cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

16.12.2010, 09:09

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Ај добро утро и од мене, не знам како станав без навиен саат во 10 до 8 бев пред ТВ, и имав трема како јас да ќе зборувам...

ај што станав без навиен аларм ама и мм го разбудивuser posted image user posted image user posted image а денес му беше денот да си поспиеuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

16.12.2010, 09:11

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

user posted image

повели Јованкаuser posted image

Kako si me pogodila ova ke mi dade energija za cel denuser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

16.12.2010, 09:15

clock-img

lukas

pencil-img

2148

zenski jas ve napustam lukas vika...pozz posle pak ke ve citnam...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

16.12.2010, 09:21

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

јас сите дома ги испоразбудив - кога го рокнав телевизорот..одма сите на нозе.. мора да се гледа тета Јуле user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.12.2010, 09:28

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

еј немојте со чоколада, уште од сабајле ќе ми ја расипете диетата!
Уште непочната! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

16.12.2010, 09:29

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas dodeka barav ALFA TV  si najdov dva satelitski kanala

Биди тоа што си

clock-img

16.12.2010, 09:35

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Немојте со благово пак денес, мислам дека уште не можам да дишам од вчера...... Ќе видам нешто и ќе трчам во продавница да купам некое чоколадо user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.12.2010, 09:37

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

среќа мене вчера ми се укочи компјутерот баш кога почна да се јаде овде user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.12.2010, 09:42

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

среќа мене вчера ми се укочи компјутерот баш кога почна да се јаде овде user posted image

Aha kako ne, zatoa sakase da rucas vo 1h po polnok user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.12.2010, 09:43

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Aha kako ne, zatoa sakase da rucas vo 1h po polnok user posted image user posted image user posted image

а уствари кога се укочил компјутерот она била напикана во тенџерето со макарони! Само сега се прави важна, не кажува  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 09:46

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ме фати!! user posted image user posted image user posted image јадев во тањирче од нина, помалечко...user posted image
а вчера таман напишав порака и да ја пратам, прво маусот ми откажа љубов после и комп сам си се исклучи user posted image важно порано си легнав и успеав да станам сабајле во 8.

clock-img

16.12.2010, 10:00

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ме фати!! user posted image user posted image user posted image јадев во тањирче од нина, помалечко...user posted image
а вчера таман напишав порака и да ја пратам, прво маусот ми откажа љубов после и комп сам си се исклучи user posted image важно порано си легнав и успеав да станам сабајле во 8.

Во тањирче помалечко од Нина??? user posted image user posted image user posted image  Па Нина не е баш малечка user posted image user posted image user posted image  Којзнае колкав бил тањирот хихи. Што фин двосмислен јазик имаме user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 10:02

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Ах,кога ќе дојде тој ден да станам во 8?user posted image user posted image Одвај чекам да дојде викендов,ама и тогаш тешко дека ќе поспијам,зошто на свекор ми му е именден.Ама ако,само за убаво да е!

clock-img

16.12.2010, 10:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ех хани, јас сум пресреќна што ќерка ми почна да станува во 8. до пред некое време во 6.30 евентуално 7 стануваше, а и по цела ноќ. Жива ненаспана бев. 

clock-img

16.12.2010, 10:15

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Повелете,да ве почестам - на татко ми денес му е роденден

user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 10:26:03 >

clock-img

16.12.2010, 10:16

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Маца те разбирам,јас уште немам дете а се жалам дека сум ненаспанаuser posted image

clock-img

16.12.2010, 10:17

clock-img

lukas

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

neka mu e sreken rodendenot i da e zdrav i ziv...pozz

< Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 10:20:12 >

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

16.12.2010, 10:17

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Хани, за да прикачиш слика, мора да ја имаш некаде на интернет прво. Ќе ја оредам пораката, а ти стави друга слика копи пејст од некоја веб страна.

< Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 10:19:52 >

clock-img

16.12.2010, 10:23

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Ама ве почестивuser posted image ,бајадера беше да си знаете,сликава не ми излезе.Поточно изгледа толку знам да прикачам сликаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 10:26

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Во тањирче помалечко од Нина??? user posted image user posted image user posted image Па Нина не е баш малечка user posted image user posted image user posted image Којзнае колкав бил тањирот хихи. Што фин двосмислен јазик имаме user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 10:26

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image

Нека му е среќен роденденот! Да е жив и здрав! user posted image

clock-img

16.12.2010, 10:27

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Ама ве почестивuser posted image ,бајадера беше да си знаете,сликава не ми излезе.Поточно изгледа толку знам да прикачам сликаuser posted image user posted image user posted image

Ваква беше бајадерата?
user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 10:28

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Хани, за да прикачиш слика, мора да ја имаш некаде на интернет прво. Ќе ја оредам пораката, а ти стави друга слика копи пејст од некоја веб страна.

user posted image user posted image user posted image
Лукас ти благодарам!

clock-img

16.12.2010, 10:31

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Do pred nekoe vreme nesakav da vidam blago ,ama so vas ne se moze bez blago.Postojano nudite :user posted image

Биди тоа што си

clock-img

16.12.2010, 10:32

clock-img

nadica

pencil-img

4381

нека му е среќен роденденот а бајадери мммммммм подоцна ќе ги правам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img