло, но мене главата кај и да е ќе ми пукне па ќе те оставам самаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

карши мене во студентскиот има караоке..ќе полудам!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.12.2010, 00:21

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Jas sum tuka gledav edno filmce, samo sto zavrsi

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.12.2010, 00:21

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Јас сум тука пријателке,ама не за долгоuser posted image

Каде Натушке? Сеј си тука user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:22

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Jaс Виктори. како по обичај ние две за гаснење светло, но мене главата кај и да е ќе ми пукне па ќе те оставам самаuser posted image

Тања, кај си, како си? Некако поретко те има или не се стрефуваме?

clock-img

16.12.2010, 00:23

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

мене ми донесоа денес 2 филма, ама ќе ги оставам за друг ден..треба да го рокнам телевизорот, ништо не се слуша од музикава од комшии

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.12.2010, 00:23

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еј немојте да ставате ништо за јадење или пиење само што ги измив забитеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме мене конечно за денес завршив со работа и ја заспав надица која секоја вечер заспива се подоцна и подоцна user posted image  незнам што е проблемот ама ќе ме полудиuser posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

16.12.2010, 00:24

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Нема јадење више доста беше за денес user posted image  Што е многу многу е

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.12.2010, 00:25

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Aх нешто поретко ме има во право си. Ама отсутна бев, знаеш веќе, а сега кога се прибрав обврски еден куп. На работа сум 2 смена до 21 и доаѓам уморна едвај успевам да читнам шо сте пишале и да уредам некој пост ако има потреба. За пишување не сум способна.

А сега чек да извадам тортата од рерна и да ве почастам во барот, на Јана денес и е роденден.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

16.12.2010, 00:26

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: ines86

fala mnogu baby 29 i viktori vi posakuvam i na vas sto poskoro da si zdogledateuser posted image pa da se druzime na forumot bremenost

Виктори види што ти посакува Инес ќе ја убиеш знам

Дали Виктори вие го видовте ова во темата сакаме две цртки???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:26

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Aх нешто поретко ме има во право си. Ама отсутна бев, знаеш веќе, а сега кога се прибрав обврски еден куп. На работа сум 2 смена до 21 и доаѓам уморна едвај успевам да читнам шо сте пишале и да уредам некој пост ако има потреба. За пишување не сум способна.

А сега чек да извадам тортата од рерна и да ве почастам во барот, на Јана денес и е роденден.

Еххх Натушке пак ќе миеш заби user posted image user posted image user posted image  Нека и е среќен роденденот на Јана user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:28

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Госпоѓо Натушке, како вие вака јавно ме прозивате? Па јас културно и одговорив на дамата и таа била од Ново ЛИСИЧЕ-  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:28

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Среќен роденден на Јана!! Жива  и здрава да е. user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:29

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

еве ме мене конечно за денес завршив со работа и ја заспав надица која секоја вечер заспива се подоцна и подоцна user posted image  незнам што е проблемот ама ќе ме полудиuser posted image

I kaj nas e istiot problem,mi se cini deka sekoj den se pokasno i pokasno zaspivauser posted image

Sreken rodenden na Jana user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил ananikol -- 16.12.2010 0:31:48 >

clock-img

16.12.2010, 00:29

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

аа за Јана ќе направиме отстапка,па ако треба ќе ги премијам забите уште еднаш пред да легнам.

Нека и е среќен роденденот,да биде среќна и весела и да има убаво детство

user posted image   user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ајде сите селете се во барот да се почастиме за Јанушка

clock-img

16.12.2010, 00:31

clock-img

nadica

pencil-img

4381

среќен роденден јана да си жива здрава и весела на мама и тато секогаш да им бидеш сонце кое ги грее

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

16.12.2010, 00:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ц ц ц ц само на јадење да се мислело.
Знаете ли колкав сендвич со пиперка изедов? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ММ ќе повратеше кога ме гледаше user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
сеа пијам кафе, а пред тоа јадев чоколадо инспирирана од сликине погоре!!! Окус покус аница повраќаница!!!

Јана срцка мала среќен роденден!!! Голема да расне!

user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:34

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас сега се мислам дали да си каснам од ручекот, немав време денес да ручам. уште се мислам. касно да не е?!?!?

clock-img

16.12.2010, 00:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

јас сега се мислам дали да си каснам од ручекот, немав време денес да ручам. уште се мислам. касно да не е?!?!?

касно е, ама со празен стомак не се спие! user posted image
Касни си нешто да не почнат да вијат волците user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 00:35

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ц ц ц ц само на јадење да се мислело.
Знаете ли колкав сендвич со пиперка изедов? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ММ ќе повратеше кога ме гледаше user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
сеа пијам кафе, а пред тоа јадев чоколадо инспирирана од сликине погоре!!! Окус покус аница повраќаница!!!

Богами и јас како се прејадов у ниедно време, мислам дека до грло ми стои. Мрдање никако, што помалку, едвај сум наведната за да куцам user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img