за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Женски јас си ја чекам Маца25 со Нина да дојдат на гости кај тетка Бетрис , еве едно кафенце и за вас да ни се придружите
17.12.2010, 13:23
Glück90
333
mmmmmmmmmmmmm kakov neodoliv vkus ima kafevo na beatris
17.12.2010, 13:27
penelopa
3419
И јас сум за кафенце, денес ќе го пијам во ваше друштво вака виртуелно
17.12.2010, 14:39
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Луѓеее кочан е надвор, шо коа има сонцеее,бев до продавница се смрзнав.Ајде частам по еден ред чоколадо,ама само по еден ред, да не си го нарушиме режимот на исхрана .Грабајте ајде, кој ќе стигне
јас го земам големото парче, облекувам јакна и да ја завршам неделава работно! Може ќе се видиме ако идеш пак до продавница Ќе одам сеа до американското кај Специјал!
17.12.2010, 15:02
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
И јас сум за кафенце, денес ќе го пијам во ваше друштво вака виртуелно
Поздрав Пенелопа, гушни го Цирилче Беатрис и Маца25, на здравје нека ви е кафето, поздрави и бакнежи до вас. Тања среќен роденден на Јаничка, со мало задоцнување, голема да порасне Денес во Бт е многу постудено од вчера, слушнав утринава било -18, но се издржува, убаво наоблечени ... роматнично Да се знае дека е зима
17.12.2010, 15:05
mama26
3977
LELE PUKNAV BEZ VAS
ama bez tastatura dva dena
nemozev da pisuvam samo da ve citam,,maka si imav..uf do centar zemav sega nova i cela u folija ja zamotav.prosirnA
sinmi sega moze da istura vrz nea jadenje nema sansi da se rasipe..malce povestacki e za pisuvanje deka so ZASTITA..
17.12.2010, 15:20
Olivia
1961
Mama 26 i ti ni nedostasuvase ..i jas sega se vrativ od centar i vidov edna plavusa se seta so tastatura da ne bese ti??? pozz
17.12.2010, 15:24
mama26
3977
ne olivia ne sum plava jas sega sum morkov boja nesto posto ja blicav kosata so blans sama doma.pa bezveze e nesto boja,ama ne e plava...ama kolku mi olesna sega ...muka mi bese bez vas
17.12.2010, 15:27
Olivia
1961
epa sega e lesno mozes da ja pokries so kapa i taka e ladno...ke dojdes li so nas na druzbata na 25!!! pa redno vreme e da te zapoznaeme..iako ocekuvavme vcera i glasot da ti go slusneme..pozz
17.12.2010, 15:33
mama26
3977
neuspeav da go ubedam mm bas sega poopsirno pisav na tema ringeraja most na prijatelstvo.se nadevam ke me razberete site,
17.12.2010, 15:35
mama26
3977
pak kupiv farba nekoja svetla smega nakaj plava pa ke vidam sto ke ispadne.sarena sum u sekoj slucaj crnovo ne popusta
17.12.2010, 15:36
Olivia
1961
Mama 26 sega procitav i te svakam pravi tebe kako sto ti e dobro,samo me zagrizi faktot deka ne te pusta na druzba so rr, no dali voopsto imas so koj da se druzis dodeka on ne e vo Mk osven ovde na portalot, se nadevam deka pobrzo ke bidete zaedno...pozz
17.12.2010, 15:43
mama26
3977
ma lom se napraviv nemozam veke so detevo kaj odam se so nego sum i kaj drugarka na kafe i komsika..sakam i nego vo gradinka i mi se raboti.ama toa tie..cenata na dalecinata glupost nevidena..a pa od druga strana ne sakam da se karam so nego zasto tesko mu e i na nego tamu znam ,go svakam..da bese tuka ke se videvme stopati ama ete sega nejke.zdravje
17.12.2010, 15:45
Olivia
1961
a tm te pusta da se druzis so komsikata, mm ne sme da odlucuva jas so kogo ke se druzam , zosto taka si dozvolila??
17.12.2010, 15:47
arh_diz
7198
mama26 tvojot maz se plasi da ne te izgubi, sigurno premnogu mu znacis.
17.12.2010, 15:50
mama26
3977
daj bopze da e toa.tamu sto imam drugarki sto komuniciram mi vikaat od rabota e doma i so caskata samo..si piel mnoogu
tesko mu e znam. i moze mu doagam kako sebicna i deka samo moi zadovolstva si gledam pa neznam ni jas..vazno ne e toj los covek veruvajte mi.ednostavno ete razlika sme 10 godini plus dalecina pa ako mu spomnam novi drugarki odbiva..izgleda ke da e toa arh diz kako sto kaza
17.12.2010, 15:57
agnes77
1959
Мама26 .. прочитала сум твоје поруке и нешто не разбирам ... ти пишеш да маж твој ти не дозволи друженје со пријателки ... па не разбирам ...као не дозволи, кој концепт е оваа? И поред се он живи во странство, нели? Ама биди храбра жена, употреби свој умот и слушај себе ... јас имам само еден збор за тебе ЕМАНЦИПАЦИЈА. Многу ту посакувам, да не дозволиш да некој друг креира твоја судбина ... и како е то добро за твоје дете, да научи да партнери во брак немајо исто право ... нешто је дозволено за твој маж (да има пријателе, да се дружи) а за тебе је дозволено да седиш дома ... Мама26 ако не за себе, за твоје дете треба да се дружиш!
17.12.2010, 15:58
Olivia
1961
Mama26 samo nemoj da se karate, tm e vo USA ???? kade vo stranstvo???
17.12.2010, 16:01
mama26
3977
da vo usa.pa eve dveipol godini pominaa uste malku ajde mora da izrzime..da nemav internet moze nemase tolku da se karame,,vaka od sto si nedostigame i samo rcki naogame,de on de jas smuceno nni e
17.12.2010, 16:16
Martins mom
3342
Мама, а зошто ти се врати од уса во Македонија Кога веќе си била таму, зошто тој да остане, а ти назад???
17.12.2010, 17:15
jovanka
1745
Pozdrav do site rr od Anna Molly eve ja porakata: Jas se razboluvam cel den sum vo krevet na Filip brisevite mu se negativni ako mi e podobro utre povtorno se citame. Ti posakuvam pobrzo ozdravuvanje .
17.12.2010, 17:59
nadica
4381
жени како сте? јас еве по дома работам и немам време ни да ве ѕирнам само да ве поздравам и да ви кажам дека мн ми недостигате
17.12.2010, 18:26
agnes77
1959
Уфф се надевам дека Анамоли наскоро ќе биде подобро.
Надица, да не работаш премногу, стани узми пауза, попиј едно кафе
17.12.2010, 18:52
lukas
2148
zenski kako ste,jas posledno samo ve citav...bev sabajle na eho za lukas i kefoj sum pijalonite mu se zatvorile sega na kontrola onamu po 4-6 meseci...denes ubav den...za mene.. pozz do vas
17.12.2010, 18:57
Olivia
1961
Eve od mene edno cajce , blago i po nekoe sendvice, Anna Molly da ozdravi pobrzo..