cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бла-Бла Клуб!!!

clock-img

17.12.2010, 10:33

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме мене само да се пријавам дека ве читнувам по малку ама и правам колачи а сега ќе замесам и мини пици ммммммм
ама се испофалив user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

17.12.2010, 10:35

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Богданчанка нека му е среќен роденденот на  внук ти! user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.12.2010, 10:53

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Zdravo zenski kako ste? Jas samo sto si svariv kafe i na raat da si go ispijam dodeka spie Jana. Koj ne e pien neka se posluzi user posted image

user posted image

A za knigava sto Vi pisav sinokja pogresno jas sum razbralauser posted image , od istiot avtor ima druga kniga koja e slicna na "Zatoa sto te ljubam" i se vika A potoa kako sto pisa i Pepelaska. 

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

17.12.2010, 11:09

clock-img

srcuski

pencil-img

22

user posted image eve ke se posluzam so edno od tvoite kafinja dobro ke mi dojde da go ispijam vtoroto kafence so vas dragi rr.Mala pauza dodeka spie Paveluser posted image

clock-img

17.12.2010, 11:20

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас кафето на нога го пијам, трчајки по Нина. Почна да станува мноооогу бесна, денес проба на телевизорот да се качи. Не смеам да ја оставам ни една секунда.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.12.2010, 11:24

clock-img

srcuski

pencil-img

22

user posted image Srckaa mala ,decata se najgolemo bogastvo na sekoj roditel.Kolku i da ni se zbesnati i palavi sepak bez nivnite palavstini nemozeme seto toa ne isponuva ,no i ZAMORUVA.user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2010, 12:13

clock-img

fila

pencil-img

225

saem na kniga ke ima vo KULTURA  imase flaer vo vesnik vcera

clock-img

17.12.2010, 12:15

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Женииии...кај сте за кафе муабет??

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

17.12.2010, 12:18

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Кафето е тука...сега уште муабетот фалиuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

17.12.2010, 12:21

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Maртинс мам, ти благодарам на кафето, ама не сум многу по него... Дали ти вчера од Битола се јави на ТВ кога гостуваше нашата Јуле? Беше прекрасна, елоквентна, ме воодушеви!user posted image

clock-img

17.12.2010, 12:31

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Eve sme , jas ke zemam od kafeto ne sum piela denes.

Биди тоа што си

clock-img

17.12.2010, 12:32

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Да Анушка, јас бевuser posted image user posted image Мило ми е што ти се допаднавuser posted image

clock-img

17.12.2010, 12:39

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Martins mom kafenceve mnogu ubavooo..kako e Bitola denes?

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

17.12.2010, 12:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас ќе се послужам со кафе user posted image инаку како сте денес рингерајки како е кај вас?денес кај нас има сонце и малку е потопло од вчера и снегот се топиuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.12.2010, 12:46

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

И мене ми се допадна твоето јавување Мартин`с мам. Всушност сите ми се допаднаа, посебно што сите беа од различни градови, покажавме дека РР здружува на едно место мајки од цела Македонија.
Сакав и јас да се јавам, да ја поздравам Јуле ама Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часовиuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

17.12.2010, 12:48

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Ovde ima uste sneg ama sonce gree izgleda deka poleka ke pocne da se topi...ama vo sekoj slucaj Ladno e kamen...
najubavo e cel den doma da si sedisuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2010, 12:51

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Не е важно кој се јави, кој не, кој како зборуваше и што, важна е енергијата која успеавме да ја пренесеме и преку телевизија, важна е задоволната насмевка на Јуле и зачуденоста на водителката која верувам дека толку јавувања немала во утринска емисија досега, важно е тоа што докажавме дека функционираме како едно големо, сложно семејство во кое нема завист, злоба итн да не должам. Фала user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 17.12.2010 12:53:17 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

17.12.2010, 12:54

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

аааа тука јужно малку е потопло се смири  ветерот и денес се издржува некако надвор...али вечер од овој распуштен снег ќе има лизгањеuser posted image user posted image user posted image ах колку сакам да се стоплиuser posted image

clock-img

17.12.2010, 12:54

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часовиuser posted image user posted image user posted image

Бакни ја Јана по еднаш од сите нас Тања user posted image

clock-img

17.12.2010, 12:58

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Не е важно кој се јави, кој не, кој како зборуваше и што, важна е енергијата која успеавме да ја пренесеме и преку телевизија, важна е задоволната насмевка на Јуле и зачуденоста на водителката која верувам дека толку јавувања немала во утринска емисија досега, важно е тоа што докажавме дека функционираме како едно големо, сложно семејство во кое нема завист, злоба итн да не должам. Фала user posted image

user posted image user posted image
user posted image
Potpis
golema blagodarnost do Mario sto ni ovozmozi na nas nie koi ne mozevme da gledame da gledame.
Se nadevam deka mama go nagradilauser posted image

Биди тоа што си

clock-img

17.12.2010, 12:58

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Луѓеее кочан е надвор, шо коа има сонцеее,бев до продавница се смрзнав.Ајде частам по еден ред чоколадо,ама само по еден ред, да не си го нарушиме режимот на исхранаuser posted image user posted image user posted image user posted image .Грабајте ајде, кој ќе стигнеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

17.12.2010, 12:59

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

мене ми беше мило и доволно што ви ги слушнав гласовите,на секое јавување ви се радував како мало дете и како коментатор на мм му објаснував која е која не дека ве знае ама јас да си кажамuser posted image user posted image user posted image посакувам да има повеќе такви емисии...и јас многу сакав да се јавам ама ништо се надевам во некоја друга емисија која ќе трае подолгоuser posted image

clock-img

17.12.2010, 13:00

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Bogdancanka

аааа тука јужно малку е потопло се смири ветерот и денес се издржува некако надвор...али вечер од овој распуштен снег ќе има лизгањеuser posted image user posted image user posted image ах колку сакам да се стоплиuser posted image

ama vo leto ke baras da se razladis...user posted image user posted image user posted image , kaj nas nokeska site ulici bea smrznati so mm se setavme polovina cas nokta okolu 10 ..da ne videse nekoj od strana kako nindza zelki bevme...samo ocite ni se gledaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2010, 13:01

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часовиuser posted image user posted image user posted image

Бакни ја Јана по еднаш од сите нас Тања user posted image

Фала ти драга. Гушки до сите вас од Јана.
Нис се спрамаме за роденден, во недела ќе ви прикачам слики да не видите user posted image

А вие Палешка, се спремавте ли?user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

17.12.2010, 13:07

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас закажав во игротека, нарачав торта и ќе го чекаме роденденот. Многу сум вредна, нели? user posted image  user posted image

Последни статии

article-img