за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ringeraja zapoznuva sorabotka so nutricionistot Cveta Dineva.Vo najbrzo vreme na nasiot portal ke imame tekstovi koi smetam ke pridonesat za pogolema nasa informiranost okolu nacinot na ishranata kako za nasite najmili taka i za site nas.Denes taa ne pokanuva na promocija koja prvpat se slucuva vo Makedonija "Nacinot na ishrana vo gradinkite" i moznosta sekoj roditel osven sto ke gi slusne sovetite da go vkusi i od menito koe specijalno e nameneto za decata a se vo funkcija na zdrav i kvaliteten zivot. Na 16 dekemvri vo 18:30 vo gradinkata 8 Mart sto se naoga vo naselbata Przino go pokanuva celoto rr-semejstvo.Ubava moznost na edno mesto da se slusne i vkusi dobar sovet.
16.12.2010, 13:21
Палешка РР
7505
Браво девојки, ако не сте вие ќе западнам во тежина
16.12.2010, 13:29
nadica
4381
еве од мене јаболки за пред ручек а благо се знае по полноќ
16.12.2010, 13:29
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
уффф јас сум за крем бананче. Или за сладолед сеедно, ама не за мандарина измрзната
Беатрис, стварно, што е ова со мандаринава? Како да го сфатиме ова???? Дека не не дружиш веќе навечер за јадење???
А јас па една тешка на убедување за јадење што да ти кажам Него си се видов на сликине од свадба и си викам ауу шта би? И отидов да си купам мандарини наместо кифла со крем, ама т'нко некако не држат па си порачав чоколадо по колегава
16.12.2010, 13:46
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Леле Натушка ме потсети на бременоста, од почето не јадев благо ми беше лошо ама на крајот незнам колку вакви пакетчиња изедов
леле пепелашка исто и јас на почеток демек ми се гадеше од благо,и си викам yes yes yes ама после таму 14та недела пак се разјадов
16.12.2010, 13:59
Beatris
3116
А јас луѓе никад у живот благо не сум јадела, онака може да ми текне да купам чоколадо еднаш во годината, кока кола не пиев (и ништо газирано), некако ми сметаше....... Сега чоколади, 7days, колачиња, се правам мав Кока кола ци цврцкам нонстоп, јас незнам што ми стана, ама вагата знае
16.12.2010, 14:01
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris јас незнам што ми стана, ама вагата знае
Потпис
16.12.2010, 14:02
Natuska85
3613
Ана моли како поминавте на лекар со Филипче,што ви кажаа???
16.12.2010, 14:05
AnnaMolly RR
6409
Мајка ми најде врски на микробиологија во млин балкан, завршивме работа за 5 минути, ни плави картони ни бутур ни побараа Лесно е со врски. Му зедоа брисеви од нос и грло, утре резултати. Па ќе видиме што понатаму. Ако е се во ред, во понеделник на вакцина одиме. Тато искористи да не оди на работа, па еве сега и двајцата спијат. Додека му правев јас ручек на Филип, тој го успал и заспал до него
Ти како си?
16.12.2010, 14:43
Natuska85
3613
Ее супер што брзо сте завршиле.нека нанат тато и Филип па и ти подмотај се до нив . јас добра на работа, се топлиме во канцеларијата и не мрдаме
16.12.2010, 14:51
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Мајка ми најде врски на микробиологија во млин балкан, завршивме работа за 5 минути, ни плави картони ни бутур ни побараа Лесно е со врски. Му зедоа брисеви од нос и грло, утре резултати. Па ќе видиме што понатаму. Ако е се во ред, во понеделник на вакцина одиме. Тато искористи да не оди на работа, па еве сега и двајцата спијат. Додека му правев јас ручек на Филип, тој го успал и заспал до него
Ти како си?
има микробиологија во млин балкан??
16.12.2010, 15:57
Bogdancanka
5422
јас само што се прибрав дома надвор се смрзнав демек ќе направевме снешко со внука ми ама ништо на се личеше само на снешко не снегот е многу сув неможевме ни една топка да направиме,или до снегот беше или до мене џабе мрзнавме надвор
16.12.2010, 16:02
Pepelaska *
3820
Јас го чекам мм да направиме снешко одвај чекам да полудувам малку на снегов , а утре на пладне кога ќе е потопло ќе го извадам и Мартин
16.12.2010, 16:26
Beatris
3116
Да ви се пофалам за штотуку роденото мое внуче од прв братучед Не можам да ги видам бидејќи живеат во Словенија , но дефинитивно одам на мекици вечер тука кај неговите Ако има некој друг за мекици, повелетеее
16.12.2010, 16:30
arh_diz
7198
Da ti e zivo i zdravo vnuceto Beatris .Mekici nemorase da stavis ke ne popravis
16.12.2010, 16:31
Beatris
3116
Отидени сме ние веќе одамна со јадењево, па сега "кад је бал нек је маскенбал"
16.12.2010, 16:35
Martins mom
3342
Абе ајде да оладиме малце со килограмите, секси сме секако
16.12.2010, 16:40
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Абе ајде да оладиме малце со килограмите, секси сме секако
16.12.2010, 16:43
Martins mom
3342
Сега баш ја мислам Тања...Сигурно го слават роденденот на Јана Нека и е среќен, да биде здрава и весела!!!
16.12.2010, 17:19
mila mama
1616
Да ти е живо и здраво внучето Беатрис!
Среќен роденден на Јана!
16.12.2010, 17:36
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
Да ви се пофалам за штотуку роденото мое внуче од прв братучед Не можам да ги видам бидејќи живеат во Словенија , но дефинитивно одам на мекици вечер тука кај неговите Ако има некој друг за мекици, повелетеее
Честитики за внуче а Словенија не е на крајот на светот ... се надевам дека дојдеш да видиш ... а пота дојдеш кај мене на кафе
16.12.2010, 17:38
Bogdancanka
5422
Баеатрис нека ти е живо и здраво внучето
Среќен роденден Јана