за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
еве ме мене само да се пријавам дека ве читнувам по малку ама и правам колачи а сега ќе замесам и мини пици ммммммм ама се испофалив
17.12.2010, 10:35
Maca25
7558
Богданчанка нека му е среќен роденденот на внук ти!
17.12.2010, 10:53
baby mama
679
Zdravo zenski kako ste? Jas samo sto si svariv kafe i na raat da si go ispijam dodeka spie Jana. Koj ne e pien neka se posluzi
A za knigava sto Vi pisav sinokja pogresno jas sum razbrala , od istiot avtor ima druga kniga koja e slicna na "Zatoa sto te ljubam" i se vika A potoa kako sto pisa i Pepelaska.
17.12.2010, 11:09
srcuski
22
eve ke se posluzam so edno od tvoite kafinja dobro ke mi dojde da go ispijam vtoroto kafence so vas dragi rr.Mala pauza dodeka spie Pavel
17.12.2010, 11:20
Maca25
7558
Јас кафето на нога го пијам, трчајки по Нина. Почна да станува мноооогу бесна, денес проба на телевизорот да се качи. Не смеам да ја оставам ни една секунда.
17.12.2010, 11:24
srcuski
22
Srckaa mala ,decata se najgolemo bogastvo na sekoj roditel.Kolku i da ni se zbesnati i palavi sepak bez nivnite palavstini nemozeme seto toa ne isponuva ,no i ZAMORUVA.
17.12.2010, 12:13
fila
225
saem na kniga ke ima vo KULTURA imase flaer vo vesnik vcera
17.12.2010, 12:15
Martins mom
3342
Женииии...кај сте за кафе муабет??
17.12.2010, 12:18
Martins mom
3342
Кафето е тука...сега уште муабетот фали
17.12.2010, 12:21
Anushka
1392
Maртинс мам, ти благодарам на кафето, ама не сум многу по него... Дали ти вчера од Битола се јави на ТВ кога гостуваше нашата Јуле? Беше прекрасна, елоквентна, ме воодушеви!
17.12.2010, 12:31
arh_diz
7198
Eve sme , jas ke zemam od kafeto ne sum piela denes.
17.12.2010, 12:32
Martins mom
3342
Да Анушка, јас бев Мило ми е што ти се допаднав
17.12.2010, 12:39
Olivia
1961
Martins mom kafenceve mnogu ubavooo..kako e Bitola denes?
17.12.2010, 12:44
Bogdancanka
5422
јас ќе се послужам со кафе инаку како сте денес рингерајки како е кај вас?денес кај нас има сонце и малку е потопло од вчера и снегот се топи
17.12.2010, 12:46
Тања РР
2029
И мене ми се допадна твоето јавување Мартин`с мам. Всушност сите ми се допаднаа, посебно што сите беа од различни градови, покажавме дека РР здружува на едно место мајки од цела Македонија. Сакав и јас да се јавам, да ја поздравам Јуле ама Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часови
17.12.2010, 12:48
Olivia
1961
Ovde ima uste sneg ama sonce gree izgleda deka poleka ke pocne da se topi...ama vo sekoj slucaj Ladno e kamen... najubavo e cel den doma da si sedis
17.12.2010, 12:51
Палешка РР
7505
Не е важно кој се јави, кој не, кој како зборуваше и што, важна е енергијата која успеавме да ја пренесеме и преку телевизија, важна е задоволната насмевка на Јуле и зачуденоста на водителката која верувам дека толку јавувања немала во утринска емисија досега, важно е тоа што докажавме дека функционираме како едно големо, сложно семејство во кое нема завист, злоба итн да не должам. Фала
< Поракaта ја уредил Палешка -- 17.12.2010 12:53:17 >
17.12.2010, 12:54
Bogdancanka
5422
аааа тука јужно малку е потопло се смири ветерот и денес се издржува некако надвор...али вечер од овој распуштен снег ќе има лизгање ах колку сакам да се стопли
17.12.2010, 12:54
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часови
Бакни ја Јана по еднаш од сите нас Тања
17.12.2010, 12:58
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Не е важно кој се јави, кој не, кој како зборуваше и што, важна е енергијата која успеавме да ја пренесеме и преку телевизија, важна е задоволната насмевка на Јуле и зачуденоста на водителката која верувам дека толку јавувања немала во утринска емисија досега, важно е тоа што докажавме дека функционираме како едно големо, сложно семејство во кое нема завист, злоба итн да не должам. Фала
Potpis golema blagodarnost do Mario sto ni ovozmozi na nas nie koi ne mozevme da gledame da gledame. Se nadevam deka mama go nagradila
17.12.2010, 12:58
Natuska85
3613
Луѓеее кочан е надвор, шо коа има сонцеее,бев до продавница се смрзнав.Ајде частам по еден ред чоколадо,ама само по еден ред, да не си го нарушиме режимот на исхрана .Грабајте ајде, кој ќе стигне
17.12.2010, 12:59
Bogdancanka
5422
мене ми беше мило и доволно што ви ги слушнав гласовите,на секое јавување ви се радував како мало дете и како коментатор на мм му објаснував која е која не дека ве знае ама јас да си кажам посакувам да има повеќе такви емисии...и јас многу сакав да се јавам ама ништо се надевам во некоја друга емисија која ќе трае подолго
17.12.2010, 13:00
Olivia
1961
Bogdancanka
аааа тука јужно малку е потопло се смири ветерот и денес се издржува некако надвор...али вечер од овој распуштен снег ќе има лизгањеuser posted image user posted image user posted image ах колку сакам да се стоплиuser posted image
ama vo leto ke baras da se razladis... , kaj nas nokeska site ulici bea smrznati so mm se setavme polovina cas nokta okolu 10 ..da ne videse nekoj od strana kako nindza zelki bevme...samo ocite ni se gledaa
17.12.2010, 13:01
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Јана ми спиеше во раце, тоа ни е сега нова навика, се джшиме во раце со часови
Бакни ја Јана по еднаш од сите нас Тања
Фала ти драга. Гушки до сите вас од Јана. Нис се спрамаме за роденден, во недела ќе ви прикачам слики да не видите
А вие Палешка, се спремавте ли?
17.12.2010, 13:07
Палешка РР
7505
Јас закажав во игротека, нарачав торта и ќе го чекаме роденденот. Многу сум вредна, нели?