за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
И нешто вака _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Мислам дека треба да се смени името на темава под итно во “Веселото меанче на Рингерајки “ _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
i da zaigrame malku _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
vino ve nudam a casi sega trk do prodavnica _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Ништо без ОВАА Облакајте кратко и сите на подиум _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
stana Martin ve napustam _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Ништо без ОВАА Облакајте кратко и сите на подиум
Која ќе ја изигра оваа со мене? Јес да е стискавец, ама мм нема да се лути ако играм со жени!!! Моја македонска жена на евровизија '90 Белгија :)))) _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Приџи ближе _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Ejjjj тука некој ми ја превзел диџејската палка .Ама мора да признаам добар избор.Ајде терајте,јас се послужив и од мезето и од винцето,мх,мх,мх _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
нато, не се мањачи од стол, пуштај музика _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Ајде Нато мрдај и ти клик _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Ајде Нато мрдај и ти клик
Идеме на дрти ТУКА И дајте нешто не се прајте енглези ќе ми снема лента _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
klik _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Ме претрка Абе па немам вакво трико како сега (Тело имам иначе) _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
klik!!! mojata omilena pesna _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Teee па толку ретро настроени, .Еве ви еден хит на денешницава _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Teee па толку ретро настроени, .Еве ви еден хит на денешницава
Абе чекај сега, таа понеделничка е За утре. Таман фатив ритам со оваа _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори klik!!! mojata omilena pesna
Меерилин Менсон ми ја изеде девојката? _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Вие сте ѕирнале низ прозор сега скоро??? Ај за откако ќе ѕирнете клик _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
тетка ти јосипа _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Натушке бе ....... кај се скри??? _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива